- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- Konu Sahibi Summerwinter
- #4.701
Olsun o da her şeyi rutinince yapmak istiyor canimBen çok dert etmemiştim ama kendi doktorum fetal eko istedi. Hayırlısı bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun o da her şeyi rutinince yapmak istiyor canimBen çok dert etmemiştim ama kendi doktorum fetal eko istedi. Hayırlısı bakalım.
Aa bende gittim dün yapmadı bana 21 de olcak diye.. ne güzel olmuşsun senBen tetanozu oldum kizlar 1 ay sonrada 2. Doza randevu veriliyor. Biraz agri yapiyor parol minoset icebilirsin dedi. Icmemi gerektirecek kadar olmadi
Kotu denk gelmiş ama mutlaka yönlendirir birine canim yer bulunurbenim doktorda tatilde tam tatile gidecek zamanı buldu ayrıntılıya hangi hafta hangi doktora yönlendircek soramadım da. gerçi daha erken ama randevular çok dolu oluyo
Benm şuan gideceğim doktorun randevusu 1 ay önceden doluyor ben mayıs ayında aldm temmuz için bekleyip riske atamadm kendmibenim doktorda tatilde tam tatile gidecek zamanı buldu ayrıntılıya hangi hafta hangi doktora yönlendircek soramadım da. gerçi daha erken ama randevular çok dolu oluyo
Resimde 18 haftalıktı şimdi biraz daha büyüdü sanki dışardan belli oluyır artık 20+2 oldukÇok belli değil canim senin, benimde çok az belli. Gören 3 aylık bile değil diyor
benimki kendi arkadaşlarına yönlendiriyo onun için kafama göre alamıyorum randevu hep kendi hesaplayıp şu hafta şu yapılcak diyo anacum yoksa şimdiye almıştım randevuBenm şuan gideceğim doktorun randevusu 1 ay önceden doluyor ben mayıs ayında aldm temmuz için bekleyip riske atamadm kendmi
evet canım o arkadaşlarına yönlendirdiği için sıkıntı yaşamıyorum ama bi an önce zaman geçse keşke ya bide bu 1 2 gündür normalde de çok aşırı hssetmiyodum ama sanki daha az hissediyo gibiyim gerçi sürekli hareket halindeyim hiç oturmuyorum gibi bişey ondanda olabilirKotu denk gelmiş ama mutlaka yönlendirir birine canim yer bulunur
Aynı benim de doktorumun istedği kişiden aldım mayısta söyledi ama şu haftalar arasında alabilirsin diye randevunu diye o yüzden aldm bnde erkendenbenimki kendi arkadaşlarına yönlendiriyo onun için kafama göre alamıyorum randevu hep kendi hesaplayıp şu hafta şu yapılcak diyo anacum yoksa şimdiye almıştım randevu
Kuzi haftanız küçük bende ara ara hissediyorum sırt üstü yatınca normal yani..evet canım o arkadaşlarına yönlendirdiği için sıkıntı yaşamıyorum ama bi an önce zaman geçse keşke ya bide bu 1 2 gündür normalde de çok aşırı hssetmiyodum ama sanki daha az hissediyo gibiyim gerçi sürekli hareket halindeyim hiç oturmuyorum gibi bişey ondanda olabilir
şimdi bi kaç kımıltı hissettim canım rahatladım valla ya jep diyorum ya ilk cocuumda çalışıyodum hiç takip etmiyodum şimdi evde olunca sürekli takip etme halindeyim oda kötüymüş yaa vallaaKuzi haftanız küçük bende ara ara hissediyorum sırt üstü yatınca normal yani..
Bende 10 agustosta ankara şehir hastanesindeKızlar gunaydinnn❤
Artık detaylı ultrasonlara sıra geldi bayramdan önce yaptircak olan var mi? Ben 24 unde yaptrcam bayram sonrasii
D3 ve i mom kullanıyorum. Bunları malesef devlet karşılamıyor ama bugün oroferon başladım onu şükür devlet karşılıyormusKizlar kizlar suan kullandiginiz takviyeler neler?
Ben sadece kan ve vitamin iciyorum.
Bir de vitaminlerde devletin karsiladigi bir ilac var mi
I mom, devit damla, 20m haftadan sonrada feramat demir ilacı kullanmaya baslicam imom hariç ikisini karsiliyor canimKizlar kizlar suan kullandiginiz takviyeler neler?
Ben sadece kan ve vitamin iciyorum.
Bir de vitaminlerde devletin karsiladigi bir ilac var mi