- 16 Eylül 2020
- 353
- 426
- 35
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #14.101
Çok teşekkürler canım kısacası yaptırsak bi dert yaptırmasak bi dert ama en iyisi galiba detaylıyı beklemek dediğin açıdan düşünmemiştim hiçCanım kafanı karıstırmak gibi olmasın ama 4 lü testi herkes yaptırmıyor, doktordan doktora yaklaşım değişiyor. Burda çok yazıştık benim 2 lim temizdi 4 lü yaptırdık risk yüksek çıktı bir sürü sıkıntı stres fetal dna yapıldı. Sorduğum başka dr lar 2 li iyiyse 4 lü yapmıyoruz detaylı ultrasona giriliyo zaten dedi.Kimisi de 2 linin doğruluk yüzdesi 3 lü ve 4 lüden yüksek diyor. Haftan ilerlemiş zaten detaylıya gireceksin ben olsam 4 lü yaptırmazdım. Yani riskli çıksa seni yine detaylıya yönlendirip orada da bi sorun var mı görmek isteyecek. Allah korusun detaylında sorun cıkarsa 4 lü değil daha ileri test ister senden. 4 lü test deyince tüylerim ürperiyor aklında olsun istedim
Ben en az haftada 1 banyo ve mutfak temizliginde çamaşır suyu, yağçöz gerekirse kireç çözücü kullanma mecburiyetinde kalıyorum ama pencere açıp çift maske ve kalın bulaşık eldiveniyle hızlıca işimi halledip havalandırmaya devam ediyorum yarim saat en az koku geciyor zatenKızlar , temizlik yaparken deterjan meselesini ne yapıyorsunuzçamaşır suyu, yağ çöz gibi şeyleri çok kullanmamaya çalışıyorum ama bi süre sonra mecbur kalıyorum. Çok solumamaya özen gösteriyorum ama illaki geliyor kokusu.
Ya kimseyi almıyorlar mi bende annemle gidersem o da görür diyordumBenimkinin cinsiyetini de 12 haftalarda Altan bey söylemiştiBen randevuyu haftaya Perşembe aldım fiyatta ya 700 yada 750 dedi tam hatırlayamadim.Eş almıyorlar zaten gittiğinde galoş maske,bone vs veriyorlar resimlerinide whatsapptan atıyorlar bide çıktisini veriyorlar Ayriyetten.
Ayın 13'üne kadar yokmuş ama.13ünden sonra var demisti asistan randevu bilgin olsun canım hatta doktor takvimi diye bir site var ya ondan görebiliyorsun tarihleri.Ya kimseyi almıyorlar mi bende annemle gidersem o da görür diyordumama olsun video olursa ordan izlerler artık benim ki her gittiğimde yatıyor Dr vurmak durumunda kaldı cinsiyeti kesinlestirememistik son anda döndü çikolata da yedim o kadar umarim detaylıda hareketli olur bende senden sonraki haftaya alırım büyük ihtimal. Güzel sonuçlar alırız inşallah
Kızlar ya kafama bişey takıldı size soracağım. Benim meme ucum çok belli değil yani nası anlatsam bilemiyorum amaböyle çıkık değil yani, içe göçük değil ama düz diyeyim, sanki bi kurcalasam çıkacak gibi. Bi biberonun çıkıntısını düşünün ucu var ama uzunluğu yok gibi Ya emzirmeye engel bi durum mu acaba bu, ya da son trimesterda falan mı çıkıyo, bişey yapmam doktorla paylasmam gerekir mi, benzer göğüs yapısı olan var mı tanidigii vs olan. Çok kafama taktım yani
Ay gerçekten mi çok sevindim. Bu zamana kadar hiç dikkat etmemşştim bugün aklıma geldi kendi kendime dert etmiştim içim rahatladı valla çok sağol.Benimde öyle merak etme bebek emince baya çıkıyor
Benim de öyleKızlar ya kafama bişey takıldı size soracağım. Benim meme ucum çok belli değil yani nası anlatsam bilemiyorum amaböyle çıkık değil yani, içe göçük değil ama düz diyeyim, sanki bi kurcalasam çıkacak gibi. Bi biberonun çıkıntısını düşünün ucu var ama uzunluğu yok gibi Ya emzirmeye engel bi durum mu acaba bu, ya da son trimesterda falan mı çıkıyo, bişey yapmam doktorla paylasmam gerekir mi, benzer göğüs yapısı olan var mı tanidigii vs olan. Çok kafama taktım yani
Her şey yoluna girer umarım bebişin de sende sağlıkla kavuş inşallahmerhaba mesajların hepsini okuyamadım da kanama mı beyaz şeffaf akıntıdan mı bahsediliyorsunuz. Ben de 18 haftadayım ve baya su gibi akan kanamam oluyor bazen de büyük pıhtılar çıkıyor. Enfeksiyon vardı ilaç kullanıyorum ama bebeğin suyu da yarıya inmiş o yüzden durum riskli.
Benimde meme uçlarım küçükKızlar ya kafama bişey takıldı size soracağım. Benim meme ucum çok belli değil yani nası anlatsam bilemiyorum amaböyle çıkık değil yani, içe göçük değil ama düz diyeyim, sanki bi kurcalasam çıkacak gibi. Bi biberonun çıkıntısını düşünün ucu var ama uzunluğu yok gibi Ya emzirmeye engel bi durum mu acaba bu, ya da son trimesterda falan mı çıkıyo, bişey yapmam doktorla paylasmam gerekir mi, benzer göğüs yapısı olan var mı tanidigii vs olan. Çok kafama taktım yani
Kızlar ya kafama bişey takıldı size soracağım. Benim meme ucum çok belli değil yani nası anlatsam bilemiyorum amaböyle çıkık değil yani, içe göçük değil ama düz diyeyim, sanki bi kurcalasam çıkacak gibi. Bi biberonun çıkıntısını düşünün ucu var ama uzunluğu yok gibi Ya emzirmeye engel bi durum mu acaba bu, ya da son trimesterda falan mı çıkıyo, bişey yapmam doktorla paylasmam gerekir mi, benzer göğüs yapısı olan var mı tanidigii vs olan. Çok kafama taktım yani
Gerekirse ilk zamanlar silikon göğüs ucu kullanın ama emzirmekten vazgeçmeyin. Ben çok çektim ama yılmadım kızım ilk zamanlar çok zor tutabiliyordu ama Allaha şükür 1.5 yaşına kadar emzirdim.Benimde meme uçlarım küçükbebek tutamazsa artık mecbur sağacağım biberonla vereceğim ama doğumdan sonra uçlar büyür diye düşünüyorum
İnşallah canım, vakum etkisi yapar da çıkarır umarim bizimkileriBenimde meme uçlarım küçükbebek tutamazsa artık mecbur sağacağım biberonla vereceğim ama doğumdan sonra uçlar büyür diye düşünüyorum
Maşallah bende emzirmek istiyorum inşallah meme uçlarım birazda olsa büyür ama her türlü emzirmeye çalışacağim inşallah memeyi tutarGerekirse ilk zamanlar silikon göğüs ucu kullanın ama emzirmekten vazgeçmeyin. Ben çok çektim ama yılmadım kızım ilk zamanlar çok zor tutabiliyordu ama Allaha şükür 1.5 yaşına kadar emzirdim.
Aynen benimki de anca üşüyünce filan. Bakalım öyle olur diye umuyorum ben de. Bebek çekip çekiştirir çıkarır herhalde orrtayaBenim de öylehani usuyunce filan cikiyor sadece ortaya. Bence de emzirmeye baslayinca cikacaktir
Bende 13-14-15 i gibi düşünüyorum yarın alayım randevuyu da geç kalmayayim. Benim ikili testteki videoda çok belliydi Dr iyi yakaladi da ben haftam erken diye kafamda kesinlestirememistim ya sonradan erkeğe dönerse diye.Ayın 13'üne kadar yokmuş ama.13ünden sonra var demisti asistan randevu bilgin olsun canım hatta doktor takvimi diye bir site var ya ondan görebiliyorsun tarihleri.
Pandemiden dolayı kimseyi almıyorlar maalesefBenim karın yapımda zorlu ikili testte videolarda belli değil di ama resimde belliydi
Bende soracaktım bu soruyuKızlar ya kafama bişey takıldı size soracağım. Benim meme ucum çok belli değil yani nası anlatsam bilemiyorum amaböyle çıkık değil yani, içe göçük değil ama düz diyeyim, sanki bi kurcalasam çıkacak gibi. Bi biberonun çıkıntısını düşünün ucu var ama uzunluğu yok gibi Ya emzirmeye engel bi durum mu acaba bu, ya da son trimesterda falan mı çıkıyo, bişey yapmam doktorla paylasmam gerekir mi, benzer göğüs yapısı olan var mı tanidigii vs olan. Çok kafama taktım yani
Aynen benimki de öyle canımBende soracaktım bu soruyubenim de ucu çok minik bazen içte duruyor gibi geliyor bazen de hafif çıkabiliyor ama genelde ucu yok yani. Bazen de ucunda beyaz bir kalıntı oluyor sanki kabuk gibi mi desem bilemedim tırnağımla kazıyıp alabiliyorum ama kötü birşey mi acaba hiç Dr a danışmadim hamilelikten önce de vardı kafama takılıyor şuan
İnşallah dua ediyoruz hep çok sağolunHer şey yoluna girer umarım bebişin de sende sağlıkla kavuş inşallah