-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #14.141
Gebelikte cogu kadinda lokosit yuksekligi oluyir diye biliyorum...yani kulturde cikmiyirsa bu nasil bir enfeksiyondurTeşekkür ederim Amin inşallah hepimiz alalım canım. kültürde yoktu bi sıkıntı lökosit yüksekliği vardı benimde ihmal etme ve bol su iç
Allah sabir versin, hergun aklimdaydiniz merakla guzel haberlerinizi bekliyordum. Acinizi hissediyoruz gercekten, allah sizlere sabir versin, en yakin en guzel zamanda guzel duygulari yeniden yasamayi nasip etsinBayanlar bu gece artık aranızdan ayrılıyorum bebeğim bugün erken Doğumla alındı ve cennete gitti hepinize çok güzel hamilelikler diliyorum herkes inşallah Sağlıkla tam vaktinde bebeğini/bebeklerini kucağına alır zor tabi bugün suni sancıyla doğum yaptım yaşamayacağını bile bile inşallah bir daha çocuk yapmaya cesaret edebilirim aynı şeyleri tekrar yaşayabileceğimi düşünmek şu an çok ağrıma gidiyor bu psikolojiyi atlatırım inşallah ama enfeksiyona dikkat edin benim bebeğimi tek kaybetme sebebim enfeksiyondu hiç belirtisi olmayan enfeksiyon hepinize bebeklerinize güzel bahtlar diliyorum
Bu haftalarda tekrar baslarmis. Merak etme canimKızlar benım tekrar mıde bulantım ve koku hassatıyetım basladı aranızda boyle olan var mı bebek saclanıyor ondan mı acaba
Çok uzuldum Allah sabir versinBayanlar bu gece artık aranızdan ayrılıyorum bebeğim bugün erken Doğumla alındı ve cennete gitti hepinize çok güzel hamilelikler diliyorum herkes inşallah Sağlıkla tam vaktinde bebeğini/bebeklerini kucağına alır zor tabi bugün suni sancıyla doğum yaptım yaşamayacağını bile bile inşallah bir daha çocuk yapmaya cesaret edebilirim aynı şeyleri tekrar yaşayabileceğimi düşünmek şu an çok ağrıma gidiyor bu psikolojiyi atlatırım inşallah ama enfeksiyona dikkat edin benim bebeğimi tek kaybetme sebebim enfeksiyondu hiç belirtisi olmayan enfeksiyon hepinize bebeklerinize güzel bahtlar diliyorum
benim yazdığımdan mı tedirgin oldunuz ben soruldu diye açıklama yaptım kimseye tedirginlik vermek değil amacım.Gebelikte cogu kadinda lokosit yuksekligi oluyir diye biliyorum...yani kulturde cikmiyirsa bu nasil bir enfeksiyondurhepimiz suan bir tedirginlik yasiyiruz resmen
Hayir yazdiginizdan degil, enfeksiyondan..yani belirti vermiyormus ya insan paranoya olabiliyor acaba ya bende de varsa diyebenim yazdığımdan mı tedirgin oldunuz ben soruldu diye açıklama yaptım kimseye tedirginlik vermek değil amacım.
ama gebelikte çok dikkat edilmesi gerekiyor idrar yolu enfeksiyonuna erken doğuma sebebiyet verdiği için dr lar her ay yapılmasını istiyor.
Benim doktorum perinatolog ama benden hic istemedi sadece 1 kere 10 haftalikken yanmam var diye soylemistim o zaman istemisti benden ve sonuc temiz cikmisti...ilac felan da vermedi hormonlardan yanma olabiliyor demisti...benim yazdığımdan mı tedirgin oldunuz ben soruldu diye açıklama yaptım kimseye tedirginlik vermek değil amacım.
ama gebelikte çok dikkat edilmesi gerekiyor idrar yolu enfeksiyonuna erken doğuma sebebiyet verdiği için dr lar her ay yapılmasını istiyor.
Şu an hepimiz aynı durumdayız ama bunu ogrenmek de bi yandan iyi oldu kontrol altinda oluruz en azindan idrar tahlili yaptirmak yararimiza olur. Ben 6 haftalikan beri yaptirmiyorum doktorum da soylemedi hic. Randevu araliklari 1 ay oluyor bu cok uzun bi sure. Farkedilmeyebilir Allah korusun hepimizi.Hayir yazdiginizdan degil, enfeksiyondan..yani belirti vermiyormus ya insan paranoya olabiliyor acaba ya bende de varsa diye
Tamam canımBu haftalarda tekrar baslarmis. Merak etme canim
Ya ben 2 haftada 1 kontrollerim var ...3 kiretajim var diye riskli gebelik yasiyorum ve preinatologa gidiyorum surekli...her gittigimde de sorarim kan idrar testi yapmam lazim mi diye ama her seferinde gerek yok diyor ki doktorum izmirde bilinen iyi bir perinatolog kendisi docent ayni zamanda ...bilemiyorum simdi yine yazdim ona hocam idrar kulturu veriyimmi diye ...idrar yolu enfeksiyonu belirti vermiyor korkuyom dedim...cevap bekliyomŞu an hepimiz aynı durumdayız ama bunu ogrenmek de bi yandan iyi oldu kontrol altinda oluruz en azindan idrar tahlili yaptirmak yararimiza olur. Ben 6 haftalikan beri yaptirmiyorum doktorum da soylemedi hic. Randevu araliklari 1 ay oluyor bu cok uzun bi sure. Farkedilmeyebilir Allah korusun hepimizi.
Benımde saglık ocagında yaptrdım yuksek cıktı ogun doktordada randevum vardı normal ama ostıyorsan ıdrar kulturu verelım dedı verdık kultur olusmadı bu yuzden normal kafana takma dedıbenim yazdığımdan mı tedirgin oldunuz ben soruldu diye açıklama yaptım kimseye tedirginlik vermek değil amacım.
Belki her gittiginde rahim boynu uzunluguna bakıyordur o yuzden de riskli gormuyordur koskoca perinatologYa ben 2 haftada 1 kontrollerim var ...3 kiretajim var diye riskli gebelik yasiyorum ve preinatologa gidiyorum surekli...her gittigimde de sorarim kan idrar testi yapmam lazim mi diye ama her seferinde gerek yok diyor ki doktorum izmirde bilinen iyi bir perinatolog kendisi docent ayni zamanda ...bilemiyorum simdi yine yazdim ona hocam idrar kulturu veriyimmi diye ...idrar yolu enfeksiyonu belirti vermiyor korkuyom dedim...cevap bekliyom
Canım çok ama çok üzüldüm gözlerim doldu resmen... Allah sabır ve dayanma gücü versin. Eşin ve sana sağlıklı ömürler versin..Bayanlar bu gece artık aranızdan ayrılıyorum bebeğim bugün erken Doğumla alındı ve cennete gitti hepinize çok güzel hamilelikler diliyorum herkes inşallah Sağlıkla tam vaktinde bebeğini/bebeklerini kucağına alır zor tabi bugün suni sancıyla doğum yaptım yaşamayacağını bile bile inşallah bir daha çocuk yapmaya cesaret edebilirim aynı şeyleri tekrar yaşayabileceğimi düşünmek şu an çok ağrıma gidiyor bu psikolojiyi atlatırım inşallah ama enfeksiyona dikkat edin benim bebeğimi tek kaybetme sebebim enfeksiyondu hiç belirtisi olmayan enfeksiyon hepinize bebeklerinize güzel bahtlar diliyorum
Ne demek.. Hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallahrica ederim
çok sevindim canım iyi oldugunuza maşallah barek allah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
gercekten içimi rahatlattın çok teşekkür ediyorummmm
benim neredeyse 12 ye kadar hep vajinal bakıldı kanamam olduğu için zaten çok şükür 7 haftadır yok ona rağmen bakalım diyince bi tedirgin olmuştum
Ayy inşallah canimm çok heyecanlıBende 13-14-15 i gibi düşünüyorum yarın alayım randevuyu da geç kalmayayim. Benim ikili testteki videoda çok belliydi Dr iyi yakaladi da ben haftam erken diye kafamda kesinlestirememistim ya sonradan erkeğe dönerse diye.Ctsi kendi Dr um kesinlrstirdi çok şükür. Detaylıda inşallah renkli resim de verir bazıları çok gerçeğe yakın oluyor sanki
Canım benim bu duyguyu ufakkende olsa 3kez yaşadım.Allah sabırlar versin ne desem boş biliyorum ama herşeyde bir hayır vardır.Dilerim tez zamanda Allah acını unutturacak sağlıklı bir evlat nasip ederBayanlar bu gece artık aranızdan ayrılıyorum bebeğim bugün erken Doğumla alındı ve cennete gitti hepinize çok güzel hamilelikler diliyorum herkes inşallah Sağlıkla tam vaktinde bebeğini/bebeklerini kucağına alır zor tabi bugün suni sancıyla doğum yaptım yaşamayacağını bile bile inşallah bir daha çocuk yapmaya cesaret edebilirim aynı şeyleri tekrar yaşayabileceğimi düşünmek şu an çok ağrıma gidiyor bu psikolojiyi atlatırım inşallah ama enfeksiyona dikkat edin benim bebeğimi tek kaybetme sebebim enfeksiyondu hiç belirtisi olmayan enfeksiyon hepinize bebeklerinize güzel bahtlar diliyorum
Evet evet her gittigimde rahim agzina boyuna felan herseye bakiyor.bebege giden kan akimina ,bebegin dalagina kadar bakiyor ...yarim saat -40dakika inceliyor herseyini,goz mercine bakiyor,beyin sivisina iste midesine ama yine de ne bileyim insan korkuyor...bugun de 4pu test sonucum icin aramisti sukur temiz dedi sonucu...15 nisanda da Rabbim izin verirse tam detayli ultrason icin gidecegim ki her muayenede herseyine bakiyor...iste paranoyak biriyim benBelki her gittiginde rahim boynu uzunluguna bakıyordur o yuzden de riskli gormuyordur koskoca perinatologsonucta açılma olana kadar rahim boynu da kısalmaya başlar diye dusunduk ama belki o erken dogum yapan arkadasimizin doktoru farkedemedi bunu. 2 haftada 1 gidiyorsaniz tedirgin olmaya gerek yok bence rahat olun.
Ben daha paranoyağım merak etmeEvet evet her gittigimde rahim agzina boyuna felan herseye bakiyor.bebege giden kan akimina ,bebegin dalagina kadar bakiyor ...yarim saat -40dakika inceliyor herseyini,goz mercine bakiyor,beyin sivisina iste midesine ama yine de ne bileyim insan korkuyor...bugun de 4pu test sonucum icin aramisti sukur temiz dedi sonucu...15 nisanda da Rabbim izin verirse tam detayli ultrason icin gidecegim ki her muayenede herseyine bakiyor...iste paranoyak biriyim ben
Haklisiniz saglikla kollarimiza alana kadar da bu sikintilarimiz devam edecektir...kendimize ve bebegimize bol stres yukluyoruz...herseyi bilmek de iyi degil iste..cehalet mutluluktur aslinda da isteBen daha paranoyağım merak etmeakşam bacağım ağrıdı diye pıhtı attı sanıp anksiyete krizi geciriyodum. Burada herkes iyi kötü yaşadığı şeyleri anlatıyor paylaşma isteği duyuyor haklı olarak ama bazilarimiz biraz fazla hassasız