- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
- Konu Sahibi Summerwinter
Yaş 34
Sat 01 mart
Tahmini doğum tarihi 06 aralık
2.çocuk
Sat 01 mart
2.çocuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah sağlıkla ilerlesin canimmYaş 34
Sat 01 mart
2.çocuk
Amin hepimiz sağlicaka kucagımiza alalım insaAllah ❤5+5 de duyan arkadaşım var ama çok nadir duyan kişi oluyor duymazsanız da erken henüz bekleyin derim hayırlısı olsun rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Benimde 1 martYaş 34
Sat 01 mart
2.çocuk
Aminnn hepinizin inşMaşallah sağlıkla ilerlesin canimm
Hadi bakalım güzel artışlar görelim Benim arada bi bulantım oluyor. Çok sık gözlerim kararıyor. Oldukça erken. Bu bıdık biraz zorlayacak beni galiba senin de var galiba?Amin hepimiz sağlicaka kucagımiza alalım insaAllah ❤
Sabah 9 da saglik ocagına kan vericem insaAllah
Bulantiları basĺıyan var mi?
Birde takip olucagı dr giden?
Bende sabah gidicem sağlık ocağına, evet benim 2 gündür bulantı oluyor soda içiyorum geçiyor şükür, sanırım daha başında olduğumuz için hemen geçiyor ilerleyen zamanda da hafif olur inşAmin hepimiz sağlicaka kucagımiza alalım insaAllah ❤
Aaaa detay yazarmışın canım hangi günleri değerlendirdin, testler regl zamanından öncemi yaptınBenimde 1 mart
Bulanti degil ama kokular cok yoğun geliyor bana 2 üç gündür. Birde ozellikle biraz acıktığımda basim daha çok dönüyor. Hatta bugun ders anlatırken basim bir dondu simdi turk filmlerindeki gibi bayılırım diye gulmeye başladımAmin hepimiz sağlicaka kucagımiza alalım insaAllah ❤
Düşsek kimse tutmaz valla millet koronada korkuyor artık dokunmazlar bileBulanti degil ama kokular cok yoğun geliyor bana 2 üç gündür. Birde ozellikle biraz acıktığımda basim daha çok dönüyor. Hatta bugun ders anlatırken basim bir dondu simdi turk filmlerindeki gibi bayılırım diye gulmeye başladım
Benim ailem de tek bende var ablamda yada annemde yok, onlar bir hamile olduklarını öğreniyorlar birde sağlık ocağından vitamin alıp süreci tamamliyor larCanım bu pıhtılaşma işinden çok korkuyorum ya, ailede filan pıhtılaşması olan yok ama ya bende varsa diyorum.. hiç belirtisi oluyor mu? Şu an sulandırıcı mı kullanıyorsun, ya bize de tedbir amaçlı vermezler mi ya
Bende belirti hala sabah uyanınca ağzımdaki demirimsi o değişik tat, ilk Gebeligim de olmadı ama bunda her sabah sanki ağzımda Metal var gibi uyaniyorumBulanti degil ama kokular cok yoğun geliyor bana 2 üç gündür. Birde ozellikle biraz acıktığımda basim daha çok dönüyor. Hatta bugun ders anlatırken basim bir dondu simdi turk filmlerindeki gibi bayılırım diye gulmeye başladım
Hoş geldiniz. Sağlıkla gelsin bebeğiniz ❤Yaş 23
Sat 28.02.2021
Tahmini doğum tarihi 5 Aralık
İlk çocok
Ben aslında birsey degerlendirmedim esim bebek isteniyor supriz bebek yani. Adet gunum gecince yaptım salı günüAaaa detay yazarmışın canım hangi günleri değerlendirdin, testler regl zamanından öncemi yaptın
ne güzel bir sürpriz olmuşBen aslında birsey degerlendirmedim esim bebek isteniyor supriz bebek yani. Adet gunum gecince yaptım salı günü
Bu belirti mi bilmiyorum ama.pazar gününden beri dudaklarım sanki ayazda kalmis gibi kabuk kabuk oldu resmen yanıyor agriyor şişiyor. Dunde bir tane uçuk çıkardımBende belirti hala sabah uyanınca ağzımdaki demirimsi o değişik tat, ilk Gebeligim de olmadı ama bunda her sabah sanki ağzımda Metal var gibi uyaniyorum
Bana da iki saat en az dediler ama hemen işleme.alinca 45 dk cikiyor .Benim icin evet istiyodum ama esim icin iyi bir supriz olmadi
Sağlıl ocagına gidicekdim aynı gün cıkmaz dıye özele gittim 2.5 saatsonra cıkıcakmıs bakalım sonuç.
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Özelde hemen çıkıyor max 1 saateBenim icin evet istiyodum ama esim icin iyi bir supriz olmadi
Sağlıl ocagına gidicekdim aynı gün cıkmaz dıye özele gittim 2.5 saatsonra cıkıcakmıs bakalım sonuç.