- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 33
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #15.001
Ben gittim
Aldınız mı bişeylerayy aldıysanız gösterseniz yaa çok hoşuma gidio cicilere bakmak
buz kalıbı koyun geç kalmadanValla benim de çok acıyo şu ankolumu kaldıramıyorum
Bu reflü yatağı gerekli mi yaaa bi ben almadım sankibizde bime abur cubur almaya girmiştik. görünce dayanamadım . daha hiç bir sey almamıştım oğlumanasip bugüneymiş en çok lazım olanlardan aldım azıcık
Bana bebeği toprağa yatırmayacaksan, kundagini kumlamayacaksan tetanoz olmazsın dedi. Şimdiye kadar bir sey olmadı şimdi de olmaz inşallah. Dua edicez Rabbim bebeklerimizi korusunBen gittim
Ben de alerjimin olmasi dolayisiyla asi olayaim mi diye sordum, "Olma" dedi. Hayirlisi insallah bir sorunla karsilasmayiz
Sağlıkla giysinnn canımmm ❤ hepsi çok güzelben şu anne yanü yataklarından erkek için olanınî bulamadım bim de ikisi de kız bebiş içindi sanki
Görüpte almayanı görmedim dahabizde bime abur cubur almaya girmiştik. görünce dayanamadım . daha hiç bir sey almamıştım oğlumanasip bugüneymiş en çok lazım olanlardan aldım azıcık
Bacım ben doğumdan sonra ihtiyaç olursa alırım diyordum. Geçen haberlerde bi kadının bebeğinin öldüğünü gördüm Allah korusun çok korktum aldım valla. Yan yatırmak ani bebek ölümü riskini arttırıyor diyorlar sırt üstü yatırınca kusup boğulma riski var. Napıcaz bilemiyorum.Bu reflü yatağı gerekli mi yaaa bi ben almadım sanki
A ilk defa duydum. Kumla toprakla ne ilgisi varmış tetenozun. Ben ameliyatta aşisiz olmanin risk icerdigini dusunuyordumBana bebeği toprağa yatırmayacaksan, kundagini kumlamayacaksan tetanoz olmazsın dedi. Şimdiye kadar bir sey olmadı şimdi de olmaz inşallah. Dua edicez Rabbim bebeklerimizi korusun
OfffBacım ben doğumdan sonra ihtiyaç olursa alırım diyordum. Geçen haberlerde bi kadının bebeğinin öldüğünü gördüm Allah korusun çok korktum aldım valla. Yan yatırmak ani bebek ölümü riskini arttırıyor diyorlar sırt üstü yatırınca kusup boğulma riski var. Napıcaz bilemiyorum.
saglıkla giysin inş cnmPaylasmak isterdim.ama.su an makinede yikaniyorlarAma aldiklarimi yazayim. Alt acma bezi, müslin, pijama, emzik, 2 tane zibin ve yelek aldim
Sağlıkla giysinnn ufaklıkPaylasmak isterdim.ama.su an makinede yikaniyorlarAma aldiklarimi yazayim. Alt acma bezi, müslin, pijama, emzik, 2 tane zibin ve yelek aldim
Amin insallah hepimizin bebislerine saglikla giymek nasip olsunSağlıkla giysinnn ufaklık
Amin insallah canim hepimizinki saglikla giysin insallahsaglıkla giysin inş cnm
Bence bi bak canım Allah korusun bebeklerimiziOfffben de alayımmm madem Allahım korusun
Kesınlıkle ya benım oglum olacak ama kız kıyafetlerı cok guzelKim ne derse desin kız bebişlerin kıyafetleri daha albenili
ben çok gerekli diye duydum:) ondan aldım . birde uygundu cogu yerden anne yanı baby fest almak istiyorum hiç olmadı onun içine koyup kullanırım dedimBu reflü yatağı gerekli mi yaaa bi ben almadım sanki
bende öyleydim. bikini kğcük kızlara aşıktım. ama şimdi deniz kenarında oglumu kırmızı güneş gözlükleri ile hayal ediyorum. bayramlarda babasıyla takım lacoslar düşünüyorum :) bence oglanları da istersek cool serseri yapabilirizKesınlıkle ya benım oglum olacak ama kız kıyafetlerı cok guzel
Ben hıc 5 lı 10 lu almam neye ıhtıyacım varsa ayrı ayrı alıyorum tabı buda var almanyada hastaneden cıkana kadar hastane kendı elbıslerını gıydırıyor, normal doğum oldumu 3 gun sezeryanda 1 hafta kalıyoruz,, ama ayrı ayrı almak daha mantıklı gelıyor elbısesı tulumları zıbınlı atletleri vb...Kızlar 10 lu hastane çıkış seti olmalı mı kesinlikle ? 5 liler yeterli olmaz mı
Bir de şu zıbınlar göbeği düşene kadar kullanılıyor değil mi?Eki Görüntüle 2821405