- 5 Eylül 2019
- 558
- 310
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #1.941
Kızlar keseyi hangi degerle kac haftalıkken gördünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Allah razı olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız bu ay ve aramızda görürüz seni umarım. Sabah sabah cok pozitif bi yere etiketlendim. Bu kadar emek ile yazılmış bir yorumu iki kelime ile es geçemezdim. Tüm güzel dualar senin olsun gönlündekini 9 ay sonra kucağına alman dileğiyle
- @Umutumut82
@Bebekannesio
Ahsen555
@Papatya2208
@elaeliz
@misery89
Nefesimmmsin
@SnowySecret
@daisyko
@Saricivcivim1
A ayse2325
@mervezehra
@Mucizemmm81
@merice35
@Uzmankezban
@Prenses21
@fatmahafsa
@Cerenayan
@Sedaebrarzehra
@yldsbnl
@archerwoman
@Damlats
@BuddyninAnnesi
@berna0101 İkiz
G glerknglerkn
@rinanoy
@MadammS
@bhrbhr42
@DilekDogan78- @my3011
- @sunder in the mirror
- @Petek11
@Es3424
B BBUSRA4192
@crntkn
@lina818
@GulYuzlumm
@glz15
@selllcan
@_swift_
@ezoss
@el-aziz
@butterfly54
@Minates
alkalonshem
@numcop
@bade1234567
@Chern30
@Kelebeginruyasi35
@Flzozlm
@Dicle_1988
@milenart
@SerCanAras
@Nurbal27
@Okuranne
@Xyzm87
@Burcugkck34
@StayAlice
Ebru1391
@aleynaaleyna00
MaşaAllah subhanAllah Kızlar topik başından beri sizi takip ediyorum, heyecanlı bekleyişlerinizle heyecanlandım, güzel haberlerinizle de kalbim sizinleydi Şuanda nasıl gidiyor durumunuz? Mesajların genelinde çok şükür olumsuz bir şey okumadım. Bundan sonra da olmaz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız minnaklarınızı ben 60 kişi saydım hamilelik haberi alanları gözden kaçırdıklarım olabilir. Benim de reglime 6 gün kaldı. Çok garip bir şekilde bu ay hiç göğüs sancım yok, hafif kasık ağrılarım var sadece.acaba mı diyorum ama bu ay kesin kararlıyım reglim geciktiğinde idrar testi yapacağım. Hamişler dualarınız da beni de unutmayın hamilelerin duası kabul olur derler
Kızlar keseyi hangi degerle kac haftalıkken gördün
inşallahhh canım inşallahhh hepimizin yüzü güler seninde en yakın zamanda güzel haberlerini nasip etsin ALLah bize :)))
- @Umutumut82
@Bebekannesio
Ahsen555
@Papatya2208
@elaeliz
@misery89
Nefesimmmsin
@SnowySecret
@daisyko
@Saricivcivim1
A ayse2325
@mervezehra
@Mucizemmm81
@merice35
@Uzmankezban
@Prenses21
@fatmahafsa
@Cerenayan
@Sedaebrarzehra
@yldsbnl
@archerwoman
@Damlats
@BuddyninAnnesi
@berna0101 İkiz
G glerknglerkn
@rinanoy
@MadammS
@bhrbhr42
@DilekDogan78- @my3011
- @sunder in the mirror
- @Petek11
@Es3424
B BBUSRA4192
@crntkn
@lina818
@GulYuzlumm
@glz15
@selllcan
@_swift_
@ezoss
@el-aziz
@butterfly54
@Minates
alkalonshem
@numcop
@bade1234567
@Chern30
@Kelebeginruyasi35
@Flzozlm
@Dicle_1988
@milenart
@SerCanAras
@Nurbal27
@Okuranne
@Xyzm87
@Burcugkck34
@StayAlice
Ebru1391
@aleynaaleyna00
MaşaAllah subhanAllah Kızlar topik başından beri sizi takip ediyorum, heyecanlı bekleyişlerinizle heyecanlandım, güzel haberlerinizle de kalbim sizinleydi Şuanda nasıl gidiyor durumunuz? Mesajların genelinde çok şükür olumsuz bir şey okumadım. Bundan sonra da olmaz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız minnaklarınızı ben 60 kişi saydım hamilelik haberi alanları gözden kaçırdıklarım olabilir. Benim de reglime 6 gün kaldı. Çok garip bir şekilde bu ay hiç göğüs sancım yok, hafif kasık ağrılarım var sadece.acaba mı diyorum ama bu ay kesin kararlıyım reglim geciktiğinde idrar testi yapacağım. Hamişler dualarınız da beni de unutmayın hamilelerin duası kabul olur derler
canım genelde 5. haftada gözüküyor kese değer 3000 üstü olduğundaKızlar keseyi hangi degerle kac haftalıkken gördünüz
Bn 5 haftalık gördüm canımKızlar keseyi hangi degerle kac haftalıkken gördünüz
Benim 4 haftam haftaya gitsem daha iyi oluro zaman dimi canımcanım genelde 5. haftada gözüküyor kese değer 3000 üstü olduğunda
Benim de 4+4 görünüyor sat a göre haftaya mı gitmeliyim canımBn 5 haftalık gördüm canım
Canım çok geçmiş olsun. Şuan ne durumdasın inşallah geçmiştir bol bol dinlenKızlar günaydın dün gece kahve lekem renk degstrdı kırmızı degıldı ama kahvede degıldı turuncu gıbıydı hemen acıle gıttım dusuk tehlıkem varmıs kese ve bebek ıyı ama aktıf kanaman var dedı ıgne yaptılar ıkı gun sonra tekrar gıdıcem ama cok sukue bebegımin kalbı atıyordu
değeriniz kaçtı en sonBenim de 4+4 görünüyor sat a göre haftaya mı gitmeliyim canım
Ah canm canı gönülden inşallah Allah taz zamanda güzel haberini duyurmanı nasip etsin
- @Umutumut82
@Bebekannesio
Ahsen555
@Papatya2208
@elaeliz
@misery89
Nefesimmmsin
@SnowySecret
@daisyko
@Saricivcivim1
A ayse2325
@mervezehra
@Mucizemmm81
@merice35
@Uzmankezban
@Prenses21
@fatmahafsa
@Cerenayan
@Sedaebrarzehra
@yldsbnl
@archerwoman
@Damlats
@BuddyninAnnesi
@berna0101 İkiz
G glerknglerkn
@rinanoy
@MadammS
@bhrbhr42
@DilekDogan78- @my3011
- @sunder in the mirror
- @Petek11
@Es3424
B BBUSRA4192
@crntkn
@lina818
@GulYuzlumm
@glz15
@selllcan
@_swift_
@ezoss
@el-aziz
@butterfly54
@Minates
alkalonshem
@numcop
@bade1234567
@Chern30
@Kelebeginruyasi35
@Flzozlm
@Dicle_1988
@milenart
@SerCanAras
@Nurbal27
@Okuranne
@Xyzm87
@Burcugkck34
@StayAlice
Ebru1391
@aleynaaleyna00
Canım 2 günde iki katı hcg olarak hesapla 1500 ün üstüne gelince değerin kontrole git gorceksn inslalahBenim de 4+4 görünüyor sat a göre haftaya mı gitmeliyim canım
Ben dün öğrendim hamile olduğumu kan testinde 124.9 ladeğeriniz kaçtı en son
Ahh insallah canım daha dün öğrendim insallah görebilirizCanım 2 günde iki katı hcg olarak hesapla 1500 ün üstüne gelince değerin kontrole git gorceksn inslalah
Hesap yap bakalım hangi güne denk geliyorAhh insallah canım daha dün öğrendim insallah görebiliriz
Ben dün öğrendim hamile olduğumu kan testind
Değeriniz 3000 seviyelere geldiğinde gözükür cnım daha çok erken kese içinBen dün öğrendim hamile olduğumu kan testinde 124.9 la
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinBen dün öğrendim hamile olduğumu kan testinde 124.9 la
Patavatsız bi kız daha hamile olduğumu duyunca sevinçten ağlamıştı çok canım sıkıldı dün ama boşverdim ya stressiz bi hamilelik geçirmek istiyorum yani öyle olmasam dayak yemiştiBöyle bi şeyi nasıl söyler size ya, yani görebilirsin ama anlatmazsın bu çok çok kötü bi hareket. Ağzının payını veremediniz mi “ sen niye bunu bana anlatıyorsun ki içinde tut amacın ne “ diye hesap sorsaydınız keşke. Yani zaten hepimiz gerginiz bu dönemde insanların rahatlatacağı yerde felaket tellallığı yapması çok korkunç. Sakın kafanıza takmayın kendisi ermiş mi de rüyası çıkacak peh değil ermiş olmayı kötüniyetlinin teki belli ki
İçini Farah tut Allah'ın izniyle bişey olmayacak ben kızıma hamile iken çok riskli geçmişti bol bol dinlen bacaklarının altına yastık koyup uzan hiç yorma kendiniKızlar günaydın dün gece kahve lekem renk degstrdı kırmızı degıldı ama kahvede degıldı turuncu gıbıydı hemen acıle gıttım dusuk tehlıkem varmıs kese ve bebek ıyı ama aktıf kanaman var dedı ıgne yaptılar ıkı gun sonra tekrar gıdıcem ama cok sukue bebegımin kalbı atıyordu
Bende bebeğimin düştüğünü gördüm rüyamda canım. Hatta cok korkmuştum yoksa gerçekten düşecek mi diye. Hocaya bile gitmiştim çok şükür bisey olmadı ama bilinç altımda bebeğim düşecek korkusu vardı o korku ile uyuyp uyanıyordm.Patavatsız bi kız daha hamile olduğumu duyunca sevinçten ağlamıştı çok canım sıkıldı dün ama boşverdim ya stressiz bi hamilelik geçirmek istiyorum yani öyle olmasam dayak yemişti
Ben de seni rüyamda gördüm beynin vardı demek lazimmis arkadaşa. Bu ne terbiyesizlik böyle.Kızlar eşimin yeğeni aradı rüyamda düşük yaptığını gördüm dedi içim sıkıldı