-
- Konu Sahibi Summerwinter
Ayy ne güzel yaaMezitli medical park Ahmet Yıldızbakan doktorum, çok memnunum germiyor seni samimiyet kurabiliyorsun her aklına takılan soruya sabırla cevap veriyor kesinlikle tavsiye ederim son bhcg değerim 183 Dü benim rahim güzel kalınlaşmış vs dedi kafamı rahatlattı ekrar baktırmadı kan değerime ben bile o kadar rahatladım ki kendim de baktırmadım tabi tekrar idrar testi yaptım meraktanperşembe kese için çağırdı progestan fitil de verdi ne olur ne olmaz çocuk tutunsun dedi, inşallah sağlıkla ilerler hepimizin gebeliği canım mersine taşınır taşınmaz mutlaka git Ahmet beye şiddetle tavsiye ediyorum
perşembe günü randevum zaman geçmiyor çok heyecanlıyım :Yarın benim randevumgüzel haberlee alırım inşallah
Perşembe günü randevum günler geçmiyor çok heyecanlıyım@Busra173290 @melmus19 A Alisa35 @berlin8982 S sed106 @Lavinya3458 T Tugceee_ @Acemianne42 @mrvdrars @Beyazl @LadyVet kızlar gittiniz mi doktora keseyi gödünüz mü? Listeye ekleyelim kaç hafta günde keseyi gördüiseniz.
Öyle iş mi olur anlamadım tabiki herşey Allahtan gelir ama tedbir almadıktan sonra Bi anlamı yok ki progesteron değerime baktı doktorum 16 çıktı yine de fitil verelim dedi günde 1 tane düşük vs olmaması için hatta gittiğim gün iğnesini yaptırdı fitilin 1 tane de yedek dursun evde herhangi bir sorun olursa haber ver vurulursun iğneyi dedi çok şükür herhangi bir sorun olmadı, ya doktor çok önemli gerçekten rahatlatması içini ferah tutması en önemli konu doktor pko vardı bende hatta bu ay da olmazsa ilaç başlatacaktı doktorum uğur getirdi sağolsunAyy ne güzel yaataşınırsak zaten mezitli ye taşınıcaz, iyi olur. Keşke doğumdaş olsak benim doktor ne çağırıyor ne bişeye bakıyor. Perşembeye randevu aldım ben ama dün mesaj atıyorum korkuyorum düşük önleyici falan bişey yapılmalı mı diye? Adam bana allahın yarattığını değiştiremeyiz, sabreceksin kızım başka bişey gelmez elimizden diyor. İnsan gel bi bakalım der, bi önlem alır, rahatlatacak bişey söyler.. Mersine de gidemem ki doktora araç yok. Çaresiz kaldım böyle
Benim de perşembe günü ve inan dediğin gibi o zaman hiç geçmiyor hayırlı haberler alırız inşallahperşembe günü randevum zaman geçmiyor çok heyecanlıyım :
Perşembe günü randevum günler geçmiyor çok heyecanlıyım
Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallahBeni de ekler misiniz 🌤
Yas 33
Son adet 1 Mart
Beklenen dogum 2 Aralik
5+0 keseyi gordum
Ilk bebek
Bize hic boyutunu soylemedi doktor bizde sormadik hicKızlar sizin keselerin boyutu neydi bilen varmı benimki biraz büyük çıktı daha fazla büyürse büyük sorun dedi doktor
Kıyamamperşembe günü randevum zaman geçmiyor çok heyecanlıyım :
Perşembe günü randevum günler geçmiyor çok heyecanlıyım
Şükür ozaman cnm demekki sorun yokmuşBize hic boyutunu soylemedi doktor bizde sormadik hic
Kızlar sizin keselerin boyutu neydi bilen varmı benimki biraz büyük çıktı daha fazla büyürse büyük sorun dedi doktor
3 ml di ama makinesi kalitesizdi canim. Icini ferah tut rabbime emanetKızlar sizin keselerin boyutu neydi bilen varmı benimki biraz büyük çıktı daha fazla büyürse büyük sorun dedi doktor
Günümüzde aynı ya inşallah dua ediyordum hepimize iyi haberleri alalım diyeBenim de perşembe günü ve inan dediğin gibi o zaman hiç geçmiyor hayırlı haberler alırız inşallah
İnşallah rabbimin izniyle güzel haberler alacaksınKıyamambenimde saat 17.00 da bugun. Cok merak ediyorum, keseyi inşallah görürüz aksilikten cekiniyorum korkuyorum cok
Drum ocean mummy yi onerdi hanimlar baktim icerigi guzel sizinkiler ne tavsiye ettik folik asitte icerisinde
Amin kuzum inşallah dua etmekten başka çaremiz yok zaten bolca dua hepimizin adınaGünümüzde aynı ya inşallah dua ediyordum hepimize iyi haberleri alalım diye
Canım ben möllers omege 3 kullanıyorum ben folik asit folbiol (ama folbiolu değiştirmeyi düşünüyorum)Drum ocean mummy yi onerdi hanimlar baktim icerigi guzel sizinkiler ne tavsiye ettik folik asitte icerisinde
3yada 4 civarı iyimiş benim 4,6 çıktı inş dahada büyümez3 ml di ama makinesi kalitesizdi canim. Icini ferah tut rabbime emanet
Hadi inşallah,İnşallah rabbimin izniyle güzel haberler alacaksıniyi düşün strese sokmamaya çalış kendini