2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım hemen endişe etme, 3 lü yaptırmadım yaptıran da çok duymadım ben. Sorun neymiş anlamadım ne şüphesi var bebekte ?
Hiç bişey yok sadece AFP sanırım ona bakılacak dedi. keşke kan vermeseydim yapmasını gerektiren Bi durum yok ortada

İldeki ve özeldeki bir sıkıntı görmediyse hiç kafanı 3lü testle karıştırma diyeceğim ama yine de için nasıl rahat edecekse öyle yapmalısın özeldeki doktoruna güveniyorsan onunla görüşebilirsin

kanı çoktan verdim cnm keske vermeseydim

Hiç bişey yok sadece AFP sanırım ona bakılacak dedi. keşke kan vermeseydim yapmasını gerektiren Bi durum yok ortada
Canım bende dörtlü testte benzer durum yaşadım biliyosun, çoğu zaman 3’lü ve 4 ‘lü testler yanıltıcı olabiliyormuş. Benim 2. danıştığım dr ikili temizse başka test istemiyorm ben gerek yok dedi bana mesela o yüzden hemen canını sıkma kolay değil biliyorm ama içinin rahat etmesi için hangi testi dediyse yaptır istersen

Fetal dna testı yaptrıdık ondada kesınlestı down sendrmu oldgu benım bebgımde kalbındede buyuk sorunlar vardı karnımda kalbı durdu sonlandı gebelıgım
Başınız sağ olsun Allah sabır versin şimdi tekrar hamilesiniz galiba allah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin hepimize insallah

3lü test değil, sadece AFP istemiş. Çok ilginç bir şekilde benden de 2 hafta önce bu testi istedi ki ben fetal dna yaptırdım, bebeğimin ense kalınlığı, burnu filan da normal çok şükür. Niye istediğini de açıkladı ama tam anlamadım: ) Sonuç kağıdında "open spina bifida-screen negative" yazıyor. Çocuğun spina bifida olmadığını öğrenmiş olduk ama doktorun dediğine göre zaten bunu öğrenmek için yapmamışız başka bişey için yapmışız. İleriki haftalarda işimize yarayacağı için bu testi yapıyoruz gibi bişey dedi. O günler miyomlarımla meşguldü kafam, bunu hiç takmadım, kurcalamadım da. Gelecek hafta başka bir doktora gidicem, ona sorarım.
Velhasıl, hiç takma sen de, üçlü test amacıyla istememiş doktorun bu testi: )

Fetal dna testı yaptrıdık ondada kesınlestı down sendrmu oldgu benım bebgımde kalbındede buyuk sorunlar vardı karnımda kalbı durdu sonlandı gebelıgım
Cnm çok üzüldüm yazdıklarını görünce Benimde 38 haftalık Bi kaybım var oyüzden seni çok çok ii anlıyorum Allah oğlunu sana bağışlasın Rabbim Bi daha yaşatmasın kimseye böyle acıları

Çok Sagolun kızlar içim ferahladı çok şükür zaten Bi sıkıntı olsa diğer Dr lar söylerlerdi ki onlar hiç 3lü testten dahi bahsetmediler. Zaten beğenmiyorum bu Dr u zaten özel e gidiyorum nisanda detaylı var Bi sıkıntı çıkmayacagına inanıyorum içim rahat

Olsun artık canım verdin madem zaten ikilin de güzel gelmiş olumsuz bir netice çıkacağını zannetmiyorum takmamaya çalış kafana inşallah bir an önce çıkar sonucun da için rahatlar
Sagol cnm birden elime o kağıdı verince şok geçirdim hormonların etkisiyle de epey üzüldüm şimdidaha iyiyim için rahat dediğin gibi işey çıkmayacak ki 3,4 saglıkçı ya sordum hepsi ikili tarama sonucu ona göre daha kesin sonuç veriyor Dr ikili tarama yı önemsiyorlar dediler o yüzden içim ferah

Ez
Valla bende duşuk tehdidi yaşıyorum tup bebek benım 22 ocaktan beri raporluyum 2 kere 10 günlük rapol aldım sonrada 43 gün heyet aldım kadın doğum dahiliye kbb imzalıydı 3 uzman imzası lazım yanı

Amın canım hıc bırımıze yasatmasın Senınkıde benden daha cok zordur ınsalalh artık guzel gunler yasarız

Karnım cok cok kuruyordu kasınıyordu pul pul olmustu okdr kotuydu bıraz pahalı ama badger pregnant belly oıl yağını aldım sadece her sabah suruyorum baya nemlendı cok ıyı geldı bana tavsıye ederım benım gıbı olan arkadaslara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…