- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.301
Her an patlama riski olan 9 cmlik bir kist ile beraber büyümeye çalışıyor bebeğim. Duaya çok ihtiyacım var gerçekten. Amin canım.Senin kesinlenmiş sayılır inşallah sağlıkla gelsin dünyaya bebeğin. Benim bir gün arayla bu yorumlar yapılınca şaşırdım
Smdi ilaç vermicekte ne zaman vercek acaba.Hafta sonu dr lar çalışmıyor hastanelerde kadin dogumcu yok ben de sehir hastanesine gittim yatirsakta kanama takibi yapiyoruz ilac vermiyoruz deyip yolladilar dile kolay geldi dr un bugun atarsın belki diyo
Benim cok kanam oldugunds progestonu agizdan almami söylemisdi alttan fayda etmez die,, normalde altan aliyordum.. Allah buyukdur insallah hic birsey olmazHafta sonu dr lar çalışmıyor hastanelerde kadin dogumcu yok ben de sehir hastanesine gittim yatirsakta kanama takibi yapiyoruz ilac vermiyoruz deyip yolladilar dile kolay geldi dr un bugun atarsın belki diyo
Allah yardimcin olsun insallah sag saglim kucagina alirsin bebegini Rabbim hicbirimizi evlatlariyla sinamasin saglikla kucagimiza alalimHer an patlama riski olan 9 cmlik bir kist ile beraber büyümeye çalışıyor bebeğim. Duaya çok ihtiyacım var gerçekten. Amin canım.
Amin, inşallah. Ben de ne yapacağımı şaşırdım, akışına bıraktım en sonunda.Allah yardimcin olsun insallah sag saglim kucagina alirsin bebegini Rabbim hicbirimizi evlatlariyla sinamasin saglikla kucagimiza alalim
Gercekden nasil kolay söyleyebiyorlar ne zorluklar yasiyoruz 9 ay boyunca... 4 aylik belki ama ömrumden koca bir 4 yil gecmis gibi gecem gunduzum bir olmus gibi ,, kucagimiza alana kadarda bu devam edicek en azindan Allahdan ümit kesilmez demesi cokmu zor direk düsecek diyorlarHafta sonu dr lar çalışmıyor hastanelerde kadin dogumcu yok ben de sehir hastanesine gittim yatirsakta kanama takibi yapiyoruz ilac vermiyoruz deyip yolladilar dile kolay geldi dr un bugun atarsın belki diyo
Allahdan ümit kesilmez insallah hic bir sorun olmaz kendi kendine yok olur kistlerAmin, inşallah. Ben de ne yapacağımı şaşırdım, akışına bıraktım en sonunda.
Peki buyudumu ne oluyor alicaklarmi yoksa bekliyceklermi.. hamileykende alinabilirmis die duydumAmin, inşallah. Ben de ne yapacağımı şaşırdım, akışına bıraktım en sonunda.
12.haftada baya oldu benim de kanamam canim plesanta dışında kanama alanı vardı yatış yapacaktı küçük çocuğumu bırakacak kimsem yok diye geceye kadar durdum hastanede iki kez serum takıldı 3-4kez iğne yapıldı. Hiç bisey yapmadan git düşsün demek cok sacma. Kanama alani falan bisey demediler mi. Özel hastane yok mu bulunduğun yerde nöbetçi kadın dogumcu oluyor özellerde illa bi bak istersen evde beklemektense hic bisey yapmadanSabah 5 te kanamayla uyandım inanilmaz buyuk pihtilar attim elimin buyuklugundeydi.sonra sancim basladi adet sancisi gibi hastaneye gittim bebeğin kalbi atiyo iyi rahim agzida kapali dedi ama eve git düşer bu dedi geldim kanamam devam ediyo bebegin dusmesini beklicen şaka gibi sağ bebek gayet iyiydi kontrolde dün burda boyle asiri kanamasi olanlar vardi hatirliyorum onlarin durumu ne oldu acaba bana bi bilgi verebilirler mi
%90 küçülmesi gerekiyordu ama benimki büyümüş. Bebeğin büyümesi için vücudumun salgıladığı hormonlar kisti de büyütmüş yani. İlk iki ay 5 cm olan kist iki ayda 9 cm oldu.Peki buyudumu ne oluyor alicaklarmi yoksa bekliyceklermi.. hamileykende alinabilirmis die duydum
Allah buyukdur insallah hic birsey olmaz saglikla alirsin kucagina%90 küçülmesi gerekiyordu ama benimki büyümüş. Bebeğin büyümesi için vücudumun salgıladığı hormonlar kisti de büyütmüş yani. İlk iki ay 5 cm olan kist iki ayda 9 cm oldu.
Doktor takipte kalacağız dedi. Ani hareket etme, yorulma kalkma, bir anda çok güçlü öksürmem bile kisti patlatabilir ve acil ameliyata alınabilirim. O yüzden gidebildiği yere kadar gitsin ve en son çare ameliyat olsun bu sürede de bebek biraz daha büyüsün şeklinde bakıyoruz duruma.
Geçmiş olsun canım. Bana da geçen hafta aynısı dendi zaten ilişki, yorulmak, ayakta kalmak yasaktı. Tam artık her sey yoluna girdi derken şimdi bir de plasenta previamız cıktı.Kızlar selam dün kontrolüm vardı
plesenta previa teşhisi koydu doktorum yani plesenta rahim ağzında aşağıda.
Yasaklar getirdi cinsel ilişki, yorulmak, ayakta kalmak vs yasakladı. Takip edeceğiz yukarı da ger çıkabilir korkma vs dedi bana da normal bir sey gibi geldi o an.
Ama şimdi internetten araştırdım resmen içim karardı çok tehlikeli geldi aksine
Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan var mı acaba aranızda içim hiç rahat değil..
Sabah 5 te kanamayla uyandım inanilmaz buyuk pihtilar attim elimin buyuklugundeydi.sonra sancim basladi adet sancisi gibi hastaneye gittim bebeğin kalbi atiyo iyi rahim agzida kapali dedi ama eve git düşer bu dedi geldim kanamam devam ediyo bebegin dusmesini beklicen şaka gibi sağ bebek gayet iyiydi kontrolde dün burda boyle asiri kanamasi olanlar vardi hatirliyorum onlarin durumu ne oldu acaba bana bi bilgi verebilirler mi
Kaç tanıdığımız böyle kanamalarla gitti, kendileri o kadar kanı görünce bebek gidiyor diye düşündü ama bakan doktorlar asla bebek düşecek filan demedi, hepsinin de hamilelikleri devam ediyor. Sizinki de öyle olacak umarım.Sabah 5 te kanamayla uyandım inanilmaz buyuk pihtilar attim elimin buyuklugundeydi.sonra sancim basladi adet sancisi gibi hastaneye gittim bebeğin kalbi atiyo iyi rahim agzida kapali dedi ama eve git düşer bu dedi geldim kanamam devam ediyo bebegin dusmesini beklicen şaka gibi sağ bebek gayet iyiydi kontrolde dün burda boyle asiri kanamasi olanlar vardi hatirliyorum onlarin durumu ne oldu acaba bana bi bilgi verebilirler mi
Canım ben Acıbadem de yaptırdım 4000 tl nipt testi. Doktorum orda olduğu için başka yere de sormadım ama Memorial de yaptıran arkadaşta 3650 demiştifetaldna testi yaptıran arkadaşlar İstanbul için önerebileceğiniz uygun fiyatlı yerler var m acaba
Anladım canım teşekkür ederim cevabın içinCanım ben Acıbadem de yaptırdım 4000 tl nipt testi. Doktorum orda olduğu için başka yere de sormadım ama Memorial de yaptıran arkadaşta 3650 demişti
Benim de alta doğru çekme değil de sanki zorluyor dışa doğru ağrı karnımın içinden. Üç boyutlu genişleme hissi ama biraz fazla yorulsam kasıklarım ağrıyor dinlene dinlene yapıyorum ben de her ne yapacaksam... benim şekil bozukluğu vs de yok yani her şey normal deniyor ama bilmiyorum şimdi iyi uyumak için hamile yastığı sipariş verdim bari soluma yatma derdinden kurtulayım rahat ederim belki diye... Allah bugünümüzü aratmasın tabii ama ben de sizin gibi ikinci trimesterda bir bal aylık durumu göremedimBenim de aynen öyle.bi markete gitsem ağrım oluyor. Kasıklarıma giren. Sürekli akıntım var. Hamile değil hasta gibiyim. Evimin işlerini bile.dinlene dinlene yapıyorum. Doktorum kesenin yuvarlak olmadığını kasılma alanı olduğunu söyledi bunun için progestron kullanıyorum başka bişey yok.
Ama bn vajinadan keseye giden bişey var da o çekiliyomis gibi hissediyorum. Sanki bı ip var ve aşağıdan çekiliyor o. Öyle canım acıyor eğilirken yada yatakta dönerken bile.
Alttan baktı Dr yine bişey bulamadı.
İnşallah bişey yoktur.
Bu aylarda artık ağrı olmaması lazım bence.
Güya 2.balayi yasiyacaktik
Ben kullanıyorum ilk aydan beri ama hiç öyle bi yan etkisi olmadı. Ama bünye meselesi de olabilir.Maltofer kullanan var mı ? Bazılarında bulantı kusma yapmış. Korkuyorum içmeye