- 22 Nisan 2018
- 778
- 747
- Konu Sahibi Summerwinter
529 çıkmış kızlar, yani 36 saat sonra 2 katından fazla görünüyor, öyleyse Salı günü kese görünür değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Haftaya çrş tekrar çağırdı beni kese büyümüş mü bakalım dedi. Belki ben de duyarım kalbini Evet ben de yumurtlama mı çatlama mı falan derken emin olamıyorum ya 30 kasım ya 1 aralık. Evet lekelenme normal diyolar ama artma ihtimaline karşı önlem almıştır belki doktorun. Daha nokta kadarlar ama onların sağlığı en önemlisi işte katlanıyoruz herşeye:) Sağlıkla gelsinler, daha çok mutluluk daha çok huzur getirsinler:)Benim 30mkasom
Benim 30 kasım gözukuyor ama 1 Aralık da olabılır yanı hemen hemen aynı zamanlarda gene kalmışız sızınle hayırlı olsun ınsallah Allah sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip eder. Haftaya salı günü kalp dinlemek ıcin randevumuz var. Dun bıraz lekelenme oldu kahverengı doktor ıgne attı rıske atmamak ıcın aslında normal bu dönemlerde ama rıske atmayalım dedı. Arada adet sancısı gıvı sancı gırıyor ama cok sıddet lı degıl. Son derece heyecanlı bu surec. Aslında hayalım hamıle kalınca biriken tum kıtapları okumakta ama elıme aldıgım kitaba odaklanamıyorum hemen telefonu elime alıp google aratıyorum içinde bulunduğum hamılelık haftasını :)
Hoşbuldum canım ..Hosgeldin canim
Inşallah sağlıkla.ilerler sürecin hic beta baktirdin mi batlarimiz ayniymi
Hadi hayırlı olsun bende bugün verdim kan yarın çıkacak inşSonuç 1020 cıkmış kalp atisıni duyana kadar hamileyim hissetmiycem galiba hala deilmisim gibi geliyor
Maşallah canim en kötü ihtimal vajinal gözükür salı günü. Cumaya filan üstten net gözükür529 çıkmış kızlar, yani 36 saat sonra 2 katından fazla görünüyor, öyleyse Salı günü kese görünür değil mi?
Evet hastalık iyice arttı çift maske takin gidincede.. 10 gun sonra duyulur kalp.atisi. rabbim hepimizde duymayı nasip etsinHoşbuldum canım ..
yok baktırmadım ya açıkcası 10 gün sonra gidip kalp atışını da duyabilmek istedim. malum hastalıktan dolayı git gel yapmak istemiyorum. benim ilk bebeğimde daha minnak
Hadi bakalim sonucunu merak ediyorum seninde.Hadi hayırlı olsun bende bugün verdim kan yarın çıkacak inş
Daha yeni diye bakmıyorlar canim. Bizler sabırsızis. Adetin üstünden bi 10 gün geçince gitmek gerekir ama nerdeee şahsen ben bekleyemiyorum o kadarKızlar bende kontrole gittim
Beta hcg değeri 1500 olursa vajinal ultrasyonda
3 bin üzeri olunca normal ultrasyon da gözükür kese dedi bakmadan geri gönderdi kan testi de istemedi
Yaaaaa ssdsgsgjdjdjaaafff İnşallah kankim benim, aminalsem totem yapıyorum kızlaaarrrr, 20 gün sonra alsem arkadaşımız da bu topikte olsun. Her beğeni bir AMİN hamişleeerr
Ctesi değerim 912 çıkmıştı kese görünmedi. Bugün yine vardı kontrolüm keseyi gördük şükür. Sizin de haftaya görünür muhtemelen.Kızlar bende kontrole gittim
Beta hcg değeri 1500 olursa vajinal ultrasyonda
3 bin üzeri olunca normal ultrasyon da gözükür kese dedi bakmadan geri gönderdi kan testi de istemedi
Ben cuma gibi gitmeyi düşünüyorum kadın doğuma Rabbim inş hayırlısıyla güzel haberler almamızı sağlarHadi bakalim sonucunu merak ediyorum seninde.
Kadındoğumcu arkadasımla konustum 3000 deger ustu gozukur dedi kese bebek. Salı gidicem ins ona
Canım ben düşük sonrası Santafer diye bi hap vardı onu kullanmıştım.. 10 gün sabret kuzum Doktorun ilacı versinKızlar yardım bende akdeniz anemisi var demirim o yüzden hep yerlerde. Doktora 10 günden önce gitmeyeceğim. Bu arada demir takviyesi almak istiyorum. Zaman kaybetmek istemiyorum. Doktorunuz size demir ilacı verdi mi? Verdiyse hangisi bana söyler misiniz lütfen?
Hadi güzel haberler alalım insaAllahBen cuma gibi gitmeyi düşünüyorum kadın doğuma Rabbim inş hayırlısıyla güzel haberler almamızı sağlar
Peki bekleyeyim mademCanım ben düşük sonrası Santafer diye bi hap vardı onu kullanmıştım.. 10 gün sabret kuzum Doktorun ilacı versin
Ya da erkenden gidip doktora genel kan sayımı yaptircaksin kuzum. Ona göre versin ilaç. Gebelik değişik bi süreç valla her şeyi özen istiyorPeki bekleyeyim madem