- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- Konu Sahibi Summerwinter
Amin canimSuan karmasıgım inandım diyemiyorum hala heralde kalp atısıni görünce inanıcam canım
Sağlıkla gelsim butün kuzular inşaAllah❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canimSuan karmasıgım inandım diyemiyorum hala heralde kalp atısıni görünce inanıcam canım
Sağlıkla gelsim butün kuzular inşaAllah❤
Evet canım ama gün geçmiyor inşallah güzel haberlerle dönerim sonrada 19 nisanda iki hafta izne ayrımacam çok yorulmaya başladımTam kalp atışının güzelce duyulacağı haftalar.
Şu anda kaç haftaliksin canim.. ilk zamanlar hemen yoruluyor insan bende erkenden yatıyorum bu araEvet canım ama gün geçmiyor inşallah güzel haberlerle dönerim sonrada 19 nisanda iki hafta izne ayrımacam çok yorulmaya başladım
Ben de bekleseydim keşke acele ettim biraz. Yarın kontrole çağırdı bakalım ne diyecek. Hakkımızda en iyisi en güzeli olsun.Aynı durumdayız canım şafak sayıyorum adeta 15 nisanda gel dedi doktor 7+1 olacam nasipse inşallah o gün duyarım bandeİnşallah herkes güzel haberlerle döner
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzummBen de bekleseydim keşke acele ettim biraz. Yarın kontrole çağırdı bakalım ne diyecek. Hakkımızda en iyisi en güzeli olsun.
Ben ilk gebeliğim de kalp atışını duyduğum gün söylemiştim anne babalara. Tabi onlarda tüm sülaleye. Bu sefer rabbim nasip ederse uzun bi süre söylemeyelim dedik eşimle en azından 2 ay bitsin filan. Bakalim zaman ne gösterecekKızlar kalp atışını duymadan ailelere söylemeyi düşünen var mı ya da söyleyen.
Bana kalsa cinsiyeti öğrenene kadarda söylemem ama haftaya aşırı mide bulantilarim baslar. Mecburen anlarlar. Insallah kolay bir hamilelik geçiririz hep beraber sağlıcakla aliriz kucağımıza.Kızlar kalp atışını duymadan ailelere söylemeyi düşünen var mı ya da söyleyen.
Önceki gebeliğimde ben de herkese söylemiştim kalp atışını bike duymadan. Düşük olunca çoook pişman oldum. Bu sefer benim ailem biliyor ama annemle almıştım sonucu mecbur, o yüzden biliyorlar. Hatta eşimle benim doğumgünümüze denk geldi birlikte kutladık o yüzden. Kalbi duyana kadar söyleme canım, nazardan çok korkuyorum benKızlar kalp atışını duymadan ailelere söylemeyi düşünen var mı ya da söyleyen.
İnşallah canım ben de iyi haberler bekliyorum.Güzel haberlerini bekliyoruz kuzumm
Bende dun vermiştim ilkkez 960 cikmisti. Kac gun sonra tekarlamaliyim sizceCıkmış sonucum canim beta 3519
Bende uzun süre kimse bilmesin istiyordum nazardan cok korkuyorum. Ama esim dun sonucu alir almaz bir kaç kişiye hemen söylemiş. Yayılır gider diye birde kavga ettim. 1 haftadir surekli bir kavga hali var Bende. Rüyamda da stresten kavgadan bebegim etkilenip kaybedecekmisim gibi birsuru sey gordum. Daha çok gerildkmBen ilk gebeliğim de kalp atışını duyduğum gün söylemiştim anne babalara. Tabi onlarda tüm sülaleye. Bu sefer rabbim nasip ederse uzun bi süre söylemeyelim dedik eşimle en azından 2 ay bitsin filan. Bakalim zaman ne gösterecek
Ah ah bilmem mi. Cok güzel artmış kuzum. Inşallah sağlıkla ilerleyecek bu seferSonucumu öğrendim Summerwinter
2 gün önce 52 ydi. Bugün 159 olmuş. Her seferinde yüreğim ağzımda bakıyorum. Sağlıkla nasip etsin hepimize
Kuzum 2 gün arayla veriliyor hcg testi. Min %60 artış olması iyiye işaret derler.Bende dun vermiştim ilkkez 960 cikmisti. Kac gun sonra tekarlamaliyim sizce
Bende uzun süre kimse bilmesin istiyordum nazardan cok korkuyorum. Ama esim dun sonucu alir almaz bir kaç kişiye hemen söylemiş. Yayılır gider diye birde kavga ettim. 1 haftadir surekli bir kavga hali var Bende. Rüyamda da stresten kavgadan bebegim etkilenip kaybedecekmisim gibi birsuru sey gordum. Daha çok gerildkm
Güzel haberlerle gel canım benimBen de bekleseydim keşke acele ettim biraz. Yarın kontrole çağırdı bakalım ne diyecek. Hakkımızda en iyisi en güzeli olsun.
5 haftalığım canım sen kaç haftalıksınŞu anda kaç haftaliksin canim.. ilk zamanlar hemen yoruluyor insan bende erkenden yatıyorum bu ara
İnşallah canım çok sağolGüzel haberlerle gel canım benim
4 +4 kuzum.5 haftalığım canım sen kaç haftalıksın