2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çoook teşekkür ederim canım ben bakayım alayım tam sınırdaydı benim magnezyum.. valla acaba bebeler mi gazlı olucak da biz böyleyiz bilmiyorum ki ya nasiiip 😅
Ben evden çalışıyorum hareket olsun diye her gün yürüyüş yapıyorum ama yine de bir şey değiştirmiyor her akşam aynısı 😅 NBL osteo formula kullanıyorum magnezyum olarak takviye edici gıda olarak geçtiği için kendinde aşabilirsin kasık ağrılarına özellikle iyi gelir canım☺️

Geçmiş olsun canım. Bana da geçen hafta aynısı dendi zaten ilişki, yorulmak, ayakta kalmak yasaktı. Tam artık her sey yoluna girdi derken şimdi bir de plasenta previamız cıktı.
Doktor bana çok olumlu konuştu o gün daha haftan erken yukarı çıkar merak etme dedi. Internette hiç araştırmadım ben özellikle ne gibi şeylerle karşılaşacağımı bildiğim için. Allah yardımcımız olsun inşallah sağ salim kucaklarımiza alırız
Önceki hamilelikte yaşadım bu sorunu. 9 ayımı yatarak geçirdim. Progesteron iğne gün aşırı kullandık. İlerleyen haftalarda yukarı çıkabiliyor. Kendini yorma hiçbir şey için.

Kaç tanıdığımız böyle kanamalarla gitti, kendileri o kadar kanı görünce bebek gidiyor diye düşündü ama bakan doktorlar asla bebek düşecek filan demedi, hepsinin de hamilelikleri devam ediyor. Sizinki de öyle olacak umarım.
Şaka gibi ama öyle oldu evde progestan hap vardi ilk haftalardan kalan ondan aldim agizdan ancak özelden randevu aldim igne falan varmiyomusunuz dedim onlarin faydasi kanitlanmamis dedi gonderdi inanin cocuk saglam daha persembe gittim kontrole kocaman olmuş kızım ama icim rahat gitmicek insaallah bugun kac tane yutsam progestan onda kararsizim fikri olan yazsin bana

Miss Bride Miss Bride Z Zerenneval ikinize de çok çok geçmiş olsun😔 İnşallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.. Her zaman duanın gücüne inanırım hepimiz dua edelim inşallah her şey gönlünüzce olur🤲
İnşallah, Allah hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Şaka gibi ama öyle oldu evde progestan hap vardi ilk haftalardan kalan ondan aldim agizdan ancak özelden randevu aldim igne falan varmiyomusunuz dedim onlarin faydasi kanitlanmamis dedi gonderdi inanin cocuk saglam daha persembe gittim kontrole kocaman olmuş kızım ama icim rahat gitmicek insaallah bugun kac tane yutsam progestan onda kararsizim fikri olan yazsin bana
Doktor bana ilk haftalarda günde üç kez demişti, 100 mg

İnsaallah olmaz bisey benim.umudum.var hala .progestan vermedi bu kadar kanamaya faydasi olmaz diye
Nasıl vermiyor progestan, ne demek düşer bu 😤 Ne kanamalardan ne bebekleri kurtarıyorlar sağlıklı ise annenin hayatı riski yok ise. Illa ki acil durum hemen kdcu çağırmaları gerek gelecek hastaneye asıl böyle zamanlarda en çok ihtiyacımız var drlara, yatış yapmalılardı gözlem olmaliydi. Düser bu diyerek göndermek ne demek😠 madem bebek iyiyse rahim ağzı kapalıysa psikolojinin önemini de unutmuşlar yazık. Çok çok geçmiş olsun inşallah birşey olmayacak. Kızlar yazmışlar hep zaten, başka yere gidemezsen de uzan ayaklarının altına yastık koy dinlen, hiç kalkma ulaşabilirsen tel de bir dr a ulaş. Geçecek insallah hiçbirşey olmayacak ikinize gönlünü ferah tut sen 🤲🌸

Anladım canım teşekkür ederim cevabın için
İki yer en uygun fiyatı vermişti, 2500 lira demişlerdi. Biri Prenatal Tanı – Merkezi biri Genetix - Genetik danışma öncesinde, hastalık tanısının kesinleşmiş olması şarttır.
Ben nerede yaptırayım diye araştırırken aniden kendi doktorumun anlaşmalı olduğu Panorama için kan verirken buldum kendimi, o da anlaşmalı olduğu için 2950ydi.
Feast'ten de fiyat almıştık o dönem, 2900'dü.

Doktor bana ilk haftalarda günde üç kez demişti, 100 mg
Evet tatlım günde üç kez kullanılabilir👍

İki yer en uygun fiyatı vermişti, 2500 lira demişlerdi. Biri Prenatal Tanı – Merkezi biri Genetix - Genetik danışma öncesinde, hastalık tanısının kesinleşmiş olması şarttır.
Ben nerede yaptırayım diye araştırırken aniden kendi doktorumun anlaşmalı olduğu Panorama için kan verirken buldum kendimi, o da anlaşmalı olduğu için 2950ydi.
Feast'ten de fiyat almıştık o dönem, 2900'dü.
Canım çok teşekkür ederim bilgi için 😊

Bana da lazım ya. Ama yumuşak bişey istiyorum.
Yarım atlet gibi yada sporcu sütyeni gibi.
Ben emzirme sütyeni aldım canım kapsız. Doğumdan sonra da lazım olacak şimdi de göğüslerim şişince hicbir yere sığmaz oldular. Normal alacağıma emzirme alayım sonra da kullanırım dedim çok rahatlar 4-5 tane daha alıcam.

Ben emzirme sütyeni aldım canım kapsız. Doğumdan sonra da lazım olacak şimdi de göğüslerim şişince hicbir yere sığmaz oldular. Normal alacağıma emzirme alayım sonra da kullanırım dedim çok rahatlar 4-5 tane daha alıcam.
Peki suankinden daha büyük beden mi aldın.daha erken ya. Daha buyur sanırım

Canım markası ne paylaşabilir misin marka ve görsel... acaba sarkmaması icinde avantajlı mı bu emzirme sutyenleri

X