- 16 Eylül 2020
- 353
- 426
- 35
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #15.181
Ben istiyorum eşim istemiyor gibi birşey yazdığınız için bilimsel olarak doktorumun açıklamasını paylaşmak istedim sizinle yoksa tabiki karar sizinAdamlara zorla yaptircak degilizsaka bi yana benim cidden istemiyor bebege zarar verme korkusundan hos ben de oyle gordukce var olan istegim kalmiyor
Ben hep small veya medium giyerim large aldım kilo alacağımı düşünerek fazla almazsam da pijama zaten bol olsa da olur.Hmm rahat biseye benziyor gule gule kullan insallah da valla sasirdim nasil cesaret ettiniz ben ne kadar kilo alacagimi tahmin edemedigim icin son ana biraktim
Ooo polo takım çok güzelmişEvet mesela şöylebunlar hamilelere de uygunmus oyle yaziyor 80-100 tl arasi degisiyor fiyatlari alirsam bu tarz alirim ben de
Odasını bende daha yapmadımBende sizdenim ama ben kendimden ziyade çevremdekiler almış o kadar ben ufak tefek bir kaç şey almıştım hep detaylıyi bekledim
Şimdi odası boyanacak ve bayram da fln yerleşicek daha yatağına dolabını seçmedik.Simdi sadece anne yani yatak var.
Ama bunlar hepsi son ana kalırsa zorlanmayalim diye yoksa ben 7.aya kadar alma taraftarı değildim.
Teşekkür ederimÇok guzellerrr
Ya ben aşıyı cuma vurdum akşam başladı ağrı dün mahfoldum heryerim ağrıyordu tüm kemiklerim falan kolumu oynatamadım bile. Bugn hafifledi şükür ya hiç uyuyamadım 2 geceDün aşı olan arkadaşlar ,
Kolunuzdaki acı geçti mi ? Sabaha kadar sızladı benim kolum. Hala kaldıramıyorum
Sanırım sende tüp bebek annesiydin aynı topikteydik galiba biz tüp bebek oldugu için çok korkuyoruz bide benim 9. Hafta kanama alanım olmuştu hiç korkum gitmedi. Geçen gün bimde kıyafet gördüm elim gitti eşim al dedi aman detaylıya gidek de bi dedimBen daha 1 corap bile almadimokudukca gec kaldigimi dusunuyorum...15 nisanda Rabbim izin verirse detaylimiz var ondan sonra alirim insallah.....listem hazir hatta ne alacagim da belli
AminnnnTeşekkür ederimAldıklarımızın hepsini giydirmek nasip olsun inşallah
Kızlar 3 gündür ishalim ben ya karnı ağrısıda yapıyo korkmam gerekmi yoksa normal mı gebelikte bir sorun yaratıyormu. ?
Yaa canım ben de onu sorucaktımm.. kacar aylık almalıyız cogunluk ben hic bilemiorumMasallah canim saglikli günlerde giysin bebeğin. 0._3 aya fazla alma cok cabuk büyüyorlar
Demir ilacına filan mı başladın canım ? Bazıları ishal bazıları kabız yapıyormuş.Kızlar 3 gündür ishalim ben ya karnı ağrısıda yapıyo korkmam gerekmi yoksa normal mı gebelikte bir sorun yaratıyormu. ?
Yaa canım ben de onu sorucaktımm.. kacar aylık almalıyız cogunluk ben hic bilemiorum
Kızlar selam
Hani ben aynı özel hastanede başka doktor denicem yaa. Öbür doktorla illa karşılaşıcam. Çok küçük bi hastane. Burun buruna gelirim. Çekindim biraz. Zaten o da olmazsa devlette tavsiye edilen bir doktor var ona gidicem. Doktor seçimi için geç kalıyorumkızımda hep ünv hastanesine gittim kendi isteğimle Ama suni sancı olayı ve doğuma bi sürü öprencinin girmesi... öyle kararsızım ki saplıklı bir doğum yapmak hepimizin amacı yoksa bu kadar kafa niye yorayım, şimdi de ünv hastanesi diil de devlet oluyo ya o hastaneyi kastediyorum ikisi de özel diil zaten de
Ben de o şekilde yapıyorumm suanlık 5li takımları hallettim bi de şu cıtcıtlı badyler gobek dustukten sonra kullaniliyor demi benin ilk bebisim bu hic bur bilgim yok daCanim oglumda 0_3 aya çok yığıldim ben inanki % 90 ıni kullanamadım. Çocuk zaten giydirdiğinle rahat edemezse ya ağlıyor ya ısılık döküyor yada aglıyor . ben 0_3 aya 5 tane 5 li takım 2 tane organik iclik zibın takımı alacağim. 10 lu takım almayacağım. Göbegi düştükten sonra çıtcıtli badi cok iyi oluyor hem beli açılmıyor hem bezini toparlıyor.