- 25 Aralık 2010
- 1.418
- 2.073
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.281
Ben de sizin gibiyim ağrımın olmadığı tek an yok ama ben yine de çok hareketli geçiriyorum günlerimi ve geceleri daha şimdiden iyi uyuyamıyorum bacak ağrısı kasık ağrısı karın ağrısı şişlik gazsancısı kramp derken sabah oluyor her şey normal geçiyor şimdilik benim ama erken doğum alametleri mi diye de düşünmeden edemiyorum bir de magnezyum takviyesi kullanmak işe yarıyormuş diye duydum ben de magnezyuma başlayacağım sanırım Umarım bir sorunumuz yokturMerhaba arkadaşlar bu benim bedensel olarak 4. gebeliğim 2 sini kaybettim 5 aylıkken ama 1 kızım var allaha şükürler olsun sizlere şunu sorucam ben diğer tüm gebeliklerde sorunlu olanlarda bile taş gibiydim ne bulantı ne ağrı sızı ne halsizlik her yere kostururdum ağırlık taşırdım market pazar gezerdim bu gebelik beni şimdiden aciz durumda bıraktı hapsırsam karnım ağrıyor elime 1 kg dan fazla bişey almaya korkuyorum yürürken kasıklarımda hep bi ağrı sürekli yatmak isteği ama yatarken bile daha bu haftalarda rahat hissedemiyorum birde sürekli bir akıntı ıslaklık hali doktora amnion sıvı sızıntısı oluyor galiba dedim ciddiye almadı bebekte 12. Haftadan beri hareket hissediyorum ama öyle çokta aktif değil gün içinde 1-2 kez tek tek siz nasılsınız eski hallerimi bildiğimden bana garip geliyor şimdiden böyle olmak
Ben de sizin gibiyim ağrımın olmadığı tek an yok ve geceleri daha şimdiden iyi uyuyamıyorum bacak ağrısı kasık ağrısı karın ağrısı şişlik gazsancısı kramp derken sabah oluyor her şey normal geçiyor şimdilik benim ama erken doğum alametleri mi diye de düşünmeden edemiyorum bir de magnezyum takviyesi kullanmak işe yarıyormuş diye duydum ben de magnezyuma başlayacağım sanırım Umarım bir sorunumuz yokturMerhaba arkadaşlar bu benim bedensel olarak 4. gebeliğim 2 sini kaybettim 5 aylıkken ama 1 kızım var allaha şükürler olsun sizlere şunu sorucam ben diğer tüm gebeliklerde sorunlu olanlarda bile taş gibiydim ne bulantı ne ağrı sızı ne halsizlik her yere kostururdum ağırlık taşırdım market pazar gezerdim bu gebelik beni şimdiden aciz durumda bıraktı hapsırsam karnım ağrıyor elime 1 kg dan fazla bişey almaya korkuyorum yürürken kasıklarımda hep bi ağrı sürekli yatmak isteği ama yatarken bile daha bu haftalarda rahat hissedemiyorum birde sürekli bir akıntı ıslaklık hali doktora amnion sıvı sızıntısı oluyor galiba dedim ciddiye almadı bebekte 12. Haftadan beri hareket hissediyorum ama öyle çokta aktif değil gün içinde 1-2 kez tek tek siz nasılsınız eski hallerimi bildiğimden bana garip geliyor şimdiden böyle olmak
Bana fetal dna testını onerdı sonra 14.haftada oldugum ıcın ayrıca cvs yaptılarFetal dna öyle kesin sonuç veriyormu amniosenteze yönlendirir risk çıkarsa yine denmişti bana gebeliği sizmi sonlandırdınız çok geçmiş olsun allah bunu sağlıkla tamamına erdirsin
Ben o an ıkı perınatolga gıttım canım ondan bırı fetal dna ıstedı dogerı hemen cvs yapalım dedı kesın sonuc versın dedı sonuc ıkısındede aynı sonuc cıkmıstı zatenFetal dna öyle kesin sonuç veriyormu amniosenteze yönlendirir risk çıkarsa yine denmişti bana gebeliği sizmi sonlandırdınız çok geçmiş olsun allah bunu sağlıkla tamamına erdirsin
Papp a nın sağ tarafında simge vae grafik ona basın sonra ordan bakınmerhaba bende aynı durumdayım pazartesiyi bekliyorum sonucu almak için. Benim böyle çıkıyor sonuç kısmını bulamadım siz nerden baktınız?
benim de aşağıdaydı, plasenta rahim ağzına yakın demişti doktor ama plasenta previa dememişti. sonraki haftalarda yukarı çıktı çok şükür. önemli olan son haftalardaki konumu sanırım.Kızlar selam dün kontrolüm vardı
plesenta previa teşhisi koydu doktorum yani plesenta rahim ağzında aşağıda.
Yasaklar getirdi cinsel ilişki, yorulmak, ayakta kalmak vs yasakladı. Takip edeceğiz yukarı da ger çıkabilir korkma vs dedi bana da normal bir sey gibi geldi o an.
Ama şimdi internetten araştırdım resmen içim karardı çok tehlikeli geldi aksine
Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan var mı acaba aranızda içim hiç rahat değil..
Canım benim dayımın eşinde vardı o durum hamileliği boyunca hep yattı kendini hiç yormadı 37. Haftada sezeryanla tosuncuğumuzu dünyaya getirdi herhangi bir sıkıntı yaşanmadan internette okuduklarını tahmin edebiliyorum ama herkeste o okudukların gibi olmuyor senin yapacağın en güzel şey bol bol dinlenmek kendini hiç yormamakKızlar selam dün kontrolüm vardı
Yasaklar getirdi cinsel ilişki, yorulmak, ayakta kalmak vs yasakladı. Takip edeceğiz yukarı da ger çıkabilir korkma vs dedi bana da normal bir sey gibi geldi o an.
Bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan var mı acaba aranızda içim hiç rahat değil..
Benim önceki hamileligimde vardi dikkat edersen yukari cikar insallah benim sonradsn yukari cikti ve normal dogum yaptim. Bu hamileligimdede yine asagida dikkat etmekden baska yapicak bisey yokKızlar selam dün kontrolüm vardı
Ben de 15. Haftamdan beri kullanıyorum canım magnezyum kasılmalarım olduğu için kesinlikle iyi geliyor ama gaz sancısı her gün var ne yazıkki kuzenimde de varmış 5. Ayda kaybolmuş gaz sancısı inşallah bizlerde de öyle olurBen de sizin gibiyim ağrımın olmadığı tek an yok ama ben yine de çok hareketli geçiriyorum günlerimi ve geceleri daha şimdiden iyi uyuyamıyorum bacak ağrısı kasık ağrısı karın ağrısı şişlik gazsancısı kramp derken sabah oluyor her şey normal geçiyor şimdilik benim ama erken doğum alametleri mi diye de düşünmeden edemiyorum bir de magnezyum takviyesi kullanmak işe yarıyormuş diye duydum ben de magnezyuma başlayacağım sanırım Umarım bir sorunumuz yoktur
Ben de magnezyuma kendi kendime alıp başlamak istiyorum zaten zararı yokmuş fazlası idrarla atılıyormuş Magnezyum olarak ne kullanıyorsun acaba bugün gidip alayım ben de... İnşallah canım gaz sancısı gece uyandırıyor bi kere doktor randevum varken gaz sancım geldi sanki bebek sıkıştı hemen bir çırpındı gibi oldu ben mi yanlış gördüm bilmiyorum umarım geçerBen de 15. Haftamdan beri kullanıyorum canım magnezyum kasılmalarım olduğu için kesinlikle iyi geliyor ama gaz sancısı her gün var ne yazıkki kuzenimde de varmış 5. Ayda kaybolmuş gaz sancısı inşallah bizlerde de öyle olur
Benim de aynen öyle.bi markete gitsem ağrım oluyor. Kasıklarıma giren. Sürekli akıntım var. Hamile değil hasta gibiyim. Evimin işlerini bile.dinlene dinlene yapıyorum. Doktorum kesenin yuvarlak olmadığını kasılma alanı olduğunu söyledi bunun için progestron kullanıyorum başka bişey yok.Ben de sizin gibiyim ağrımın olmadığı tek an yok ve geceleri daha şimdiden iyi uyuyamıyorum bacak ağrısı kasık ağrısı karın ağrısı şişlik gazsancısı kramp derken sabah oluyor her şey normal geçiyor şimdilik benim ama erken doğum alametleri mi diye de düşünmeden edemiyorum bir de magnezyum takviyesi kullanmak işe yarıyormuş diye duydum ben de magnezyuma başlayacağım sanırım Umarım bir sorunumuz yoktur
Cok gecmis olsun canim insallah bir sorun olmaz ilac falan bisey vermedimi serum vb.. benimde 12. haftamda cok kanamam oldu ilac kullandim uzandim dinlendim gecdi cok sukur nasil eve yollarlar kendi doktorunuza gitseniz keske..Sabah 5 te kanamayla uyandım inanilmaz buyuk pihtilar attim elimin buyuklugundeydi.sonra sancim basladi adet sancisi gibi hastaneye gittim bebeğin kalbi atiyo iyi rahim agzida kapali dedi ama eve git düşer bu dedi geldim kanamam devam ediyo bebegin dusmesini beklicen şaka gibi sağ bebek gayet iyiydi kontrolde dün burda boyle asiri kanamasi olanlar vardi hatirliyorum onlarin durumu ne oldu acaba bana bi bilgi verebilirler mi
Canım inşallah bişey olmazSabah 5 te kanamayla uyandım inanilmaz buyuk pihtilar attim elimin buyuklugundeydi.sonra sancim basladi adet sancisi gibi hastaneye gittim bebeğin kalbi atiyo iyi rahim agzida kapali dedi ama eve git düşer bu dedi geldim kanamam devam ediyo bebegin dusmesini beklicen şaka gibi sağ bebek gayet iyiydi kontrolde dün burda boyle asiri kanamasi olanlar vardi hatirliyorum onlarin durumu ne oldu acaba bana bi bilgi verebilirler mi
Ben evden çalışıyorum hareket olsun diye her gün yürüyüş yapıyorum ama yine de bir şey değiştirmiyor her akşam aynısıBen de magnezyuma kendi kendime alıp başlamak istiyorum zaten zararı yokmuş fazlası idrarla atılıyormuş Magnezyum olarak ne kullanıyorsun acaba bugün gidip alayım ben de... İnşallah canım gaz sancısı gece uyandırıyor bi kere doktor randevum varken gaz sancım geldi sanki bebek sıkıştı hemen bir çırpındı gibi oldu ben mi yanlış gördüm bilmiyorum umarım geçerYürüyüş yap diyolar ama ben zaten hep hareketliyim hep ordan oraya yürüyorum yani yine de oluyor inşallah geçer
Senin kesinlenmiş sayılır inşallah sağlıkla gelsin dünyaya bebeğin. Benim bir gün arayla bu yorumlar yapılınca şaşırdım13. haftanın başında kıza benziyor demişti, 16. haftanın başında gittim, kesin kız dedi.
Buna rağmen değişir mi bilemiyorum, kız veya erkek fark etmez de ama bu zamana kadar hep oğlum olacağı içime doğmuştu, çok emindim, hala şaşkın ve çok mutluyum.
İnsaallah olmaz bisey benim.umudum.var hala .progestan vermedi bu kadar kanamaya faydasi olmaz diyeCanım inşallah bişey olmaz. Sen hiç kalkmakdan dinlen. Progeston filan kulanyormusun
Hafta sonu dr lar çalışmıyor hastanelerde kadin dogumcu yok ben de sehir hastanesine gittim yatirsakta kanama takibi yapiyoruz ilac vermiyoruz deyip yolladilar dile kolay geldi dr un bugun atarsın belki diyoCok gecmis olsun canim insallah bir sorun olmaz ilac falan bisey vermedimi serum vb.. benimde 12. haftamda cok kanamam oldu ilac kullandim uzandim dinlendim gecdi cok sukur nasil eve yollarlar kendi doktorunuza gitseniz keske..