- 21 Haziran 2017
- 3.734
- 10.661
- 31
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.241
Hiç bişey yok sadece AFP sanırım ona bakılacak dedi. keşke kan vermeseydim yapmasını gerektiren Bi durum yok ortadaCanım hemen endişe etme, 3 lü yaptırmadım yaptıran da çok duymadım ben. Sorun neymiş anlamadım ne şüphesi var bebekte ?
Ne yaptınız peki öğrendikten sonra? Ek testler vsEvet sana olumsuz ornek olmasın ama doktor bana 2,4 gıbı demıstı 3,5 cıkmıstı benım devlettede var perınatolog ama genelde unıverste hastanesınde oluyor dıye bılıyorum
Fetal dna testı yaptrıdık ondada kesınlestı down sendrmu oldgu benım bebgımde kalbındede buyuk sorunlar vardı karnımda kalbı durdu sonlandı gebelıgımNe yaptınız peki öğrendikten sonra? Ek testler vs
İldeki ve özeldeki bir sıkıntı görmediyse hiç kafanı 3lü testle karıştırma diyeceğim ama yine de için nasıl rahat edecekse öyle yapmalısın özeldeki doktoruna güveniyorsan onunla görüşebilirsinEvet cnm hem ilde ki devlet hemde özel hastaneye gidiyorum birde oradaki ölçümler genelde hep uyumlu çıkıyor haftamla bugun Kü 18+0 haftalığız ama 16+6 çıktı 3 lü tes yaptırdı bana yaa benim riskli Bi durumum yok ki Eki Görüntüle 2795891
kanı çoktan verdim cnm keske vermeseydimİldeki ve özeldeki bir sıkıntı görmediyse hiç kafanı 3lü testle karıştırma diyeceğim ama yine de için nasıl rahat edecekse öyle yapmalısın özeldeki doktoruna güveniyorsan onunla görüşebilirsin
Olsun artık canım verdin madem zaten ikilin de güzel gelmiş olumsuz bir netice çıkacağını zannetmiyorum takmamaya çalış kafana inşallah bir an önce çıkar sonucun da için rahatlarkanı çoktan verdim cnm keske vermeseydim
Canım bende dörtlü testte benzer durum yaşadım biliyosun, çoğu zaman 3’lü ve 4 ‘lü testler yanıltıcı olabiliyormuş. Benim 2. danıştığım dr ikili temizse başka test istemiyorm ben gerek yok dedi bana mesela o yüzden hemen canını sıkma kolay değil biliyorm ama içinin rahat etmesi için hangi testi dediyse yaptır istersenHiç bişey yok sadece AFP sanırım ona bakılacak dedi. keşke kan vermeseydim yapmasını gerektiren Bi durum yok ortada
Başınız sağ olsun Allah sabır versin şimdi tekrar hamilesiniz galiba allah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin hepimize insallahFetal dna testı yaptrıdık ondada kesınlestı down sendrmu oldgu benım bebgımde kalbındede buyuk sorunlar vardı karnımda kalbı durdu sonlandı gebelıgım
Amın canım kızım melek oldu ama sımdı oglum olacak ınsallah hepımız bebeklerımızı saglıvakla kucagımıza alırızBaşınız sağ olsun Allah sabır versin şimdi tekrar hamilesiniz galiba allah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin hepimize insallah
Şuan bende bi düşünmeye başladım bana da 14 de kız dedi bakalım yarın randevum var değişti mi aynı mı göreceğiz14. haftada kız denmişti, 16. haftada yüzde 99.9 oğlan dedi: )
3lü test değil, sadece AFP istemiş. Çok ilginç bir şekilde benden de 2 hafta önce bu testi istedi ki ben fetal dna yaptırdım, bebeğimin ense kalınlığı, burnu filan da normal çok şükür. Niye istediğini de açıkladı ama tam anlamadım: ) Sonuç kağıdında "open spina bifida-screen negative" yazıyor. Çocuğun spina bifida olmadığını öğrenmiş olduk ama doktorun dediğine göre zaten bunu öğrenmek için yapmamışız başka bişey için yapmışız. İleriki haftalarda işimize yarayacağı için bu testi yapıyoruz gibi bişey dedi. O günler miyomlarımla meşguldü kafam, bunu hiç takmadım, kurcalamadım da. Gelecek hafta başka bir doktora gidicem, ona sorarım.Kızlar moralim çok bozuk yaa
2li taramamız temiz çıkmıştı. ama ilçede ki Dr 3lü tarama diye elime Bi form verdi ne yapacagımı şaşırdım. dediğine göre sinirine mi bakacakmıs anlamadım gitti orasını yaptıran oldu mu? Kafamda deli sorular
Amin inşallah oğlunuzun normal çıkmıştır inşallah ikili testi vsAmın canım kızım melek oldu ama sımdı oglum olacak ınsallah hepımız bebeklerımızı saglıvakla kucagımıza alırız
Heyecan devam ediyor: ) Hayırlısı olsun..Şuan bende bi düşünmeye başladım bana da 14 de kız dedi bakalım yarın randevum var değişti mi aynı mı göreceğiz
Cnm çok üzüldüm yazdıklarını görünceFetal dna testı yaptrıdık ondada kesınlestı down sendrmu oldgu benım bebgımde kalbındede buyuk sorunlar vardı karnımda kalbı durdu sonlandı gebelıgım
Canım bende dörtlü testte benzer durum yaşadım biliyosun, çoğu zaman 3’lü ve 4 ‘lü testler yanıltıcı olabiliyormuş. Benim 2. danıştığım dr ikili temizse başka test istemiyorm ben gerek yok dedi bana mesela o yüzden hemen canını sıkma kolay değil biliyorm ama içinin rahat etmesi için hangi testi dediyse yaptır istersen
Çok Sagolun kızlar içim ferahladı çok şükür zaten Bi sıkıntı olsa diğer Dr lar söylerlerdi ki onlar hiç 3lü testten dahi bahsetmediler. Zaten beğenmiyorum bu Dr u zaten özel e gidiyorum nisanda detaylı var Bi sıkıntı çıkmayacagına inanıyorum içim rahat3lü test değil, sadece AFP istemiş. Çok ilginç bir şekilde benden de 2 hafta önce bu testi istedi ki ben fetal dna yaptırdım, bebeğimin ense kalınlığı, burnu filan da normal çok şükür. Niye istediğini de açıkladı ama tam anlamadım: ) Sonuç kağıdında "open spina bifida-screen negative" yazıyor. Çocuğun spina bifida olmadığını öğrenmiş olduk ama doktorun dediğine göre zaten bunu öğrenmek için yapmamışız başka bişey için yapmışız. İleriki haftalarda işimize yarayacağı için bu testi yapıyoruz gibi bişey dedi. O günler miyomlarımla meşguldü kafam, bunu hiç takmadım, kurcalamadım da. Gelecek hafta başka bir doktora gidicem, ona sorarım.
Velhasıl, hiç takma sen de, üçlü test amacıyla istememiş doktorun bu testi: )
Sagol cnm birden elime o kağıdı verince şok geçirdim hormonların etkisiyle de epey üzüldüm şimdidaha iyiyim için rahat dediğin gibi işey çıkmayacak ki 3,4 saglıkçı ya sordum hepsi ikili tarama sonucu ona göre daha kesin sonuç veriyor Dr ikili tarama yı önemsiyorlar dediler o yüzden içim ferahOlsun artık canım verdin madem zaten ikilin de güzel gelmiş olumsuz bir netice çıkacağını zannetmiyorum takmamaya çalış kafana inşallah bir an önce çıkar sonucun da için rahatlar
Valla bende duşuk tehdidi yaşıyorum tup bebek benım 22 ocaktan beri raporluyum 2 kere 10 günlük rapol aldım sonrada 43 gün heyet aldım kadın doğum dahiliye kbb imzalıydı 3 uzman imzası lazım yanıSelam kizlar.
24. Haftaya kadar hem covid hemde düşük riskinden dolayı ise gitmek istemiyorum.
Kendi Dr heyet raporu veremeyeceğini hastanede 3 kadın doğumcu olmadigini söyledi. Normal rapor da 10gun verebilcegini söyledi.
Düşük tehdidim olduğunu ayakta yada oturma pozisyonunda çok kalmamam gerektiğini bildiren bı durum raporu yazdı. Hala progestron kullanıyorum ve düne kadar istirihat et diyordu.
Bu elimdeki raporla heyet raporu nerden alabilirim.
İstanbul için konuşuyorum.
Alanlar tecrübelerini yazabilir mi
Amın canım hıc bırımıze yasatmasınCnm çok üzüldüm yazdıklarını görünceBenimde 38 haftalık Bi kaybım var oyüzden seni çok çok ii anlıyorum Allah oğlunu sana bağışlasın Rabbim Bi daha yaşatmasın kimseye böyle acıları
İnş cnmAmın canım hıc bırımıze yasatmasınSenınkıde benden daha cok zordur ınsalalh artık guzel gunler yasarız