- 4 Şubat 2021
- 490
- 308
- 33
- Konu Sahibi Summerwinter
- #6.781
Kizlar icinizde adet gören var mi?bana mi ugradi bi yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haha üzmek istemezdim anacım ama hayatın gerçekleri düşün 1 ay boyunca bebek bizim oda da olduğu iiçin oda bizim yanımızda yatmak istedi oda da aile boyu uyuduk geri odasına geçti şimdide geceleri uyanınca geliyoDur ben yine de hayal kurayim
geçen ay bir gün sadece az bi kanamam oldu ama adetim başlamadı daha çok şiş hissediyorm kendimi bi başlasaydı rahatlardımKizlar icinizde adet gören var mi?bana mi ugradi bi yine
3 ay bitti olmadım dahaKizlar icinizde adet gören var mi?bana mi ugradi bi yine
Herkes kendi odasında uyusa oh miss.. bende yaza doğru kendi odasında uyutacagim anne yanina sığmaz büyüdükçe, planlar böyle ama baktık olmuyor makyaj aynasını kaldırıp beşik yatak odasına transfer olcakhaha üzmek istemezdim anacım ama hayatın gerçekleri düşün 1 ay boyunca bebek bizim oda da olduğu iiçin oda bizim yanımızda yatmak istedi oda da aile boyu uyuduk geri odasına geçti şimdide geceleri uyanınca geliyo
oğlum 5 yaşına giricek 9 aylıktan beri kendi odasında kızda 6 7 ayda geçer kendi odasına yatağına yeter çok bilemHerkes kendi odasında uyusa oh miss.. bende yaza doğru kendi odasında uyutacagim anne yanina sığmaz büyüdükçe, planlar böyle ama baktık olmuyor makyaj aynasını kaldırıp beşik yatak odasına transfer olcak
Hayatımızı onlar şekillendiriyor ❤
Ay hadi insallaj darısı bizedeoğlum 5 yaşına giricek 9 aylıktan beri kendi odasında kızda 6 7 ayda geçer kendi odasına yatağına yeter çok bilem
Benim 2 ay oldu dogum yapali.ben niye oldum hemen yaageçen ay bir gün sadece az bi kanamam oldu ama adetim başlamadı daha çok şiş hissediyorm kendimi bi başlasaydı rahatlardım
Yaaa evett sağlıkla sıhhatle inşallahKendi kendime uyuduğu, derdini anladığımız o güzel günler gelse bi an önce
Ne sanslisiniz ya3 ay bitti olmadım daha
Ben 40 çıkmadan oldum. 38. günüm falandıKizlar icinizde adet gören var mi?bana mi ugradi bi yine
Valla artık sans mi bilmiyorum ki merakla bekliyorum be zmn olcak dieNe sanslisiniz ya
Feci, max seviyede dökülüyor..baya azaldı saçım.. gebelikte ne güzel hem dökülmüyor hem yaglanmiyirdu. Simdi ikiside max seviyedeiyi akşamlar kızlar yaa delirceem dehşet saç döküyorum kel kalcam yakında sizde de varmı sıkıntı
iyi akşamlar kızlar yaa delirceem dehşet saç döküyorum kel kalcam yakında sizde de varmı sıkıntı
Doğum sonrası normal dökülmesiFeci, max seviyede dökülüyor..baya azaldı saçım.. gebelikte ne güzel hem dökülmüyor hem yaglanmiyirdu. Simdi ikiside max seviyede
Kizlar icinizde adet gören var mi?bana mi ugradi bi yine
geçen ay bir gün sadece az bi kanamam oldu ama adetim başlamadı daha çok şiş hissediyorm kendimi bi başlasaydı rahatlardım
Demeyin öyle doğumdan sonra ilk defa birlikte olduk oda eşim tutamadı kendini korkuyorum birşey olursa diye oğlumda 11 ay sonra olmuştumAllah
Ben 40 çıkmadan oldum. 38. günüm falandı
ilk çocuğumda bu kadar dökülmüyodu bu sefer önlerim kelleşir gibi hamileyken ne güzel uzamıştı sağlıklıydıDoğum sonrası normal dökülmesi
kel kalacuuuzFeci, max seviyede dökülüyor..baya azaldı saçım.. gebelikte ne güzel hem dökülmüyor hem yaglanmiyirdu. Simdi ikiside max seviyede
Ben de covid oldum. 2.gün. nasıl ilerledi sizin. Rabbim yavrularımızı korusun. Çok geçmiş olsun.Kızlar covid oldum belirtilere göre bugün 8. Gün ve bebitom bugün dört kere öksürdü dua edin ilerlemesin