2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Senin kesinlenmiş sayılır inşallah sağlıkla gelsin dünyaya bebeğin. Benim bir gün arayla bu yorumlar yapılınca şaşırdım
Her an patlama riski olan 9 cmlik bir kist ile beraber büyümeye çalışıyor bebeğim. Duaya çok ihtiyacım var gerçekten. Amin canım.

Hafta sonu dr lar çalışmıyor hastanelerde kadin dogumcu yok ben de sehir hastanesine gittim yatirsakta kanama takibi yapiyoruz ilac vermiyoruz deyip yolladilar dile kolay geldi dr un bugun atarsın belki diyo
Smdi ilaç vermicekte ne zaman vercek acaba.
Bu Dr lar da değişik. Onlar çok çabuk dile getiriyo zten böyle şeyleri. Sen aklına bile getiremezken.
Allah'a emanet canım. Hiç kalkma

Hafta sonu dr lar çalışmıyor hastanelerde kadin dogumcu yok ben de sehir hastanesine gittim yatirsakta kanama takibi yapiyoruz ilac vermiyoruz deyip yolladilar dile kolay geldi dr un bugun atarsın belki diyo
Benim cok kanam oldugunds progestonu agizdan almami söylemisdi alttan fayda etmez die,, normalde altan aliyordum.. Allah buyukdur insallah hic birsey olmaz

Gercekden nasil kolay söyleyebiyorlar ne zorluklar yasiyoruz 9 ay boyunca... 4 aylik belki ama ömrumden koca bir 4 yil gecmis gibi gecem gunduzum bir olmus gibi ,, kucagimiza alana kadarda bu devam edicek en azindan Allahdan ümit kesilmez demesi cokmu zor direk düsecek diyorlar

12.haftada baya oldu benim de kanamam canim plesanta dışında kanama alanı vardı yatış yapacaktı küçük çocuğumu bırakacak kimsem yok diye geceye kadar durdum hastanede iki kez serum takıldı 3-4kez iğne yapıldı. Hiç bisey yapmadan git düşsün demek cok sacma. Kanama alani falan bisey demediler mi. Özel hastane yok mu bulunduğun yerde nöbetçi kadın dogumcu oluyor özellerde illa bi bak istersen evde beklemektense hic bisey yapmadan dualarim seninle canim

Peki buyudumu ne oluyor alicaklarmi yoksa bekliyceklermi.. hamileykende alinabilirmis die duydum
%90 küçülmesi gerekiyordu ama benimki büyümüş. Bebeğin büyümesi için vücudumun salgıladığı hormonlar kisti de büyütmüş yani. İlk iki ay 5 cm olan kist iki ayda 9 cm oldu.
Doktor takipte kalacağız dedi. Ani hareket etme, yorulma kalkma, bir anda çok güçlü öksürmem bile kisti patlatabilir ve acil ameliyata alınabilirim. O yüzden gidebildiği yere kadar gitsin ve en son çare ameliyat olsun bu sürede de bebek biraz daha büyüsün şeklinde bakıyoruz duruma.

Allah buyukdur insallah hic birsey olmaz saglikla alirsin kucagina

Geçmiş olsun canım. Bana da geçen hafta aynısı dendi zaten ilişki, yorulmak, ayakta kalmak yasaktı. Tam artık her sey yoluna girdi derken şimdi bir de plasenta previamız cıktı.
Doktor bana çok olumlu konuştu o gün daha haftan erken yukarı çıkar merak etme dedi. Internette hiç araştırmadım ben özellikle ne gibi şeylerle karşılaşacağımı bildiğim için. Allah yardımcımız olsun inşallah sağ salim kucaklarımiza alırız

hiç birşey yapmadilar mi ??
ben bir defa 8 haftalik bir defa 13 haftalık kanamam oldu 13 haftalikta musluk açmış gibi kanamam oldu ambulans cagirdik hemen hastaneye aldilar bebek fln hersey iyidi serum taktilar progesteron ve magnezum da kulandim (hala kulaniyorum ) nasi kanamayi durdurmak için birşey yapmazlar (()

Kaç tanıdığımız böyle kanamalarla gitti, kendileri o kadar kanı görünce bebek gidiyor diye düşündü ama bakan doktorlar asla bebek düşecek filan demedi, hepsinin de hamilelikleri devam ediyor. Sizinki de öyle olacak umarım.

Benim de alta doğru çekme değil de sanki zorluyor dışa doğru ağrı karnımın içinden. Üç boyutlu genişleme hissi ama biraz fazla yorulsam kasıklarım ağrıyor dinlene dinlene yapıyorum ben de her ne yapacaksam... benim şekil bozukluğu vs de yok yani her şey normal deniyor ama bilmiyorum şimdi iyi uyumak için hamile yastığı sipariş verdim bari soluma yatma derdinden kurtulayım rahat ederim belki diye... Allah bugünümüzü aratmasın tabii ama ben de sizin gibi ikinci trimesterda bir bal aylık durumu göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…