- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #6.181
Evet geçecek diyor herkes, ınanıyorum .. inş zamanla rahatlayacagim.Çok yeni bir duruma alışmaya çalışıyosunuz. Çok büyük sorumluluk. Ben daha doğum yapmadım ama beni de çok düşündürüyor. Lohusalık, alışma süreci vs. Birilerini kırmaktan da çok korkuyorum. Hissettikleriniz için kendinizi suçlamayın. Geçiçi bir süreç olduğunu unutmamaya çalışın ❤
Ins. Bakalim doktorda bu gun dedi yapacak birsey yok şişeyi dik kafana diye cuma ya tekrar randevu verdi nst için 4 gun arayla sizde de öyle oldumuYapacak birşey yok maalesef ama yakında bebiş aşağıya inince rahatliyorsun bende öyle oldu
Sağol canım inşallah.ne zamandır pozitif onuda bilmiyoruz.biz bir şekilde ayrı duruyoruz ama oğluma zor oluyor.cabuk iyiles ben seni özlerim diyor yavrumCanım Benim, duam seninle, inşallah sana ve bebise gecmezrabbim korusun.
Beni bu haftaya kadar iki haftada bir çağırıyordu bu hafta itibariyle haftada bir çağırır di ama maalesef karantina sürecimiz başladı on gün boyunca birşey olmasın diye dua edeceğim artıkIns. Bakalim doktorda bu gun dedi yapacak birsey yok şişeyi dik kafana diye cuma ya tekrar randevu verdi nst için 4 gun arayla sizde de öyle oldumu
Anliyorum seni cnim inş feraha ulasirsinHanimlar, Bende duygusallık hat safhada, dokunsan ağlayacak moddayim, evdekiler görmesin diye odama çekiliyorum orda biraz ağlıyorum rahatlıyorum, gercektem sebep yok, sebepsiz agliyorum...kendi evimde rahat olamamak yoruyor beni ( annem yanımdaydı o gitti, eşimin ailesi var, melek.gibi insanlar, ama batıyor her sey).. Lohusa duygusallığı, depresyonu diyorlar.. güler geçerdim, ama başa gelince kaldım öyle.. inşallah bi an önce geçer.. iştahım çok azaldı mesela, baya kilo vermişim süreçte. Sırf süt için yiyorum diyebilirim.. bebeğim etkilenmesin, sütüm etkilenmesin diye çabalıyorum.. inş bi an önce gecer
Cok gecmis olsun canim Allahını izniyle birsey olmaz ins.Beni bu haftaya kadar iki haftada bir çağırıyordu bu hafta itibariyle haftada bir çağırır di ama maalesef karantina sürecimiz başladı on gün boyunca birşey olmasın diye dua edeceğim artık
Evine gidip rahatça dusunu alınca sütün iner bebisinde istahliymis o çektikçe sütun gelir kafana takma.Saglikla büyüt canım.Merhaba arkadaşlar. Benim bebiş biraz erken geldi.Aralık bebeği diye yola çıktık, 28 Kasım sabah 6'da suyum gelmeyd başladı. 08.52 bebeğimin doğum saati oldu.
Çatı kemiğinde basıklık ve bebekte irilik olduğu için sezeryan ile alındı. Şu an hâlâ hastanedeyiz. 48 saat yatış veriyor burası sezeryana. Şu an saat gece 02.53, sabah 9 gibi taburcu olurum diye düşünüyorum. Bebişim de ben de iyiyiz. Tek sıkıntımız, sütüm gelse bile oğluşuma yetmiyor. Çok iştahlı çıktı. Hastane mama takviyesi veriyor. Sık sık istiyoruz.
Meme uçlarım yara olmaya da başladı 2. günün sonlarına doğru. Lansinoh yağ sürüp üzerine gümüş kapak takıyorum. İşe yarıyordur umarım. Bir de sütümü artmaya başlasa süper olacak.
Hadi hayırlısı.
Aaa duş işe yarar mı diyorsun? Çok güzel olur yaa. Gider gitmez nasıl duş alacağım tam bilemiyorum. Sezeryan yerimi kapatmam gerekecek sanırım. Doktor gelsin de öğreneyim. Yapabilirsin derse koşa koşa gider yaparım artık, çok sağ ol.Evine gidip rahatça dusunu alınca sütün iner bebisinde istahliymis o çektikçe sütun gelir kafana takma.Saglikla büyüt canım.
Şu gecirmez bant yapıştırıp yaparsın canım yine doktora sorarsın tabiki süt düşman sonra iner bol bol sutunuz olsunAaa duş işe yarar mı diyorsun? Çok güzel olur yaa. Gider gitmez nasıl duş alacağım tam bilemiyorum. Sezeryan yerimi kapatmam gerekecek sanırım. Doktor gelsin de öğreneyim. Yapabilirsin derse koşa koşa gider yaparım artık, çok sağ ol.
Hayırlı oldun canim, sağlıkla büyüsun minnoş. E bebekte malt içecek var baya artırıyor diyorlar. Bende sipariş verdim bi fırsat ver istersen canimMerhaba arkadaşlar. Benim bebiş biraz erken geldi.Aralık bebeği diye yola çıktık, 28 Kasım sabah 6'da suyum gelmeyd başladı. 08.52 bebeğimin doğum saati oldu.
Çatı kemiğinde basıklık ve bebekte irilik olduğu için sezeryan ile alındı. Şu an hâlâ hastanedeyiz. 48 saat yatış veriyor burası sezeryana. Şu an saat gece 02.53, sabah 9 gibi taburcu olurum diye düşünüyorum. Bebişim de ben de iyiyiz. Tek sıkıntımız, sütüm gelse bile oğluşuma yetmiyor. Çok iştahlı çıktı. Hastane mama takviyesi veriyor. Sık sık istiyoruz.
Meme uçlarım yara olmaya da başladı 2. günün sonlarına doğru. Lansinoh yağ sürüp üzerine gümüş kapak takıyorum. İşe yarıyordur umarım. Bir de sütümü artmaya başlasa süper olacak.
Hadi hayırlısı.
Ben eve geçince direkt duş aldim sezaryen sonrasi . Izin var yani.Aaa duş işe yarar mı diyorsun? Çok güzel olur yaa. Gider gitmez nasıl duş alacağım tam bilemiyorum. Sezeryan yerimi kapatmam gerekecek sanırım. Doktor gelsin de öğreneyim. Yapabilirsin derse koşa koşa gider yaparım artık, çok sağ ol.
Ayy hadi hayırlısıSabah kahverengi akintim vardı. Şimdi de pıhtı gibi bir şey geldi. Nişan bu mu oluyor kızlar? Hem de ishalim.
Ben de hemen duş aldım. Doktorum hiç pansuman etmeye de gerek yok, duşta üzerinize kapatmaya da gerek yok dedi. Sadece nemli tutmayacaksın dedi. O yüzden külot pedler gibi naylon şeylerin temas etmemesi gerekiyor. Pamuklu çamaşır giyip üstten giydiğim pijama ya da pantolonun bel kısmı da oraya isabet etmeyecek, maksat sıkmasın. O yüzden hamilelikte giydiğim geniş ve yüksek belli pijamalarımı giymeye devam edeceğim iyileşene kadar. Bir de öne eğik uzun süre oturmayacağım, üst karnım da sezeryan dikişinin üzerine gelip ten tene temasta nemlenmeye sebep olabilirmiş. Maksat orayı hep kuru tutmak. Antibiyotik ve bazı başka ilaçları da kullanmaya devam tabii.Ben eve geçince direkt duş aldim sezaryen sonrasi . Izin var yani.
Büyük ihtimal nişan gelmiş, bebiste yakindirSabah kahverengi akintim vardı. Şimdi de pıhtı gibi bir şey geldi. Nişan bu mu oluyor kızlar? Hem de ishalim.
Aynılarını yaptım canim, 10. Gün kontrol sonrası krem verdi doktorum ona başladım. Bende sezaryen sonrası feci ödem olmuştu, bol su ile o da geçti şükürBen de hemen duş aldım. Doktorum hiç pansuman etmeye de gerek yok, duşta üzerinize kapatmaya da gerek yok dedi. Sadece nemli tutmayacaksın dedi. O yüzden külot pedler gibi naylon şeylerin temas etmemesi gerekiyor. Pamuklu çamaşır giyip üstten giydiğim pijama ya da pantolonun bel kısmı da oraya isabet etmeyecek, maksat sıkmasın. O yüzden hamilelikte giydiğim geniş ve yüksek belli pijamalarımı giymeye devam edeceğim iyileşene kadar. Bir de öne eğik uzun süre oturmayacağım, üst karnım da sezeryan dikişinin üzerine gelip ten tene temasta nemlenmeye sebep olabilirmiş. Maksat orayı hep kuru tutmak. Antibiyotik ve bazı başka ilaçları da kullanmaya devam tabii.
Ödem olduğunu nasıl anladın? Bende ilk gün sadece yüzümde şişlik vardı, ayaklarımda var mıydı bilemiyorum, takip etmedim. Ama şimdi yüzümde de kalmadı, ayaklarımda da bir anormallik hissetmiyorum. Bundan sonra başlayabilir mi dersin? Ben ama hamilelikte de yaptığım gibi günde en az 2,5 litre su içmeye devam ediyorum.Aynılarını yaptım canim, 10. Gün kontrol sonrası krem verdi doktorum ona başladım. Bende sezaryen sonrası feci ödem olmuştu, bol su ile o da geçti şükür
Aynen bnde uykusuzluğa alışmaya çalışıyorum gaz sorunumuz var damlamızı değiştirdik yeni damla daha iyiymişBenim hamileyken gece aktifti bebeğim, simdede öyle.. tabi yan gelip yatıyordum o zamnlar şimdi nerdeeee
Maşallah güzel uyuyorsun kuzum, annelikle en ufak sesi kalkiyoruz artık, halbuki derindir uykum