- 4 Şubat 2021
- 490
- 308
- 33
- Konu Sahibi Summerwinter
- #6.821
Aa gecmis olsun,simdi nasilsiniz.bebiste iyidir insallahKızlar covid oldum belirtilere göre bugün 8. Gün ve bebitom bugün dört kere öksürdü dua edin ilerlemesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa gecmis olsun,simdi nasilsiniz.bebiste iyidir insallahKızlar covid oldum belirtilere göre bugün 8. Gün ve bebitom bugün dört kere öksürdü dua edin ilerlemesin
Gecmis olsun,simdi nasilsinizBen de covid oldum. 2.gün. nasıl ilerledi sizin. Rabbim yavrularımızı korusun. Çok geçmiş olsun.
Benimki zor uyuyor ama uyudugunda da bence bizle yatar bizle kahvaltiya oturur muge izleriz.o derece uyuyor yaniGunaydin kizlar bebekleriniz gece kac saat kesintisiz uyuyor benim kız bazen 6 saat kesintisiz uyuyor sizce uyandırıp emzirmeye miyim
Kaldirmamaya kac aylikken basladiniz?benimki 2 aylik 3 ,4 saatte bir emzirin dedi doktorBizde böyleyiz
Ki gunde toplasan 10 saat uyumuyor.gece hepimizi ayaga dikiyor uyuyana kadar.saatlerce emzir pispisla 4 el degistiriyor.uyutuyoruz zorla sonra da mecburen emzirmeye kaldir.tekrarlansin olayKaldirmamaya kac aylikken basladiniz?benimki 2 aylik 3 ,4 saatte bir emzirin dedi doktor
Nerdeeeee,1 kere zorla uyutuyoruz o da surekli kucakta pispis sallamayla 1 2 saat en fazla.Merhaba kızlar bebeginiz gunduz düzenli uyuyor mu
Bende hamileyken kestirememistim.hatta dogumdan sonra aa ne guzel dokulmeyecek sanirim demistim.acayip şom agizliyimdir.icimden gecirsem basima gelirvalla hayatımda ilk kez pandemiyide bahane edip uzatmıştım seviniyodum ama o dökülmeleri görünce gittim kestirdim biraz rahatlasın diye sürekli toplamakta mahvediyo çünkü
benim ikinci olunca biliyodum dökülceğini ama bu denli olması şok etti oğlumda bu kadar çok olmamıştı :)Bende hamileyken kestirememistim.hatta dogumdan sonra aa ne guzel dokulmeyecek sanirim demistim.acayip şom agizliyimdir.icimden gecirsem basima gelir
Teşekkür ederim. Bugün daha iyiyim ben bebek de arada öksürüyor.Gecmis olsun,simdi nasilsiniz
Bize doktorumuz ikinci aydan sonra 8 saat gece uykusu yapmalı dedi ama nerde bizdeGunaydin kizlar bebekleriniz gece kac saat kesintisiz uyuyor benim kız bazen 6 saat kesintisiz uyuyor sizce uyandırıp emzirmeye miyim
Bizde öyleyiz daha gece uykusu düzene girmediği için hala oturma odasında takılıyorumBiz esimle daha odalari birlestiremedikzaten plesenta asagida diye hamileyken de bisey olmamisti.unuttum cidden
İyiyiz çok şükür.çarşamba günü karantina bitince hemen Dr götürdüm hem iki aylık kontrol hemde covid için biraz öksürüğü var ama oda üst solunum yolundan kaynakliymiş onada bitkisel bir şurup verdiAa gecmis olsun,simdi nasilsiniz.bebiste iyidir insallah
40 i çıktıktan sonra gece uykusunda o uyanmadan kaldırmıyorum, örn 11.30 gibi yatıyorsa 4 e doğru ses çıkarıyor uykuda, alıyorum emziriyirum, alt açmıyorum uyanmasın die, sonra 6 7 ye doğru uyaniyor o zmn alt açıyorum, emziriyirum, 1 1.5 saat uyanık takılıyoruz evde gezmece filan, sonra tekrar yatıyor 1 saat uyuyor, 9.30 10 gibi kalkıyor bidahada gündüz çok.az uyuyor 10 dk 15 dk kuş uykusu, banyo yaptığı günler mayışıp gündüz 1 saat 1.5 saat uyuduğu oluyor aradaKaldirmamaya kac aylikken basladiniz?benimki 2 aylik 3 ,4 saatte bir emzirin dedi doktor
Ben ağrısını acısını alsin diye çok az carpol verdim, ateş olmadi belki bu yüzden.İki aylık asimizi olduk bugün ateşi olanlar aşıdan ne kadar saat sonra ateşlendi
Bende bayadır kısa saç kullandım, hamilelik derken uzattım şimdi dökülmeye başlayınca, kestr gitsin dedim, vaktim yoktu fırsat bulursam biraz kestrcemvalla hayatımda ilk kez pandemiyide bahane edip uzatmıştım seviniyodum ama o dökülmeleri görünce gittim kestirdim biraz rahatlasın diye sürekli toplamakta mahvediyo çünkü
Benimde aynı gunduz uykusu ya yok ya çok az 40 indan sonra gece uykusu uzun sukur, kendi 4 4 bucuk saatte kalkıyordu iki gündür bende uyanmadım oda 6 6 bucuk saati geçti yani iki gece 11 12 den sabaha kadar emmedi bu gun saati kurdum az önce uyudu40 i çıktıktan sonra gece uykusunda o uyanmadan kaldırmıyorum, örn 11.30 gibi yatıyorsa 4 e doğru ses çıkarıyor uykuda, alıyorum emziriyirum, alt açmıyorum uyanmasın die, sonra 6 7 ye doğru uyaniyor o zmn alt açıyorum, emziriyirum, 1 1.5 saat uyanık takılıyoruz evde gezmece filan, sonra tekrar yatıyor 1 saat uyuyor, 9.30 10 gibi kalkıyor bidahada gündüz çok.az uyuyor 10 dk 15 dk kuş uykusu, banyo yaptığı günler mayışıp gündüz 1 saat 1.5 saat uyuduğu oluyor arada
kökü bizde ama tekrar cikiyor degil mi?insallahbenim ikinci olunca biliyodum dökülceğini ama bu denli olması şok etti oğlumda bu kadar çok olmamıştı :)
Cok sukur,insallah cabuk ve en hafifinden atlatirsinizTeşekkür ederim. Bugün daha iyiyim ben bebek de arada öksürüyor.
Toplam mi yoksa tek seferde mi 8saatBize doktorumuz ikinci aydan sonra 8 saat gece uykusu yapmalı dedi ama nerde bizde