- 2 Nisan 2021
- 1.582
- 3.182
- Konu Sahibi Summerwinter
- #5.401
O akıntılar bende de var rahat olun. Gittikçe daha da artacak hatta. Koku veya renk değişimi yoksa hiç endişelenmenize gerek yok. Hele koyı kıvamdaysa en güzeli. Ama koku veya renk değişimi olursa enfeksiyon olabilir, onun için de en güzeli bol su içmek. Bende olmuştu mesela, suyu bayağı azalttığımı eşim fark etmişti, evde duran damacanadaki su bitmiyor demişti. O dedikten sonra ölçerek günde en az 2,5 litre su içtim. Burası serin memleket olduğu için böyle tabii. Daha sıcak yerde 3 litreyi de geçiriyordum. Böyle böyle renk de koku da gitti.Selam güzel anneler üç hafta önceydi kontrolüm ve herşey normaldi çok şükür ama hafta sonu kardeşimin düğünü var ve sanırım bu ara kendimi çok yoruyorum.üç seferdir çok koyu resmen jöle kıvamında yumurta akına benzeyen akıntım oldu.sizde de var mı aynı şey veya yorgunluğa mı yormaliyim.ilk çocuğumda hiç hatırlamıyorum böyle birşey yaşayıp yaşamadığımı
Koyu kıvam olması da şu açıdan iyi, gebeliğe bağlı akıntı koyı kıvamlı olur. Ama amnion sıvısı su gibi akışkan olur. Amnion olmaması lazım, onun akması tehlikeli çünkü.