- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Evet avrupada daha cok secenek var gbi:)ben anadoluAvrupa mj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet avrupada daha cok secenek var gbi:)ben anadoluAvrupa mj
Canım hayırlı olsun çook sevindim betan kaçtı gözüktü? Benim cumartesi günü ikinci betam 278di ne zaman görünür ne zaman gitsem diye düşünüyorum daKesem gözüktü hemde göbüşten 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Riske atmiyim evetLekelenmen varsa bekleme git.
Ikinci kani da yaptir tatlim,)Gideyim en iyisi ya
Evet cnm son adet tarihinden böyle hesapladı ultrasonda doğru çıktı4 hafta 4 gunmu dedi cnm sanrm senle ayni olcz:))
Pztsi bence en net canimCanım hayırlı olsun çook sevindim betan kaçtı gözüktü? Benim cumartesi günü ikinci betam 278di ne zaman görünür ne zaman gitsem diye düşünüyorum da
Oh minnak yaa. Kaç mm dedi canım?Kesem gözüktü hemde göbüşten 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Dün baktırdım 2935 yükselmesini bekledim öyle gittimCanım hayırlı olsun çook sevindim betan kaçtı gözüktü? Benim cumartesi günü ikinci betam 278di ne zaman görünür ne zaman gitsem diye düşünüyorum da
Aynen tam cikmis canimEvet cnm son adet tarihinden böyle hesapladı ultrasonda doğru çıktı
Evet canın tuzladaAnadolu yakasindami cnm
Ayy nerde yazıyor bulamadım dr hiç bişi sormak aklıma gelmediOh minnak yaa. Kaç mm dedi canım?
Hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüyüp doğsun bebiş.Eki Görüntüle 2823240
Kizlaaaaaaaarrrrrr var dimii ama insallah hersey yolundadır
Haftaya pazartesi mi canım. Ah günler geçmek bilmiyorrrrr elimden gelse hergün kan vericemPztsi bence en net canim
Oy bana cok uzakmis araba fln da yok:sEvet canın tuzlada
Hoşgeldinn aramızaaaEki Görüntüle 2823240
Kizlaaaaaaaarrrrrr var dimii ama insallah hersey yolundadır
Nerdeydin sen?Oy bana cok uzakmis araba fln da yok:s
Hahah yani benim tahminim bu cnm ben en son cuma gunu kan verdim 478 cikti aslinda tekrar sali yani yarn versemmi saglik ocagi vereblrsn 4 gun sinra artisa bakarz demisti tup bebekci gerek yok dedi ama bilemedm versem icim rahat eder hemHaftaya pazartesi mi canım. Ah günler geçmek bilmiyorrrrr elimden gelse hergün kan vericem
Cekmekoy umraniye uskudar civaridakileri falan dusuneblrm sanrmNerdeydin sen?
Doktora gittiniz mi? Lekelenmeden haberi var mı ya da birşey kullanıyor musunuz lekelenme için?Kesinlikle sağlıcakla kavusalim insallah bende lekelenme var biraz fazla tedirginim oyuzden
Buldum 5.11 mmOh minnak yaa. Kaç mm dedi canım?