- 8 Ocak 2013
- 579
- 751
-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #2.641
Rabbim hepimize saglikli evlatlar versin. Vaktinde gosterirse yakinda ogreniriz ins. Konumuz muhabbetEli ayağı düzgün olsun Hayırlı evlat olsun zaten senin ogrenmene az kalmıştır ikilide çıkar
Evet ona da denk geldim. Happy mom uygulamasinin forumunda ultrason fotolariyla tahminler yapiliyorBende ramzi teorisi diye Birşey duydum ama %100 doğru değildir tabi
Çin takvimine bakin benim kız çıkmıştı kızım olduRabbim hepimize saglikli evlatlar versin. Vaktinde gosterirse yakinda ogreniriz ins. Konumuz muhabbet
Evet ona da denk geldim. Happy mom uygulamasinin forumunda ultrason fotolariyla tahminler yapiliyor
RamZi teorisinden anlayan var mı arkadaşlarRabbim hepimize saglikli evlatlar versin. Vaktinde gosterirse yakinda ogreniriz ins. Konumuz muhabbet
Evet ona da denk geldim. Happy mom uygulamasinin forumunda ultrason fotolariyla tahminler yapiliyor
Siz kısa zamanda öğrenirsiniz muhtemelenRabbim hepimize saglikli evlatlar versin. Vaktinde gosterirse yakinda ogreniriz ins. Konumuz muhabbet
Yurtdışı na kan testi gönderiyorsun asıl amaç ayrıntılı tüm hastalıkları varsa bebeğin çıkıyor. Amaç bu aslında ama tabi cinsiyette öğreniliyor 11.haftadan sonra dedi bana doktorumKizlar kan tahliliyle cinsiyete bakildigini okudum. Bilmiyordum ilk kez duydum.
Var mı yaptiran
canım 2 li tarama testinde çıkıyormu erken olmuş olmuyor mu 12. haftada oluyor benim 2. tarama yapılacagı vakit bu arada kesinlikle rabbimden duam eli ayagı düzgün saglıklı sıhhatli evlatlarımız olsun. ama bir kızım olsun istiyorum die dua ettim sonuçta rabbim duanı et iste ama eksik isteme istemesini bil der :) bende istedim inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre veririr canım :)Eli ayağı düzgün olsun Hayırlı evlat olsun zaten senin ogrenmene az kalmıştır ikilide çıkar
Benim o haftalarda kız denmismiti kızımdan. Sonra üç taramada kesin kız denmişti bazı doktolarlar 9 haftalıkken bile anlıyor hayırlısı olsun Inşcanım 2 li tarama testinde çıkıyormu erken olmuş olmuyor mu 12. haftada oluyor benim 2. tarama yapılacagı vakit bu arada kesinlikle rabbimden duam eli ayagı düzgün saglıklı sıhhatli evlatlarımız olsun. ama bir kızım olsun istiyorum die dua ettim sonuçta rabbim duanı et iste ama eksik isteme istemesini bil der :) bende istedim inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre veririr canım :)
İlk defa duydum.Kizlar kan tahliliyle cinsiyete bakildigini okudum. Bilmiyordum ilk kez duydum.
Var mı yaptiran
Benimde oğlumda 11 haftada erkeğe benziyor denilmiştiBenim o haftalarda kız denmismiti kızımdan. Sonra üç taramada kesin kız denmişti bazı doktolarlar 9 haftalıkken bile anlıyor hayırlısı olsun Inşhakkımızda hayırlısı olsun
Çin takvimine bakin benim kız çıkmıştı kızım oldu
çin takviminde kız cıktı rus takvimindede bakalım ne olacak hayırlısı :)Benim o haftalarda kız denmismiti kızımdan. Sonra üç taramada kesin kız denmişti bazı doktolarlar 9 haftalıkken bile anlıyor hayırlısı olsun Inşhakkımızda hayırlısı olsun
Hadi insallah oyledirBence normal... hatta kasıklarınız ağrımadığı için şanslısınız bence çünkü doktorum bazen düşük belirtisi olabilir diye korkuttu beni. Uyku hali mide bulantısı göğüs hassasiyeti bence temel belirtiler yani bende sizde de herşey yolunda
Olanlar da azaldi yani36 dermoid kisti var. Sizde de belirti varmış ayrıca hiç belirti olmadan geçirenler varmış. Bence siz de o şanslı insanlardansiniz
Sevindim canım çok şükürKızlar bizde bugün 10 haftalık olduk. Covit sonrası ilk kez muayene olduk. Çok şükür bebek sağlıklı.❤Baya korkuyordum etkilenir diye. Eli ayağı belirgindi hatta renkli 4D ile de gördük orda daha ayrıntılı tabi. 2 hafta sonra ikili tarama olacak..
Bu arafa hayırlı kandiller hepimize.Allah dualarımızı kabul etsin
Ah ah sorma. Şimdiden diğer kontrole gün sayıyorumSevindim canım çok şükürbende Perşembe gideceğim günler geçmiyor sanki bi görsem rahatlıycam
Burada gördüğün çoğu kişi -ben dahil- hepimiz kalp atışını duymak için heyecanın evhamın dibine vurduk :) Merak etme içini rahat tut. Kalp atışını duyar duymaz bütün stresin yok olacak o anMerhaba kızlar pazartesi kalp atışını dinleyeceğiz ins. Ama ben cok kaygılıyım ve cok korkuyorum aranızda benim gibi olan varmiydi ben mj elhamliyim birde midem bulanmiyor kokulara karşı hassasiyetim var bir tek ve memelerde karinda şişlik bunun dışında hersey normalmiş gibi keseyi 10 gun once görmüştük zaten
Insallah cok tesekkurederimBurada gördüğün çoğu kişi -ben dahil- hepimiz kalp atışını duymak için heyecanın evhamın dibine vurduk :) Merak etme içini rahat tut. Kalp atışını duyar duymaz bütün stresin yok olacak o an