gelmiş geçmiş olsunEvet 16 haftamda covid geçirdim biraz zorlu bir dönem oldu ama çok şükür geldi geçti
amin inşallah, Allah hepimizin yardımcısı olsun. her anneyi evladına sağlıkla kavuştursun inşallah.Suyum bitti denecek kadar az ama bebegim gayet iyi ve 30 haftaya kadar goturmeye calisiyorlar sonrasi allah kerim litfen duğa edin bebeğim sağlikli bir sekilde dunyaya gelebilsin rabbim sizlerin evlqtlarini ve benim gibi durumda olanlara yardin etsin inanin cok zor bir durum rabbim dusmanimin dusmanina vermesin
Ben yıllardır heeep uyurumKızlar gündüz uyuyan Varmı hala
Bn uykuya bi doyamadım ya uyumuyorsam 2 gün gündüz uyumuyorum
Baksan orjinal ciksa bile bu renk farki midemi bulandirdi acikcasiÜts den baktın baksaydınz keşke
Olan oldu artik bi daha orjinalini gormeden internetten siparis vermem aslaCnm ozaman orjinal ürün olmayabilir...aldığın yerin yorumlarına falan bak istersen illlaki yazan olmuştur.. sorgulancak biyer var orjinal mi değilmi die @Merve biliyordu.
Bana da yazdi saglik ocagi doktoru yanma oldugunda kullancamBen yıllardır heeep uyurum
3 gibi filan kapanıyor benim sistem
Bu arada ben gaviscon aldım midem için
Aldığımdan beri yanmıyor midem hiç
Yalnız değilsin sanırım bnm ki de kel abi de keldiBenm kızım kel mi olcak ki yahani saç dan mide yanar derler ya bnde bişey yok
Baksan orjinal ciksa bile bu renk farki midemi bulandirdi acikcasi
Olan oldu artik bi daha orjinalini gormeden internetten siparis vermem asla
Canım İnşAllah sağlıcakla kavuşursun bebeğine, Allah yardımcın olsunSuyum bitti denecek kadar az ama bebegim gayet iyi ve 30 haftaya kadar goturmeye calisiyorlar sonrasi allah kerim litfen duğa edin bebeğim sağlikli bir sekilde dunyaya gelebilsin rabbim sizlerin evlqtlarini ve benim gibi durumda olanlara yardin etsin inanin cok zor bir durum rabbim dusmanimin dusmanina vermesin
Bana kendi doktorum dedi sanırım da yazdırmadım direkt aldımBana da yazdi saglik ocagi doktoru yanma oldugunda kullancam
Ayyyyy nefret ettim o akıntıdan sürekli var bende..Akıntısı artan var mı bide biraz sulu
Ya altima kacirdim saniyorum bazen.. bende tiksindimAyyyyy nefret ettim o akıntıdan sürekli var bende..
İnşallah kızım kel olamzYalnız değilsin sanırım bnm ki de kel abi de keldi
Benim kiz da kel galiba. Oglumda asiri yandi ensesine kadar saç vardi resmenBenm kızım kel mi olcak ki yahani saç dan mide yanar derler ya bnde bişey yok
Bende de var sürekli çamaşır değiştirmekten bıktımAkıntısı artan var mı bide biraz sulu
Bende yaaa iş yerine de getiriyorum . Valla acaba enfeksiyon mu var dedim korktum. Sizde de olunca rahatladim.Bende de var sürekli çamaşır değiştirmekten bıktım
Ayıptır sölemesi sıcak sıcak hissediyorum bazen çıktığını bile.. fitil kullandım 2 kutu nafile geçmiyor.Ya altima kacirdim saniyorum bazen.. bende tiksindim
Ben de amniyon suyu sanıp korkmuştum biraz ama hepimizde oluyor demek kiBende yaaa iş yerine de getiriyorum . Valla acaba enfeksiyon mu var dedim korktum. Sizde de olunca rahatladim.
Ben detaylıya girmedim sayılır doktorum detaylı gibi baktı. Bi de radyolog baktı. İki hafta sonraya perinatolojiden randevu aldım ben de. O zaman farklı bir şey var mı çıkar Allah korusun olmasın da. Sizin bebiş de sağlıkla gelir inşallah ben öyle olacağını da düşünüyorum Allah’ın izniyle.Benim gittiğim dr rastlanılan bir durum olduğunu sıkıntı olmayacağını söyledi. Benim farklı detaylar var okuduysanız. Tek sorun tek arterse bir aksilik gorulmediyse diğer organlar ve gelişimde endişe etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?