- Konu Sahibi Summerwinter
Kızlar adet ağrısı yaşayan varmı hala adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıyor benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Folibol verdi doktorum banaDrum ocean mummy yi onerdi hanimlar baktim icerigi guzel sizinkiler ne tavsiye ettik folik asitte icerisinde
Bnm kasik ve bel agrim oluyo canim aradaKızlar adet ağrısı yaşayan varmı hala adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıyor benim
Kızlar adet ağrısı yaşayan varmı hala adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıyor benim
Bel ağrım hiç yokta çok şükür kaşık ağrım birde sabahları hafif miğdem bulanıyorBnm kasik ve bel agrim oluyo canim arada
Aynen öyleymiş canım kaçıncı ayda kesilir acabaoluyor tabi. Gün boyu süren devamlı bir ağrı değil ama ara ara oluyor. O zaten normal ama
Aynen öyleymiş canım kaçıncı ayda kesilir acaba
Ara ara kasik ağrım var. Bugünde göğüslerde hassasiyet başladı. Ara ara gün içinde mide bulantı oluyorKızlar adet ağrısı yaşayan varmı hala adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıyor benim
Maşallah canim. Kaç hafta günde keseyi gördünüzMerhaba ben keseyi dün gördüm iki hafta sonra kalp atışı için gideceğim tekrar inşallah
İstanbul/avcılar
Merhaba ben keseyi dün gördüm iki hafta sonra kalp atışı için gideceğim tekrar inşallah
İstanbul/avcılar
Ara ara kasik ağrım var. Bugünde göğüslerde hassasiyet başladı. Ara ara gün içinde mide bulantı oluyor
Folbiol icmistim evde vardi o cok yuksek dedi. 4 e bolmelisin dedi ocean da folik asitte var diger vitaminler ve balik yağıda inş istahımı açmaz bugun alicak esim 2 ay kullanıcam insaAllahCanım ben möllers omege 3 kullanıyorum ben folik asit folbiol (ama folbiolu değiştirmeyi düşünüyorum)
Benimki cok minikdi usg kagadi da 6 gun geri bende ona üzülmüstüm bi kalbini duysak insaAllah rahatlariz bira,3yada 4 civarı iyimiş benim 4,6 çıktı inş dahada büyümez
Bende yüzüstü yatıyorum normalde. Bebek için sağ sol tarafa yatayım diyirum yok sabaha karşı yine yüzüstü. Nasıl alışacaksakAaay o göğüs hassasiyeti benim hamileliği daha öğrenmeden başladı. Hâlâ tam gaz devam, çok fena. Ben hep yüzüstü yatarım mesela , çok zorlanıyorum şimdi yatarken.
Canım net değil benim hesabımı göre 5+7 ama doktor a sorduğumda 5 hafta ama 4 gibi dedi anlamadım tam iki hafta sonra netleşir inşallah kalp atışında bebişi görürsekMaşallah canim. Kaç hafta günde keseyi gördünüz
Sağol canımHayırlı olsuuuunnnnn
Inşallah sağlıkla görürsün canimCanım net değil benim hesabımı göre 5+7 ama doktor a sorduğumda 5 hafta ama 4 gibi dedi anlamadım tam iki hafta sonra netleşir inşallah kalp atışında bebişi görürsek