• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Benim bebeğiminde tek arter fakat ikili testimiz temiz ayrıntılıda başka birşey çıkmadı çok şükür gelişimi haftası ile uyumlu. Perinatoloji doktorum sıvı alımı dedi emin olmak için ama ben mecburmu diyince hiçbirşey mecbur değil dedi hatta sonrasında tekrar birşey demedi sadece sorumluluk bende olduğunu sıvı aldırmak istemediğimi yazılı olarak aldı. Bir kaç doktordan fikir aldık tek arter tek başına sıkıntı olmadığını söylediler genelde nette de baktım şansıma hep olumlu şeyler denk geldi. Sadece biraz erken doğan olmuş yada geriden gelen ne yapalım biraz minik oluruz farklı sıkıntı olmasında 🤲 cuma doktora gidicem inşAllah gelişim haftası ile uyumlu gidiyordur🤲
İnşaallah canım. Ben de perinatoloğa görüneceğim iki hafta sonra. İnşaallah sağlıkla en güzel zamanda gelirler. Sizinki de uyumlu gidiyordur iyidir inşaallah. Benim doktorum pek önemsemedi korkulacak bir şey değil çok sık görülür dedi yoksa takardım kafaya büyük ihtimalz

Ben grip olyrum sanrım kızlarr iyice tutulmadan nasılll geçerr bi akıl verin noluurr 😔

Kızlar şeker yükleme testi sonucumu doktora gösteremedim benim anladıgım kadarıyla normal çıkmış. Anlayanlar bi bakabilir mi?
Screenshot_20210915_122209.jpg

Ben grip olyrum sanrım kızlarr iyice tutulmadan nasılll geçerr bi akıl verin noluurr 😔
Ne gibi belirtilerin var? Bende hafta başı hasta olacağım zannettim. Sanki burnum aktı akacak, boğazımda sanki kıl var gibi rahatsız edici bir durum. Benim kızın da burnu tıkalıydı ondan geçti sandım korktum. Ara ara sıcak şeyler içtim ballı süt, ıhlamur çayı, sıcak çorba. Mandalina yedim vitamin c bakımından. Evden çalışıyorum, molalarımda uzandım dinlendim. Şimdi iyim şükür, belkide piskolojikti korkumdan kendimi hastalanacağım zannettim. Belki sende de öyledir hemen panik yapma bence.

Bende öyleyim 🤒🤒 gözlerim, burnum yanıyor , burun akıntısı sabahtan beri huzursuzluk 😭 ne yapsak ki nane limon vs yasak mı acaba

Cumartesi doktor randevumuz var, doktorum cok zayif oldugum icin aclik tokluk seker sonucuma gore seker yuklemesini dusunebilecegimizi soylemisti. Yani buyuk ihtimal yapmayacak🙄 bi acken bir de yemek yiyince mi kan alicak yani nasil oluyor anlamadim? Sabah ac gel dedi cunku🤷🏼‍♀️
bir deee sonunda biontech icin randevu aldim, insallah yan etkisiz ve herhangi semptomsuz atlatiriz bebisimle😢hem korkuyorum hem icin biraz rahatladi, cok degisik duygular.

Kızlar şeker yükleme testi sonucumu doktora gösteremedim benim anladıgım kadarıyla normal çıkmış. Anlayanlar bi bakabilir mi?
Eki Görüntüle 2916620
Benim de 156 çıkmış ama henüz doktoruma sormadım, çok yüksek değil sanırım. Yalnız bende açlık değeri yazmiyor onu olcmeyi unutmuşlar sanırım saka gibiler 🤦‍♀️

Ay bak seninki reklamdaki renkten, benim krem niye beyaza dönuk bi renk yaaaa😢😢 aldigim da iki hafta falan oldu kullandim baya, napsam bilemedim🙆🏼‍♀️

Diğer yazılanları da okudum canım üzüldüm ya az da para değil 😔

Neyse aklımızda bulunsun demekki bu tarz bir şey aldığımızda burda kullananlar illa ki çıkar direkt buraya yazıp karşılaştıralım

Benim de 156 çıkmış ama henüz doktoruma sormadım, çok yüksek değil sanırım. Yalnız bende açlık değeri yazmiyor onu olcmeyi unutmuşlar sanırım saka gibiler 🤦‍♀️
Yaa açken kan almadılar mı? Doktora sorunca benide bilgilendirrmisn benim tekrar randevu almam gerekiyo onuda hemen alamıyorum malesef. Yine de yediklerime dikkat etcem gidene kadar🥴

Back