2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ya ben 2 haftada 1 kontrollerim var ...3 kiretajim var diye riskli gebelik yasiyorum ve preinatologa gidiyorum surekli...her gittigimde de sorarim kan idrar testi yapmam lazim mi diye ama her seferinde gerek yok diyor ki doktorum izmirde bilinen iyi bir perinatolog kendisi docent ayni zamanda ...bilemiyorum simdi yine yazdim ona hocam idrar kulturu veriyimmi diye ...idrar yolu enfeksiyonu belirti vermiyor korkuyom dedim...cevap bekliyom
canım seninle özelden de konuşmuştuk hatırlarsan :) bende barış hocayla devam ediyorum aynı dr a gidiyoruz yani :) beni daha riskli görmüş olabilir o yüzden öyle demiştir bilemiycem ama bana her ay idrar tahlili yaptıralım dedi. barış hoca çok iyi bi dr aklında şüphe kalmasın bence gerek yok derse yoktur içini ferah tut. paranoya yapma :) sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Kızlar 3lü tarama sonucumuz çok şükür temiz çıktı🙏. Beni bu kadar gereksiz yere strese sokan dr a söylüyecek çok şeyim var ama kalsın oda kenarda🤐

Masallah canım sonu iyi olsunda stres topu olduk zaten. Ben fetal dna yaptirdim. Oyüzdenmi bilmiyorum 2 li 3 lü test yaptir demedi. 4 lü test var birde detayliyla ayni şeymi hic bilmiyorum

Masallah canım sonu iyi olsunda stres topu olduk zaten. Ben fetal dna yaptirdim. Oyüzdenmi bilmiyorum 2 li 3 lü test yaptir demedi. 4 lü test var birde detayliyla ayni şeymi hic bilmiyorum
Aynen cnm yaa sırada detaylı var haftaya salı günü inş oda güzel geçer
bence fetal dna diğer taramalar göre kesin sonuca yakın sonuçlar verdiği için yapma gereği duymamıştır. 4lü test hakkında bilgim yok detaylı da bebeğin organları kemik yapısı kan akışı vb şeylere bakılıyor cnm sen ne zaman detaylı ya gideceksin senle aramızda 2, 3 gün var.

Bayanlar bu gece artık aranızdan ayrılıyorum bebeğim bugün erken Doğumla alındı ve cennete gitti hepinize çok güzel hamilelikler diliyorum herkes inşallah Sağlıkla tam vaktinde bebeğini/bebeklerini kucağına alır zor tabi bugün suni sancıyla doğum yaptım yaşamayacağını bile bile inşallah bir daha çocuk yapmaya cesaret edebilirim aynı şeyleri tekrar yaşayabileceğimi düşünmek şu an çok ağrıma gidiyor bu psikolojiyi atlatırım inşallah ama enfeksiyona dikkat edin benim bebeğimi tek kaybetme sebebim enfeksiyondu hiç belirtisi olmayan enfeksiyon hepinize bebeklerinize güzel bahtlar diliyorum
Cok gecmis olsun, cok uzuldum gorunce. Ben de onceki bebegimi 13. haftada kaybettim. Gercekten zor bir durum anlayabiliyorum. Ben de bir daha cesaret edemem derken, bakin tekrar hamileyim ve bu sefer bir problem olmadi Allah'a sukur. Umarim siz de cok cabuk toparlarsiniz ve sagliginiza kavusursunuz. Bundan sonra her seyin gonlunuzce, iyi gecmesini dilerim sizin icin. Sevgiler.

Bu arada hamile yastığı sipariş etmiştim.Kızlar ben çok beğendim ve çok rahat benim gibi minnak hamişler için biraz büyük 😊Daha önce yazacaktım ama unutmuşum almayı düşünen varsa bence hiç düşünmeden alsın uyku kalitesi açısında çok ii Bi ürün bu arada fiyatlar 50 TL ile 90 TL arası değişiyor

Aynen cnm yaa sırada detaylı var haftaya salı günü inş oda güzel geçer
bence fetal dna diğer taramalar göre kesin sonuca yakın sonuçlar verdiği için yapma gereği duymamıştır. 4lü test hakkında bilgim yok detaylı da bebeğin organları kemik yapısı kan akışı vb şeylere bakılıyor cnm sen ne zaman detaylı ya gideceksin senle aramızda 2, 3 gün var.

Benim bu cumartesi günü randevum. İnsallah güzel geçerde biraz içim rahat eder. 22+5 olacagim

Bayanlar bu gece artık aranızdan ayrılıyorum bebeğim bugün erken Doğumla alındı ve cennete gitti hepinize çok güzel hamilelikler diliyorum herkes inşallah Sağlıkla tam vaktinde bebeğini/bebeklerini kucağına alır zor tabi bugün suni sancıyla doğum yaptım yaşamayacağını bile bile inşallah bir daha çocuk yapmaya cesaret edebilirim aynı şeyleri tekrar yaşayabileceğimi düşünmek şu an çok ağrıma gidiyor bu psikolojiyi atlatırım inşallah ama enfeksiyona dikkat edin benim bebeğimi tek kaybetme sebebim enfeksiyondu hiç belirtisi olmayan enfeksiyon hepinize bebeklerinize güzel bahtlar diliyorum

Canımmm rabbim dayanma gücü versin. Tez zamanda sağlıklı bebeklerin olsun inşallah.

Bu arada hamile yastığı sipariş etmiştim.Kızlar ben çok beğendim ve çok rahat benim gibi minnak hamişler için biraz büyük 😊Daha önce yazacaktım ama unutmuşum almayı düşünen varsa bence hiç düşünmeden alsın uyku kalitesi açısında çok ii Bi ürün bu arada fiyatlar 50 TL ile 90 TL arası değişiyor

Bende alıcam insallah nette baktim hep beyazdı farkli renk bulursam alıcam

Sizin adınıza çok üzüldüm, Benim de kanda enfeksiyon cikti gecen hafta ve sebebi bilinmiyor 1 hafta sonra birdaha kan vercem ama şuan aşırı telaşlandım

Benımde saglık ocagında yaptrdım yuksek cıktı ogun doktordada randevum vardı normal ama ostıyorsan ıdrar kulturu verelım dedı verdık kultur olusmadı bu yuzden normal kafana takma dedı
Benim eşim de antibiyotiğe gerek yok munorol yeter tek dedi kullandım tekrar idrar verdim düşmüştü ama benim şu an mesanem patlyacak gibi bugün yine verdim perş çıkarmış sonuçlar bende akıntı var çiş yaparken kesik kesik gelme var ne belirti ararsan var bu sefer... geçenkinde yoktu..

Kültür de yaptırmanı tavsiye ederim eşim dahiliyeci önemsediği şey oydu kadın doğumcu da onu önemsiyor. Altta bi bakteri virüs mikrop var mı bakılıyor ona göre gerekirse antibiyotik veriliyor. Kültürün tahlilden farkı batikonlu spançı önden arkaya sürüyorsun bir miktar çiş yapıp akıtıp orta kısmını idrar kabına uyguluyorsun. Ona da bir baktırmanı tavsiye ederim benim de sadece lökosit yüksekliği var. Yarın yaptıracağım bakalım Allah yardımıcımız olsun 😣
Kültür istemedi hiç ben de sormadım açıkçası. Ama her seferinde orta kısmını veriyoruz onu özellikle tembihliyor. Tabi kültür testi biraz daha farklı.

canım seninle özelden de konuşmuştuk hatırlarsan :) bende barış hocayla devam ediyorum aynı dr a gidiyoruz yani :) beni daha riskli görmüş olabilir o yüzden öyle demiştir bilemiycem ama bana her ay idrar tahlili yaptıralım dedi. barış hoca çok iyi bi dr aklında şüphe kalmasın bence gerek yok derse yoktur içini ferah tut. paranoya yapma :) sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Aaa evet hatirladim canim🙏haklisin valla ben panikle yazinca adam da git ver dedi test😬ben de simdi cinarlida hem tam idrar hem de kultur testi verdim geldim🤤🤤

X