- Konu Sahibi Summerwinter
- #4.241
Teşekkür ederiz teyzesiHoş gelmiş prenses ❣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz teyzesiHoş gelmiş prenses ❣
Bebeğim ultrsnda alta doğru inmişti doktr ordan anladı hemen progestan yaptrdı acilde düzeldi. Çok şükür. Her ikiside progestan iğne de kapsül de. İğneyi de her gün yaptryrumCnim kasilmayi usg mi gordu doktor? Haftalık ignryse prulotun hic fark etmiyo saati kapsul ismi ne?
Burda değişmeleri duyduktan sonra valla pişman oldum bi ton aldim bisey. Inş değişmez benimdeİnşallah değişmez benim ki gibi ben hala alışveriş yapamıyorum korkudan valla
Valla doktoruma güveniyorum cihazda yeni. Inşallah değişmez canim. Yani mesele erkek kız değil ilk bebek zaten sağlıklı olsun da, heveslendik şimdi kız diyeErken cinsiyet tahmini yanıltıcı olabiliyor canm ama seninkinin değişeceğini düşünmüyorum. Bebeğin o anki pozisyonu ultrason cihazının düzeyi ve doktor tecrübesi önemli. Birde sürekli doktor değiştirmemek lazım yanıltıyolar.
Şu anda bende şok sağlıkla gelsin minnosBenim de 12+3 de ayrintili ultrasona girdim perinatolloga gittim %80 erkek dediler..
16 haftada kendi doktoruma gittim kız dedi ben şok
Hoş geldiniz. Akşama eklicem listeye. Sağlıkla gelsin oğlusunuzzz❤Summerwinter listeye beni de ekler misin :)
Sat: 11 Mart
Beklenen doğum: 16 Aralık
Kaçıncı çocuk: ilk
Kese görme: 5+1
Kalp atışı: 6+6
Ahahah maşallah erkek annesi❤Herkese günaydın
Dün gittik Dr umuza Summerwinter artık bizim cinsiyetimizide yazabilirsin listeye
Bana aşık üç tane erkekle yaşamak nasıl olacak bakalım
@midge 13+3 de öğrendim cinsiyeti
Ben merkezdeyim alattinle devlette şirvanciya gidiyordum.doğum sevgi Hastanesi'nde olsun istediğim için sevgiye yeni gelen bı Dr başladım alattinle ve barış beyle devam ederimmerkezde değilim ama. çok doktor değiştirdim önce burhaniye devlet hastanesinde öğrendim 2 kez ona gittim, sonra içime sinmedi körfez hastanesinde bi doktora gittim, ona da içim ısınmadı, sonra ayvalık devlet hastanesinde bi doktoru çok önerdiler, en son ona gittim pazartesi günü. ve ona devam edicem sanırım artık sen?
Dr sor canım her günde oluyor ama en uzun on gün arası iğnelerin.ben hafatada bir yaptiriyordumKızlar ben kasıklarımda ağrımdan dolayı doktora gttim , meğer rahmim kasılıyormuş bana hem progestan iğne hem de kapsül verdi , kapsül sabah öğle akşam şeklinde ama iğneyle aralarında ne kadar vakit geçmeli bilen var mı ?
Telâş etme kuzum. Sonuçlar çıksın gerekirse amniyosentez yapılsın net sonucu o verir..ölçümden makinadan kaynaklida olabilir. Bekle endişe etme cnm rabbim büyükKızlar bugün ikili tarama yaptırdım kan sonucu çıkmadı henüz ancak ensesi kalınmış 4.1 riskli dedi kan sonucuna göre amniyosentez isteyebilirim dedi korkmam gerekiyor mu sizce biraz canım sıkıldı cinsiyet de söyleyemedi
İnşallah bir şey çıkmaz amniyosentez yaptırmak istemiyorumTelâş etme kuzum. Sonuçlar çıksın gerekirse amniyosentez yapılsın net sonucu o verir..ölçümden makinadan kaynaklida olabilir. Bekle endişe etme cnm rabbim büyük
yaaa benim de kiza dönme ihtimali varmi ki ozaman perinatolog bile 80 oran verip yanildiysaaa benim doktorum da 12 de bi parlama görüyorum ama net bisey diyemem %60 erkek dedi. 14.haftada ikili sonucunu almaya gittigimde de sirti dönük goremeyiz dönerse net bisey söylerim dedi. olcumleri yaparken erkek bu da dedi. ama oglumda bildigin pipi vardi bunda ben de bakindim hiç öyle bişey goremedim bakalim 2 hafta sonra gitcem erkek mi dicek yineBenim de 12+3 de ayrintili ultrasona girdim perinatolloga gittim %80 erkek dediler..
16 haftada kendi doktoruma gittim kız dedi ben şok
Valla bizim kızın ismi bile hazır olsun bizim kızımız olcak ki erkek denilenlerde Bi karışıklık olmuş biz olmayan pipiyi göremedik sorun yokValla doktoruma güveniyorum cihazda yeni. Inşallah değişmez canim. Yani mesele erkek kız değil ilk bebek zaten sağlıklı olsun da, heveslendik şimdi kız diye
Cnim eger imkanim varsa fetal dna testi yparsin trozimi 18, 13,21, down sendromlu vs daha bilmedigimiz bir suru hastaliga bkiyor hemde risksiz sadece kan aliniyorİnşallah bir şey çıkmaz amniyosentez yaptırmak istemiyorum
Inşallah çıkmaz tabiki kuzum. Ama amnoyosentez net sonuc veriyor. Ve 5 dk lik işlem. Korkulacak bi durum yok ben ilk gebeligimde yaptırdım.. dilerim gerek kalmaz tabiİnşallah bir şey çıkmaz amniyosentez yaptırmak istemiyorum
Allah razı olsun çok sağolun, 2 kez ardı ardına mı yaşadınız, sebebi neydi? Rabbim isteyen herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallahÇok geçmiş olsun, bende iki kez aynısını yaşadım hislerinin çoğunu anlayabiliyorum. Herşey bizim için. Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin. Öncelik sizin sağlığınız .
Amin inşallah canım çok sağolÇok zordur kuzum. Rabbim korumuş seni.. inşallah hayırlı vakitte sağlıkla nasip eder bundan sonra❣
yaa bende merak etmiştim konuyu ama kayın vaildem 1 haftadır bende kalıyo saolsun survivor yemek programı seda sayan dan başka hiç bişey izleyemiyorum depresyondayım iyiceKizlar bugun muge anliyi izledinizmi? Buyuksrn cinayeti. Dr osman yuregimizi yakti cok etkilendim