- 21 Haziran 2017
- 3.733
- 10.660
- 31
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.361
Cnm hiç korkma çünkü çogu kişinin sonradan yukarı çıkıyor. Sadece yukarı cıktığın güne kadar çok çok dikkatli davranman gerekiyor. Hiç yorma kendiniKızlar selam dün kontrolüm vardı
plesenta previa teşhisi koydu doktorum yani plesenta rahim ağzında aşağıda.
Yasaklar getirdi cinsel ilişki, yorulmak, ayakta kalmak vs yasakladı. Takip edeceğiz yukarı da ger çıkabilir korkma vs dedi bana da normal bir sey gibi geldi o an.
Ama şimdi internetten araştırdım resmen içim karardı çok tehlikeli geldi aksine
Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan var mı acaba aranızda içim hiç rahat değil..
arkadasımız başına geleni yazacam. Ona da Dr plesenta previa teşhisi koydu ve yukarı çıkmamıs tı onunki tabii ilk hamilelik dikkat ediyordu ama Bi anlık boşluğuna denk geldi. sabah eşi çöpü aşagı ya götürürken poşette kirli su damlamış, zaten girişte oturuyorlar Dı ve tahminen 10 basamak ya vardır ya yoktur yıkamaya başlamış. ve akşamına suyu geldi bu sırada sanırım 26. haftalık falandı hastanede ignelerle serumlarla 29 haftaya gelmeyi başardı oğlusu doğdu 2 aylık Bi küvoz maceresından sonra sagasaliö eve geldiler çok şükür oğlu yaşıtlarını yakaladı hiçbir saglık sıkıntısı yok bu kötü bir örnek oldu amacım moralini asla ama asla bozmak değil neyle karsı karsıya olduğunu bil ona göre extra önlemler almaya çalış. Sakın anlattıklarım seni kötü anlamda etkilenmesin cnm benim arkadasımız tecrübesi böyle oldu 2. hamileliği de ise hiç plesenta previa teşhisi koyulmadı. Ki eminim ki ileri ki haftalar da yukarı çıkacaktır. yukarı çıktığı haberini alana kadar çok çok dinlen ağır iş yapma yeter cnm