-
- Konu Sahibi Summerwinter
- #2.001
Bende duymuştum canım . Bi de sağ göğüs daha koyuysa rengi erkek yA da hareketler sağda işe erkek tam tersi ise kız diye okumuştum aidin Salih’in kitaplarındanKızlar ben bisey duydum ama ne kadar doğru olabilir bu dyaniniz var mı önce size sormak istiyorm genelde erken canlanan bebeğe erkek diyorlar geç canlanan bebeğe de kız diyorlar doğru mu bu
Ay bende öyle daha gebe oldugumu bilmeden 2 defa erkek bebek gördüm kalp atışını duyduğumuz gün erkek gördüm içime erkek doğuyor bi oğlum var bunu kız istiyorm ama 5+5 de hafif kalp atışı duyduk herkez erkek diyorBende duymuştum canım . Bi de sağ göğüs daha koyuysa rengi erkek yA da hareketler sağda işe erkek tam tersi ise kız diye okumuştum aidin Salih’in kitaplarındancinsiyet konusunda bende çok sabırsızım ilk bebiş olacak ama kız çok istiyorum ama rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum tabi sağlıklı sıhhatli olması en önemlisi ama insan merak etmeden de duramıyor
Olabilir canım.bende bı yerde erkek sipermlerin daha hızlı ama daha kısa süreliğine yaşadığını kız sipermlerin daha yavaş fakat daha uzun yaşadıklarını okumuştumKızlar ben bisey duydum ama ne kadar doğru olabilir bu dyaniniz var mı önce size sormak istiyorm genelde erken canlanan bebeğe erkek diyorlar geç canlanan bebeğe de kız diyorlar doğru mu bu
Ay nasıl demedin ben kesin çatlardım söylemeseyedim
Cok sukur ben degilim dusuk yapan.2yildir ugrasiyorum bu ilk insallah...kuzenimdi o pihtilasma varmis ondaSebebi neydi canım düşüğün çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsinEn son bhcg değerin kaçtı
Çok az ev isi yapiyorum doktor ayakta kalma dediği için. Bu durum beni iyice uyuşturdu halsizlik çöktü üstüme.Is falan yapabiliyor musunuz kizlar yoksa surekli yatis halinde misiniz
Bi de nasıl söylemedin ya nasıl dayandınben kan verdim 8 çıktı ona rağmen söyledim dayanamadım
5+5 te kalp atisi mi duydunuz?cok guzelmis yaaAy bende öyle daha gebe oldugumu bilmeden 2 defa erkek bebek gördüm kalp atışını duyduğumuz gün erkek gördüm içime erkek doğuyor bi oğlum var bunu kız istiyorm ama 5+5 de hafif kalp atışı duyduk herkez erkek diyor
Iste dusuncem bu benimdeBende eşime hemen söylemedim1 hafta sonra falan söyledim önce kendim gittim kese falan gördüm emin oldum sonra sürpriz yapmıştım ona
Güzel bir akşam yemeği hazırladımIste dusuncem bu benimdekesinlessin de bi gerisi kolay...nasil soylediniz esinize ozel degilse tabii
Emzigi ic ice 3 hediye kutusuna koyup verdim. Şok olduIste dusuncem bu benimdekesinlessin de bi gerisi kolay...nasil soylediniz esinize ozel degilse tabii
Evet canım ama üstten baktı benim rahim çok gerideymiş ne keseyi ne bebeği göremedi alttan bakalım dedi alttan bakti3 ve gördü kalp atışını da acti5+5 te kalp atisi mi duydunuz?cok guzelmis yaa5+0 da keseyi goremedim daha
Valla dayanamadım Bi de adetim sancılı geçer benim iğnesiz düzelemem anlardı yani her türlü annemlere kalp atışını duyunca söyledimnasil soylediniz yaa,esime gec soyleyecegim de kesinlessin bi hamile oldugum o zaman diyecegim de.annemlere kaynanamlara yazin memlekete gidince agustosta soyleyecegim insallah
Yaaaaa cok guzelmisEmzigi ic ice 3 hediye kutusuna koyup verdim. Şok olduOncesinde de telefonu kamera kaydi alqcak sekilde hazirlamistim
Dr gidince bence oruç olayını bı konuş tutma diyebilir.ben ilk çocukta eşime yıl dönümümüzde söylemiştim.gerci hamile olduğumu da o gün öğrenmiştim.hediyr olarak bı ilaç kapsülü gibi şeyler var ya içine istediğiniz şeyleri yazıyorsunuz,onlardan almıştım.sadece mor rengi tek bırakmıştım ve onun için artık üç kişilik bı aileyiz yazmıştım.o bı kaçını açınca ben mor rengi açmasını söylemiştimbir aksilik olmazsa bebisi gorunce soyleyecegim.gerci bide kalp atisi duymasi var da bilemedim ya bide nsil soylenirki.iftarda ders anlattim temizlik yemek aa bide test yaptim hamileymisim.ee sen ne yaptin bugun boyle olmaz heralde
Ayyy Allahim sen duami biliyorsun cokk aminnEvet canım ama üstten baktı benim rahim çok gerideymiş ne keseyi ne bebeği göremedi alttan bakalım dedi alttan bakti3 ve gördü kalp atışını da actisende bi kaç gune bebeğini görürsün adetime göre 6+3 du ama ulturasonla 5+5 çıktı minnakim
Rol yapmasi bedava,ayy agrim var derimValla dayanamadım Bi de adetim sancılı geçer benim iğnesiz düzelemem anlardı yani her türlü annemlere kalp atışını duyunca söyledim
Bana da nasip olsun insallahhhhh...bu cuma gitmistim progestan folibol bide ecoprin verdi.dedim orucluyum iftar sahur yap o zaman dedi.insallah kas yaparken göz cikarmamDr gidince bence oruç olayını bı konuş tutma diyebilir.ben ilk çocukta eşime yıl dönümümüzde söylemiştim.gerci hamile olduğumu da o gün öğrenmiştim.hediyr olarak bı ilaç kapsülü gibi şeyler var ya içine istediğiniz şeyleri yazıyorsunuz,onlardan almıştım.sadece mor rengi tek bırakmıştım ve onun için artık üç kişilik bı aileyiz yazmıştım.o bı kaçını açınca ben mor rengi açmasını söylemiştim
Guzel dusunmussunuz ben de dogum gunun bekledim yaklasik iki hafta. Ozel gune denk getirmek ani icin guzel elbette beklemesi cooook zooorYaaaaa cok guzelmisbende bayrami bekliyorum insallah,bayram sabahi namazdan dönuste soylerim diyorum.cifte bayram