- 27 Ocak 2011
- 4.210
- 8.179
- Konu Sahibi Summerwinter
Daha öncesinde gitmek istemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin canimMerhabalar inşallah sağlıkla kavuşmak dileğiyle, Beni de ekleyebilir misiniz
Sat: 27.02.2021
Beklenen doğum: 4.12.2021
Kaçıncı çocuk: 2
Canım malesef duymazsın kese gözükür ancak. Kalp atışı en.erken 6. Haftalarda oluyor5+1 de doktora gitsem kalp atısı duyarmıyım
1 hafta daha sabredebilirsem 6. Haftada gideyim ozamanCanım malesef duymazsın kese gözükür ancak. Kalp atışı en.erken 6. Haftalarda oluyor
5+5 de duyan arkadaşım var ama çok nadir duyan kişi oluyor duymazsanız da erken henüz bekleyin derim hayırlısı olsun rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi5+1 de doktora gitsem kalp atısı duyarmıyım
Ya kuzum orda tablo yapan yoktu burayı açtım bende. Hepimize uğur getrsin. Seni de tabloya ekleyelim canimBende diğer sayfada birilerini beklıyorum herkes buradaymış
Sağlıkla gelsin bebeginiz siz keseyi gördünüz mü ekleyeyim onu daSat :9 Şubat
Beklenen doğum tarıhıhı tam bende bılmıyorum ögrendıgım zaman yazarım
2 çocuk
Evet gördüm 26 martta gördük .. haftaya bugünde inş kalp atışını duyarımSağlıkla gelsin bebeginiz siz keseyi gördünüz mü ekleyeyim onu da
Hadi inşallah canımİnşallah canım benimKan degerim bat günümün ertesin günü 381 çıktı doktorum 7.haftada gel hepsine bakalım yıpratma kendini şimdiden dedi sabırsıslıkla 14 nusanı bekliyorum korku ve heyecanla
Canım bu pıhtılaşma işinden çok korkuyorum ya, ailede filan pıhtılaşması olan yok ama ya bende varsa diyorum.. hiç belirtisi oluyor mu? Şu an sulandırıcı mı kullanıyorsun, ya bize de tedbir amaçlı vermezler mi yaİlk Gebeligim düşük ile sonuçlandı kan pıhtılaşmasi sorunum var
4 yaşında kızım var
Maşallah büyüyor bebişCıkmış sonucum canim beta 3519
Kuzum pıhtılaşma sorunu yoksa bosa igne ilaç kullanmakta hem anneye hem bebege zarar veriyormuş. Doktorun karar verir en iyisine kuzumCanım bu pıhtılaşma işinden çok korkuyorum ya, ailede filan pıhtılaşması olan yok ama ya bende varsa diyorum.. hiç belirtisi oluyor mu? Şu an sulandırıcı mı kullanıyorsun, ya bize de tedbir amaçlı vermezler mi ya
Çok şükür kuzum ❤Maşallah büyüyor bebiş
Yaa ne güzel bizede guzel haberlerini verin.Slm bende yarın sağlık ocağında kan vericem inş ama sonraki gün çıkıyormuş hatta gitmişken detaylı herşeye baktırayım diyorum bakalım benim bebiş ne durumda
Sonuçlar için cuma yı beklicem tabi...sonraki haftada doktoruma giderim artık 5+3 falan olur haftaya cuma gidersem kese görünüyormuydu ayol sözde 2. çocuk unutmuşum ne zaman gidiliyorduYaa ne güzel bizede guzel haberlerini verin.
Haftaya gittiğinizde gözükür her gebelik cok özel gercekten bu arada sizi de tabloya ekleyelim isterseniz.Sonuçlar için cuma yı beklicem tabi...sonraki haftada doktoruma giderim artık 5+3 falan olur haftaya cuma gidersem kese görünüyormuydu ayol sözde 2. çocuk unutmuşum ne zaman gidiliyordu