- 6 Mart 2020
- 1.301
- 1.310
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #15.021
Kesinlikle katılıyorum sonradan çok acıyorBenimki yapılırken hiç acımadı ama gecesi, ertesi günü, üçüncü günü ve gecesi ağlamayı beğenmedim oy ne acımaydı o
İkinci dozum yaklaştıkça tırsıyoring
Dr dönüş yaptı canım mesajla enfeksiyon var mı diye sormuştum, o da evet var gelmen lazım diyince hemen gittim hastaneye. Çok ağır bir enfeksiyon değil o yüzden kültüre baktirmaya ve antibiyotige de gerek yok dedi kum olduğundan bahsetti munurol şase verdi tek günlük. İçim rahatladi bugün kullanınca geçer umarım benim idrar yolu enfeksiyonuna yatkinligim var sanırım evlendikten sonra da 2 kez sistit oldum bu saseler iyi gelmişti. Senin de benim ki gibi olabilir. Bır de bebeği etkilemez dedi. Benim belirtim yoktu ama bugün vardı düne göre daha bi rahatsız oldum önlem almayınca ilerliyor bence, idrarı yaptıktan sonra da hep idrar varmış hissi, kasıkta hafif ağrı oluyor. Kültür çıkınca sana da ilaç verir bence. Bundan sonra her ay baktircam riske atmicam.canım doktorunla görüştün mü ne dedi.bende de eritrosit 10 çıkmış nadir yazıyor bide o kristaller ama doktorum normal dedi telefonda.kultur daha çıkmadı onu bekliyorum anlamadım ben.seninki ne dedi.
Benim idrar yollarım enfeksiyona yatkın malesef. Çok çabuk sistit oluyorum böbrek ağrım olmadı ama bana bugün kum olduğundan bahsetti şase verdi daha önce de kullanmıştım hemen geçirmişti. Sana niye vermedi acaba, bebeğe zararı olmaz dedi dr. Esas tedavi edilmezse ilerler ve sorun cikartabilir bence. Suyu cok içmiyorum o da etkili oluyorsa suyu yanımdan ayirmicam artık yeterki geçsinBi ara bende de yükselmişti 12. 13. Haftalar gibiydi. O zaman gittiğim doktorum böbrekler ile ilgili bi sorun olabilir kristal ya da kum dökme gibi demişti. Ama hamilelikte yapılacak hiç bir şey yok, doğumdan sonra böbreklerine bakılması lazım atlama dedi. Ayrıca her muayeneye geldiğinde idrar bakalım demişti. Bol bol su içtim içmeye de devam ediyorum. Sonraki tahlillerde eritrosit çıkmadı. Ama idrar yolu enfeksiyonu oluyor bende de maalesef. Biraz az su içsem böbreklerim ağrıyor aslında bu hamilelikte başından beri arada bi böbrek ağrısı çekiyorum. Tabi benim yıllar süren tüp bebek tedavisi onca iğne ilaç bi şekilde vücut bi tepki verecekti zaten diyorum.
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum çünkü uygulamadan ben de atamadım :/Kızlar bu sitenin uygulamasından girince foto atılmıyor mu, İlla internetten mi girmek gerekiyor bilen var mı?
Canım bende anne yatağı kulanacağim bunu buldum çok kulanışlı bence bana göre bu daha iyiKızlar bir şey soracağım sizin de fikirlerinizi bekliyorum. Ben park yatak kullanacagim, içine güzel bir iç yatak buldum ve alacağım. Bebek artık 1-2 sene ne kadar yatabilirse orada yatacak. Bunun haricinde reflü yatağı/yastığı almalı miyim sizce? Kullanıcılar hem memnun, ama bebegin kaymasindan vs şikayetçi aynı zamanda. Çabuk küçülüyor falan yazmislar genelde.
e-bebek de şöyle bir anne yanı yatağı gördüm, gündüzleri salonda ya da eşimle yanıma yatağa almak istediğimde şuna koyarim diye düşündüm reflü yatağı yerine, görselini ekliyorum. Sizce bu mu yoksa klasik reflü yatağı mı alsam ek olarak? Görüşlerinizi bekliyorum.
Aa çok güzel set halinde değişik. Bizim bebek sitelerinde tek satiliyor ortadaki gibi olanlar. Sanırım böyle almak daha mantıklı, kusma reflü problemi olsa battaniye vs ile kafasını yükseltmek doğru olur mu acaba? Bilemedim kiCanım bende anne yatağı kulanacağim bunu buldum çok kulanışlı bence bana göre bu daha iyi
Hiç bi fikrim yok ama eskiden reflü yatağı mı varmiş ki gayette sağlıklız şukur ben anne yataği tercih ediyorum daha iyi bence daha kulanışlı yatağa da koyarim oturma odasina da alırım oh mis bende türk sitelerinde şunu buldum cnm senin bebiş kız mi erkek mi ? Arkadaşımda şu toparlaklarından sipariş etmişAa çok güzel set halinde değişik. Bizim bebek sitelerinde tek satiliyor ortadaki gibi olanlar. Sanırım böyle almak daha mantıklı, kusma reflü problemi olsa battaniye vs ile kafasını yükseltmek doğru olur mu acaba? Bilemedim ki
Dr a gittim kum olabilceginden bahsetti canım munurol şase verdi bu gece kullanacam bakalım.Genel olarak sonuçların güzel endişelenme.İdrar yolu enfeksiyonun yok gibi gözüküyor ama bu kanama idrar yollarından değil de başka bir yerden de olabilir ama yinede çok fazla değil korkma.
Ben anne yanı düsünmüyordum ama alsam mı bilemedim yaaaHiç bi fikrim yok ama eskiden reflü yatağı mı varmiş ki gayette sağlıklız şukur ben anne yataği tercih ediyorum daha iyi bence daha kulanışlı yatağa da koyarim oturma odasina da alırım oh mis bende türk sitelerinde şunu buldum cnm senin bebiş kız mi erkek mi ? Arkadaşımda şu toparlaklarından sipariş etmiş
Valla o senin tercihin canım aklına en yatkın neyse öyle yapBen anne yanı düsünmüyordum ama alsam mı bilemedim yaaa
Çoook güzelmiş baya da parçası var Ela da benim minişin ismiKızlar bende bunlardan sipariş verdim hastane çıkışı için çok hoşuma gittiler Eyşan ismiyle tabiki
canım benimki hiçbir şey vermedi ilerler diye korkuyorum gerçi doktorum normal dedi.bende saat başı idrar yapıyorum bol miktarda.her ay bende istiycem hem kültür hem idrar tahlili.Dr dönüş yaptı canım mesajla enfeksiyon var mı diye sormuştum, o da evet var gelmen lazım diyince hemen gittim hastaneye. Çok ağır bir enfeksiyon değil o yüzden kültüre baktirmaya ve antibiyotige de gerek yok dedi kum olduğundan bahsetti munurol şase verdi tek günlük. İçim rahatladi bugün kullanınca geçer umarım benim idrar yolu enfeksiyonuna yatkinligim var sanırım evlendikten sonra da 2 kez sistit oldum bu saseler iyi gelmişti. Senin de benim ki gibi olabilir. Bır de bebeği etkilemez dedi. Benim belirtim yoktu ama bugün vardı düne göre daha bi rahatsız oldum önlem almayınca ilerliyor bence, idrarı yaptıktan sonra da hep idrar varmış hissi, kasıkta hafif ağrı oluyor. Kültür çıkınca sana da ilaç verir bence. Bundan sonra her ay baktircam riske atmicam.
Bol su içmeliyiz canım yapabileceğimiz başka birşey yok bır de enfeksiyon belirtilerini takip etmek, her ay tahlil yaptırmak, kontrol altında tutmak lazımcanım benimki hiçbir şey vermedi ilerler diye korkuyorum gerçi doktorum normal dedi.bende saat başı idrar yapıyorum bol miktarda.her ay bende istiycem hem kültür hem idrar tahlili.
aynen canım bugün ictiģim suyun lt bilmiyorum.o yüzden wc den çıkamadım bugün.atlatiriz insallah bir kaç güne.Bol su içmeliyiz canım yapabileceğimiz başka birşey yok bır de enfeksiyon belirtilerini takip etmek, her ay tahlil yaptırmak, kontrol altında tutmak lazım