- Konu Sahibi Summerwinter
- #1.601
Çarşambaya kadar 5 gün var daha inşallah duyulacak kap seside.sen için rahat tutKese 3 cm yolk 9 mm olmuş bebeğin görünmesini beklerdim dedi. Çarşambaya kadar bekleyip, gelişme olmazsa alınacak kese.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşambaya kadar 5 gün var daha inşallah duyulacak kap seside.sen için rahat tutKese 3 cm yolk 9 mm olmuş bebeğin görünmesini beklerdim dedi. Çarşambaya kadar bekleyip, gelişme olmazsa alınacak kese.
bende ayınıyım sanki 6 aylık hamileyim birde şişkinliğim var karın ve kasık agrılarım devam ediyor bende 6+6 yım bugunKızlar merhaba bugün 7+0 olduk çok şükür de karnımda Bi şişlik var sanırsınız 5 6 aylık hamileyim progestan fitil kullanıyorum aceba o mu şişkinlik yapıyor veya gaz kaynaklı mı çözemedim arada karnım da ağrıyor yani iyice pimpirikli oldum bu şişkinliği yaşayan hala kasık karın ağrısı vs olan var mı endişe etmeli miyim yani?
Benim de şişkinlik gaz kabızlık fena. Birde ağrılarım hala geçmedi. Derimod kist vardı bende acaba oyuzden mi ağrıyor bu kadar. Ya da gaz dan mi bilemedim. 4+5 im. Dermoid kisti olup ağrısı olan var mı benim gibiSorma kuzum cok siskinlik var bende de dugmeler kapanmiyor arada agri da yapiyo ama hersey yolunda sanirim bircok kiside var bu
Ağrılar batma şeklinde ve sürekli mi. Benim ağrı bacaklarıma vuruyor ve dik duramıyorumbende ayınıyım sanki 6 aylık hamileyim birde şişkinliğim var karın ve kasık agrılarım devam ediyor bende 6+6 yım bugun
1 gün sürekli oluyor bazen batma şeklinde oluyor surekli oldugu zaman benimde bacagım çekiliyor sankiAğrılar batma şeklinde ve sürekli mi. Benim ağrı bacaklarıma vuruyor ve dik duramıyorum
Rahatladım valla saolasin. Bende dermoid kistim mi dönüyor acaba dedim1 gün sürekli oluyor bazen batma şeklinde oluyor surekli oldugu zaman benimde bacagım çekiliyor sanki
Kanama olduğunu ultrason da mı gördü, hiç lekelenme falan oldu mu. Benimde çok ağrım var ama daha 4+4 olur dedi doktor haftaya çağırdı. Leke kan olmadan progstan vermiyorlar diye biliyorumBenim de hafif bir ağrım var sızı gibi. Bugün doktora gittim küçük bir kanama alanı varmış. Progestan verdi. Var mi ayni durumu yaşayan?
Ağrı, kanama alanı ve lekelenme olduğu için bende progestan kullanıyorumBenim de hafif bir ağrım var sızı gibi. Bugün doktora gittim küçük bir kanama alanı varmış. Progestan verdi. Var mi ayni durumu yaşayan?
Kanama leke olmadi hic. Ama ultrasonda c şeklinde kanama alanı gözüküyor doktor yerleşme de olabilir dedi olumsuz bir sey demedi. Garanti olsun diye verdi sanirim.Kanama olduğunu ultrason da mı gördü, hiç lekelenme falan oldu mu. Benimde çok ağrım var ama daha 4+4 olur dedi doktor haftaya çağırdı. Leke kan olmadan progstan vermiyorlar diye biliyorum
Peki bu tehlikeli bir durum mu?Ağrı, kanama alanı ve lekelenme olduğu için bende progestan kullanıyorum
Sizin gittiğiniz doktor bana da gel Ağrın varsa bakalım demişti ama gitmedim. Önlem olarak başlatmıştır bence riske atmamak içinKanama leke olmadi hic. Ama ultrasonda c şeklinde kanama alanı gözüküyor doktor yerleşme de olabilir dedi olumsuz bir sey demedi. Garanti olsun diye verdi sanirim.
Ağrıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Gecen hafta ağrılarım daha şiddetliydi kanama alanı yoktu.
geçmiş olsun canım benimde dediğim gibi bir gün sürekli bir gün batma sızı şekklinde ama kanamam felan yok çok şükür...Benim de hafif bir ağrım var sızı gibi. Bugün doktora gittim küçük bir kanama alanı varmış. Progestan verdi. Var mi ayni durumu yaşayan?
Bol bol dinlen dedi şimdilik yürüyüş yapma ve şok uzun süre ayakta durma dedi dikkat gerekiyor bu dönemde yaniPeki bu tehlikeli bir durum mu?
4+4 çok erken kuzum vajinadan görülebilirdi belki karından zor. Sabırla duayla bekliceksin canimKızlar, ilk kese görüntüleriniz nasıldı. Bugün kontrole gittim son adet tarihine göre 4+4 betada tahmini 4000 civarlarında daha önceki ölçümlere göre ama kese çok çok küçük göründü karından. Ölçmedi bile bir ara kaybetti. Bu şekilde olan var mı? Doktorum başka ama randevu olmadığından başka doktora göründüm pek kknuşkan da değildiŞimdi 10 beklemek o kadar zor o kadar zor ki
Evet doktor da oyle söyledi.Bol bol dinlen dedi şimdilik yürüyüş yapma ve şok uzun süre ayakta durma dedi dikkat gerekiyor bu dönemde yani
4+3 iken gittim görünmedi, çok normal sakın endişelenme dedi doktor. 5+2 ye randevu verdi. Fakat beta tahmini derken ölçüm yaptırmadınız mı? 4000 epey fazla geldi bana zira benim 759 çıkmıştı. Ya da bu beta değeri çok değişken bir şeyKızlar, ilk kese görüntüleriniz nasıldı. Bugün kontrole gittim son adet tarihine göre 4+4 betada tahmini 4000 civarlarında daha önceki ölçümlere göre ama kese çok çok küçük göründü karından. Ölçmedi bile bir ara kaybetti. Bu şekilde olan var mı? Doktorum başka ama randevu olmadığından başka doktora göründüm pek kknuşkan da değildiŞimdi 10 beklemek o kadar zor o kadar zor ki
Evet erken ama bende geç döllenme durumu yoktur yani yumurtlama günlerimi biliyorum o yüzden biraz endişelendimBeklemekten başka da çare yok galiba.4+4 çok erken kuzum vajinadan görülebilirdi belki karından zor. Sabırla duayla bekliceksin canim