- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
İnşaallah canım. Ben de perinatoloğa görüneceğim iki hafta sonra. İnşaallah sağlıkla en güzel zamanda gelirler. Sizinki de uyumlu gidiyordur iyidir inşaallah. Benim doktorum pek önemsemedi korkulacak bir şey değil çok sık görülür dedi yoksa takardım kafaya büyük ihtimalzBenim bebeğiminde tek arter fakat ikili testimiz temiz ayrıntılıda başka birşey çıkmadı çok şükür gelişimi haftası ile uyumlu. Perinatoloji doktorum sıvı alımı dedi emin olmak için ama ben mecburmu diyince hiçbirşey mecbur değil dedi hatta sonrasında tekrar birşey demedi sadece sorumluluk bende olduğunu sıvı aldırmak istemediğimi yazılı olarak aldı. Bir kaç doktordan fikir aldık tek arter tek başına sıkıntı olmadığını söylediler genelde nette de baktım şansıma hep olumlu şeyler denk geldi. Sadece biraz erken doğan olmuş yada geriden gelen ne yapalım biraz minik oluruz farklı sıkıntı olmasındacuma doktora gidicem inşAllah gelişim haftası ile uyumlu gidiyordur
Tüh hahahaha neyse yavrularımız sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inşallah da saç çıkarBenim kiz da kel galiba. Oglumda asiri yandi ensesine kadar saç vardi resmen
Benim bebem kıpır kıpırTüh hahahaha neyse yavrularımız sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inşallah da saç çıkar
Ohh maşallah annesiBenim bebem kıpır kıpır
Hele dün coştu bi terslik mi oldu artık dedim bi araOhh maşallah annesi
Çoşunca mıHele dün coştu bi terslik mi oldu artık dedim bi ara
Hahaha iyi iyi durgunlaşması korktyor maşallah diyelim kuzuya nazar olmasın amanHele dün coştu bi terslik mi oldu artık dedim bi ara
Ay ben de rüyamda oluyodum. Corona mıyım acaba diyodum.Ben grip olyrum sanrım kızlarr iyice tutulmadan nasılll geçerr bi akıl verin noluurr
Keşke rüyamda olsaydım bendeAy ben de rüyamda oluyodum. Corona mıyım acaba diyodum.
Allah korusun kötü düşünmeKeşke rüyamda olsaydım bendeher gün haberler bi hamile ölüm haberi veriyor ölücem diye gerçekten korkyrum
Ya merve benimkide aynı midemi patlatıcak sanki öle böle vurmuyor.. kaburgalarım acıyor resmen vurdukça.. bide 2 gündür aşırı hareketli .Benim bebem kıpır kıpır
Sınır 140 diye biliyorum ama en doğrusunu doktorun söyler..Kızlar şeker yükleme testi sonucumu doktora gösteremedim benim anladıgım kadarıyla normal çıkmış. Anlayanlar bi bakabilir mi?
Eki Görüntüle 2916620
Ne gibi belirtilerin var? Bende hafta başı hasta olacağım zannettim. Sanki burnum aktı akacak, boğazımda sanki kıl var gibi rahatsız edici bir durum. Benim kızın da burnu tıkalıydı ondan geçti sandım korktum. Ara ara sıcak şeyler içtim ballı süt, ıhlamur çayı, sıcak çorba. Mandalina yedim vitamin c bakımından. Evden çalışıyorum, molalarımda uzandım dinlendim. Şimdi iyim şükür, belkide piskolojikti korkumdan kendimi hastalanacağım zannettim. Belki sende de öyledir hemen panik yapma bence.Ben grip olyrum sanrım kızlarr iyice tutulmadan nasılll geçerr bi akıl verin noluurr
Bende öyleyimBen grip olyrum sanrım kızlarr iyice tutulmadan nasılll geçerr bi akıl verin noluurr
Benim de 156 çıkmış ama henüz doktoruma sormadım, çok yüksek değil sanırım. Yalnız bende açlık değeri yazmiyor onu olcmeyi unutmuşlar sanırım saka gibilerKızlar şeker yükleme testi sonucumu doktora gösteremedim benim anladıgım kadarıyla normal çıkmış. Anlayanlar bi bakabilir mi?
Eki Görüntüle 2916620
Ay bak seninki reklamdaki renkten, benim krem niye beyaza dönuk bi renk yaaaaaldigim da iki hafta falan oldu kullandim baya, napsam bilemedim
Yaa açken kan almadılar mı? Doktora sorunca benide bilgilendirrmisn benim tekrar randevu almam gerekiyo onuda hemen alamıyorum malesef. Yine de yediklerime dikkat etcem gidene kadarBenim de 156 çıkmış ama henüz doktoruma sormadım, çok yüksek değil sanırım. Yalnız bende açlık değeri yazmiyor onu olcmeyi unutmuşlar sanırım saka gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?