- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.341
Link atayim canım. Ama göğüsler şişip geri inecek ne kadar engel olmaya çalışsak da bir miktar sarkma yine olur diye düşünüyorum. Engelleyemeyiz ama en aza indirebilirizCanım markası ne paylaşabilir misin marka ve görsel... acaba sarkmaması icinde avantajlı mı bu emzirme sutyenleri
EvettLink atayim canım. Ama göğüsler şişip geri inecek ne kadar engel olmaya çalışsak da bir miktar sarkma yine olur diye düşünüyorum. Engelleyemeyiz ama en aza indirebiliriz
Ten Mama Emzirme Toparlayıcı Sütyeni - Balensiz Sütyen
Ten Mama Emzirme Toparlayıcı Sütyeni Penti.com da satışta! Mağazadan iade ve değişim imkanı ile satın alabileceğiniz Ten Mama Emzirme Toparlayıcı Sütyeni Online Shopta.www.penti.com
Kızlar selam dün kontrolüm vardı
plesenta previa teşhisi koydu doktorum yani plesenta rahim ağzında aşağıda.
Yasaklar getirdi cinsel ilişki, yorulmak, ayakta kalmak vs yasakladı. Takip edeceğiz yukarı da ger çıkabilir korkma vs dedi bana da normal bir sey gibi geldi o an.
Ama şimdi internetten araştırdım resmen içim karardı çok tehlikeli geldi aksine
Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan var mı acaba aranızda içim hiç rahat değil..
Bana da plasenta previa demişlerdi 14.haftada , şimdi baya yukarı çıktı kızlar baya toparladı, internette yazılanlar çok iç karartıcı, okumayın.. dinlenin, dua edin düzelir inş. Hiç endişe etmeyinGeçmiş olsun canım. Bana da geçen hafta aynısı dendi zaten ilişki, yorulmak, ayakta kalmak yasaktı. Tam artık her sey yoluna girdi derken şimdi bir de plasenta previamız cıktı.
Doktor bana çok olumlu konuştu o gün daha haftan erken yukarı çıkar merak etme dedi. Internette hiç araştırmadım ben özellikle ne gibi şeylerle karşılaşacağımı bildiğim için. Allah yardımcımız olsun inşallah sağ salim kucaklarımiza alırız
Ben ilk 14.haftada sağdakini hissetmeye başladım o zamanlar sadece uzanırken hissediyordum. 15.haftada soldakini de hissetmeye başladım. Şimdi ikisini birden otururken bile hissedebiliyorum çok hareketlilerKızlar artık yavaştan hissetmeye başladınız mı bebişleribenim ilk kez bu haftaa hissettirio kendini
Yok canım okumadım okumam da. Adamı bunalıma sokar o yazılar inşallah bizimkiler de yukarı çıkar zamanla. Doktor umutlu konuştu icim rahat o yüzden çok da takmıyorumBana da plasenta previa demişlerdi 14.haftada , şimdi baya yukarı çıktı kızlar baya toparladı, internette yazılanlar çok iç karartıcı, okumayın.. dinlenin, dua edin düzelir inş. Hiç endişe etmeyin✌
Ayyy ne güzel yaaa bir de sizin ikiz mi harikaaa bi duygu yaaa çok şükür bu günlerimizeeeeBen ilk 14.haftada sağdakini hissetmeye başladım o zamanlar sadece uzanırken hissediyordum. 15.haftada soldakini de hissetmeye başladım. Şimdi ikisini birden otururken bile hissedebiliyorum çok hareketliler
Çok şükür sağ salim kucağımıza alalim insallahAyyy ne güzel yaaa bir de sizin ikiz mi harikaaa bi duygu yaaa çok şükür bu günlerimizeeee
Ahahaha doğru diosunuzzz ama ikiz mutlulukta demekkkÇok şükür sağ salim kucağımıza alalim insallah
Ikiz çok güzel evet ama ikiz gebelik demek her sey x 2 demek gerçekten. Endişe, yorgunluk, alışveriş her sey iki katı. Göbüş de iki katı
bende ayni durumdayim au an 17/18 haftadayim galiba bende karistirdim , ama gorenler sasip kaliyor . 8 aylik gibiyimÇok şükür sağ salim kucağımıza alalim insallah
Ikiz çok güzel evet ama ikiz gebelik demek her sey x 2 demek gerçekten. Endişe, yorgunluk, alışveriş her sey iki katı. Göbüş de iki katı
Ben de öyle ya sorma. Bi de ben 17.haftada bi anda şiştim dediğin gibi karnım bi 8 aylık kadar var. Duş almak, iş yapmak, hatta konuşmak bile o kadar zor ki anlatamam. Eşime oturduğum zaman geri kalkmak işkence gibi diyorum şimdiden boyleysen diyor. Kolaysa kendi bi anda şişsin bakalım zorlanmıyor mubende ayni durumdayim au an 17/18 haftadayim galiba bende karistirdim , ama gorenler sasip kaliyor . 8 aylik gibiyimiki tane olunca boyle herhaldr 4.5 ayda 8 kilo almisim bile
Ben de öyle ya sorma. Bi de ben 17.haftada bi anda şiştim dediğin gibi karnım bi 8 aylık kadar var. Duş almak, iş yapmak, hatta konuşmak bile o kadar zor ki anlatamam. Eşime oturduğum zaman geri kalkmak işkence gibi diyorum şimdiden boyleysen diyor. Kolaysa kendi bi anda şişsin bakalım zorlanmıyor mu
Çok şükür çatlamamışım ama her an çatlayacakmış gibi duruyor karnım göğüslerim falan düzenli nemlendirmek lazım. Ben 57dim transfere giderken 65 olmuşum ama bacaklarda genişleme yok gibi 8 kilonun tamamı sanki göbeğe göğüslerle gitmiş gibi.ben konusurken yoruluyorum esim diyo git dinlen sorna devam edersin , catlak felan olustumu sende daha . ben goguslerimin yani catladi , sen bana gore baya zayiftin oyle hatirliyorum sanki . ben 78 kilo olmusum ne yapicam bilmiyorum vallahi , kiyafet frlanda almadim normalde tayt ustu bol sweatler giyerim kisin onlarla idare ediyorum ama yakinda onlarda olmucak
sen cok sanslisin zayifken hamile kalmissin muhtemelen 75 ile felan bitirrsin ki cok iyi bence , ben 90 gecmessem iyi diyom artik bu gidisle , ben maf oldum okadar bulantili bas donmeli gefti yeni yeni rahatliyorum ama ondan ziyade yuzum gozum sisti daha hayatimda sicilce gormemis ben yuZum gogsum benek benek oldu ellerim ayaklarim sisti en cirkin sekilde geciriyorum malesef ama bebisler icin degerÇok şükür çatlamamışım ama her an çatlayacakmış gibi duruyor karnım göğüslerim falan düzenli nemlendirmek lazım. Ben 57dim transfere giderken 65 olmuşum ama bacaklarda genişleme yok gibi 8 kilonun tamamı sanki göbeğe göğüslerle gitmiş gibi.
Kiyafet ben de almadım şimdilik doktor dışında evden çıkmıyorum. Ona da geçen sene elbiseler dikmiştim hamile kalırsam giyerim diye geniş geniş dikmişim onlarla idare ediyorum ama göğüslerin bu kadar şişecegini hesap etmedim tabi. Şimdilik idare edip baharda daha çok yazlık kıyafet almak daha mantıklı geldi canım bana şimdi alsak zaten 1 ay anca giyebilcez havalar ısıncak zaten.
Bebekler icin alışverişe başladın mı ne zaman hazırlıkları tamamlamak lazım sence?
Öyle haklısın bi de erken doğum riski var inşallah 37 38leri görürüz ama o haftaları görcem diye inat edip son ana iş de bırakmamak lazım. 30.haftadan sonra birden agirlasiliyor diyorlar şimdiden boyleysek 30lu haftalarda hayatta kıyafet yıkayıp ütüleyemem bensen cok sanslisin zayifken hamile kalmissin muhtemelen 75 ile felan bitirrsin ki cok iyi bence , ben 90 gecmessem iyi diyom artik bu gidisle , ben maf oldum okadar bulantili bas donmeli gefti yeni yeni rahatliyorum ama ondan ziyade yuzum gozum sisti daha hayatimda sicilce gormemis ben yuZum gogsum benek benek oldu ellerim ayaklarim sisti en cirkin sekilde geciriyorum malesef ama bebisler icin degerbenimki karisik bi durum normalde ingilterede yasiyorum doguma buyume ama 5 sene onxe evlenince buraya tasindim esime vize basvurduk geri gidicez galiba , yada vize almassa dogurup geri gelicem ben ufak ufak baya esya aldim yurt disinda annemlere gitti , bence baslamak lazim maddi olarak cok zorlaniriz sona birakirsak cunku hersey cok pahali
aynen valla her hafta azar azar biseyler alirsak son zamana kalmaz , agirlik cokuyo gercektende . inshallah cok zorlanmayoz hersey guzel olurÖyle haklısın bi de erken doğum riski var inşallah 37 38leri görürüz ama o haftaları görcem diye inat edip son ana iş de bırakmamak lazım. 30.haftadan sonra birden agirlasiliyor diyorlar şimdiden boyleysek 30lu haftalarda hayatta kıyafet yıkayıp ütüleyemem ben
Amiiiin inşallahaynen valla her hafta azar azar biseyler alirsak son zamana kalmaz , agirlik cokuyo gercektende . inshallah cok zorlanmayoz hersey guzel olur
malesef daha gecmedi , 3 kere denedim kendim Prilam ilacini birakmaya, 2 gun icmeyinxe 3cu gun cok kotu oluyorum bende mecbur iciyorum .Amiiiin inşallah
Bulantıların geçti mi tamamen?
Bulantı çok fena ya inşallah yakın zamanda geçer doğuma kadar rahat geçirirsinmalesef daha gecmedi , 3 kere denedim kendim Prilam ilacini birakmaya, 2 gun icmeyinxe 3cu gun cok kotu oluyorum bende mecbur iciyorum .
Cnm çok çok geçmiş olsun Bebeğin seninledir inş Dualarımız seninleSabah 5 te kanamayla uyandım inanilmaz buyuk pihtilar attim elimin buyuklugundeydi.sonra sancim basladi adet sancisi gibi hastaneye gittim bebeğin kalbi atiyo iyi rahim agzida kapali dedi ama eve git düşer bu dedi geldim kanamam devam ediyo bebegin dusmesini beklicen şaka gibi sağ bebek gayet iyiydi kontrolde dün burda boyle asiri kanamasi olanlar vardi hatirliyorum onlarin durumu ne oldu acaba bana bi bilgi verebilirler mi