- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Canim cok ayaktaysan belki anlamamissindir su ic tatli ye aynen dinlen sola yat biraz da27. Hafta da olan anneler bebeğin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz. Bn bugün hiç hissetmedim dün çok hareketliydi acaba bugün yoruldu durdu mu . Allahtan salı günü dr gitçem takipteyim hareketleri tatlı yedim tık yok uzanıyorum aynımoralim bozuldu normalde sabah kalktığımda çok hareketli olurdu
Dün de ben delirecektim. Ufak ufak vuruyorum göbeğime seslenip duruyorum bir kaç hareket duydum da rahatladım. Sonra dikkat etmedim etti normal hareket. Stres oldum çok fena.27. Hafta da olan anneler bebeğin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz. Bn bugün hiç hissetmedim dün çok hareketliydi acaba bugün yoruldu durdu mu . Allahtan salı günü dr gitçem takipteyim hareketleri tatlı yedim tık yok uzanıyorum aynımoralim bozuldu normalde sabah kalktığımda çok hareketli olurdu
Aynı şeyleri yazacaktım bende bugün çok az hissettim kaç gündür kıpır kıpırdı bugün bi azalma var sanki aheste aheste hareket ediyor27. Hafta da olan anneler bebeğin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz. Bn bugün hiç hissetmedim dün çok hareketliydi acaba bugün yoruldu durdu mu . Allahtan salı günü dr gitçem takipteyim hareketleri tatlı yedim tık yok uzanıyorum aynımoralim bozuldu normalde sabah kalktığımda çok hareketli olurdu
27. Hafta da olan anneler bebeğin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz. Bn bugün hiç hissetmedim dün çok hareketliydi acaba bugün yoruldu durdu mu . Allahtan salı günü dr gitçem takipteyim hareketleri tatlı yedim tık yok uzanıyorum aynımoralim bozuldu normalde sabah kalktığımda çok hareketli olurdu
Yaa valla ayakta duracak takatim yok calisiyorum da o yuzden yavastan basladimErken değil mi yav
Canim cok su icip soluna yat. Hareketleri hissedersin. Bana doktor dedi27. Hafta da olan anneler bebeğin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz. Bn bugün hiç hissetmedim dün çok hareketliydi acaba bugün yoruldu durdu mu . Allahtan salı günü dr gitçem takipteyim hareketleri tatlı yedim tık yok uzanıyorum aynımoralim bozuldu normalde sabah kalktığımda çok hareketli olurdu
Yaptım hepsini hareket olmayınca korktum valla az önce çok ufak bi hareket ettiCanim cok ayaktaysan belki anlamamissindir su ic tatli ye aynen dinlen sola yat biraz da
sabahları kıpır kıpır oluyor dedim beklim akşam oldu tık yok inşallah hepimizin kiAynı şeyleri yazacaktım bende bugün çok az hissettim kaç gündür kıpır kıpırdı bugün bi azalma var sanki aheste aheste hareket ediyor
olabilir dün çok hareketliydi. İşte analık ister istemez tedirgin oluyoruzDün hareketli olduğu için dinleniyor olabilir fakat yinede takip edin azda olsa hareketi hissetmeniz gerekir umarım en kısa sürede tepki verir
İnşallah canım yaptım çok minikte olsa şükür hissettim takipteyimCanim cok su icip soluna yat. Hareketleri hissedersin. Bana doktor dedi
Bugun cani uyumak istemistir hissettiysen sıkıntı yok cnmYaptım hepsini hareket olmayınca korktum valla az önce çok ufak bi hareket etti
sabahları kıpır kıpır oluyor dedim beklim akşam oldu tık yok inşallah hepimizin ki
olabilir dün çok hareketliydi. İşte analık ister istemez tedirgin oluyoruz
İnşallah canım yaptım çok minikte olsa şükür hissettim takipteyim
İnsan o kadar panik oluyor ki eşim dedi kalk gidelim biraz daha beklemek istedim halimi görünce biraz önce çok minik kıpırtı oldu şükürDün de ben delirecektim. Ufak ufak vuruyorum göbeğime seslenip duruyorum bir kaç hareket duydum da rahatladım. Sonra dikkat etmedim etti normal hareket. Stres oldum çok fena.
İnşallah canım uyusun da büyüsün inşallahBugun cani uyumak istemistir hissettiysen sıkıntı yok cnm
Bence gece oturacak kucuk hanim gunduz uyumusİnşallah canım uyusun da büyüsün inşallah
Tatlı yedim neler yaptım bi an korktumm
Cok sukur cnm surekli takip etcez hareketleri tabi doktor da ole dedi icimiz rahat etmezse gidecegz tabiki draİnsan o kadar panik oluyor ki eşim dedi kalk gidelim biraz daha beklemek istedim halimi görünce biraz önce çok minik kıpırtı oldu şükür
Aman otursun uyutmasın razıyımBence gece oturacak kucuk hanim gunduz uyumus
Corona filan atlattiniz mi ?Normalde kendi doktoruma kontrolüm 16 sındaydı ama dediğim gibi karnıma darbe aldığım İçin acil nöbetçi doktora gittik ve sonuçlar beni çok üzdü. Hep ileri çıkan bebek 2 haftada 2-3 günlük gelişmiş resmen çok kötüyüm
Biz şimdi eşim kızım ve ben çikolata partisi yaptık söylemesi ayıp tatlı yiyeyim hareket eder dedim tekmeliyor yavrusYaptım hepsini hareket olmayınca korktum valla az önce çok ufak bi hareket etti
sabahları kıpır kıpır oluyor dedim beklim akşam oldu tık yok inşallah hepimizin ki
olabilir dün çok hareketliydi. İşte analık ister istemez tedirgin oluyoruz
İnşallah canım yaptım çok minikte olsa şükür hissettim takipteyim
Ben de suan bisiler yiom pop kekBiz şimdi eşim kızım ve ben çikolata partisi yaptık söylemesi ayıp tatlı yiyeyim hareket eder dedim tekmeliyor yavrusmeğerse canı tatlı çekmiş anası nerdeyse 80 Kilo oldu ama
HayırCorona filan atlattiniz mi ?
hemde nasilUyudunuz mu kizlar? Mide yanmalari ve nefes darligi yasiyor musunuz ?
iç sesim oldunuz. her topige yazmış hatta bazi bayanlar çok rahatsız olmuşlarSizi hemen hemen her sayfada görüyorum. Burası aralık ayında doğum yapıcak annelerin sayfası ve çoğu normal yollarla hamile kalan gebeler. Tüp bebek hakkında bilgileri olacağını düşünmüyorum. Hemşireniz cevabı vermiş zaten. Lütfen ilgili topiklere yazın.
Sorunuzun cevabına gelecek olursak. 8. Gün için güzel bir değer. Benim 9. Gün 96 çıkmıştı ve şuan 28 haftalık hamileyim. Ama önemli olan beta hcg değerinin 2 günde bir 2 katına yükselmesi beklenir. Umarım gönlünüze göre olur herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?