- 5 Aralık 2020
- 372
- 1.101
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.261
Biraz erken oldu ama ben aldım yani kayınvalidemler aldı hepsiburada Dan aldık 4 güne de geldi bi odam boşta ha şimdi ha 3 4 ay sonra aldık büyüyen beşik tarzında bakalım yarın kurucaz en azından aldığım kıyafet vs herseyi koyarım üstüne doğuma yakın 1 ay kala yıkarım ütülerim yerleştirirm diye düşündüm daha boya badana da olacak ev hazirandan itibaren iş çok güzel şeyler yaz gelsin bebelerimiz kucağımıza alalım Baby Darling Pearl Büyüyebilen Bebek Odası %100 Mdf Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu aldığım bebek odası linkiKızlar kayınvalidemler bebek odası takımı alalım diyolar evde 1 odam boş kendi evimiz olduğu içinde hep öyle düşünmüştüm bebeğime oda yaparım diye. Yani almayı düşündüğüm oda takımı da sonradan karyola olanlardan uzun vadeli yani. Ama ilk zamanlar emzirmek için bolca kalkılacak o yüzden soru işaretlerim var. Sizce nasıl yapmak mantıklı? Belli aydan sonra odasında uyutmaya başlasam bu sefer zorluk çeker mi? Ya da ilk zamanlar ben odasında uyutsam geceleri benim için zor olur mu? Nasıl yapmayı düşünüyorsunuz.ya da sonradan karyolaya dönüşen yataklar anneyanı da olabiliyor mu?
Benimki de heyet 2 tane kadın doğumcu imzası varEz
Valla bende duşuk tehdidi yaşıyorum tup bebek benım 22 ocaktan beri raporluyum 2 kere 10 günlük rapol aldım sonrada 43 gün heyet aldım kadın doğum dahiliye kbb imzalıydı 3 uzman imzası lazım yanı
Bana da kız dedi ama haftaya kontrol var bakalım netleşir diye düşünüyorum hayırlısı olsun sağlıklı olsun16. Hafta ideal hafta anladığım kadarıyla tamam teşekkür ederim.
Tablo falan oluyor normalde bi de iki tane risk hesaplamış ben anlamadım canım. Doktora attın mı bunu?Kızlar yalvarırım şuna bi bakın, ikili test sonucum kafam dondu hiç bişey anlamıyorum risk sınırda mı demek oluyor yani
Risk tablosu nerde cut off değerinin altındandır yazıyorsa sıkıntı yok genel de ama doktorun söylemedimi risk raporu doktora gidiyor çünkü tabloKızlar yalvarırım şuna bi bakın, ikili test sonucum kafam dondu hiç bişey anlamıyorum risk sınırda mı demek oluyor yani
Tablo falan oluyor normalde bi de iki tane risk hesaplamış ben anlamadım canım. Doktora attın mı bunu?
Ben de tablo diye biliyordum ama yok şuan e nabızda gördüm sonucun çıktığını, araya da haftasonu girdi deliricem evde heralde doktora gidene kadarRisk tablosu nerde cut off değerinin altındandır yazıyorsa sıkıntı yok genel de ama doktorun söylemedimi risk raporu doktora gidiyor çünkü tablo
Güle güle sağlıkla kullansın bebeğin inşallah canım ne güzel boş odan da varsa büyüyen beşikli olması iyi olmuşBiraz erken oldu ama ben aldım yani kayınvalidemler aldı hepsiburada Dan aldık 4 güne de geldi bi odam boşta ha şimdi ha 3 4 ay sonra aldık büyüyen beşik tarzında bakalım yarın kurucaz en azından aldığım kıyafet vs herseyi koyarım üstüne doğuma yakın 1 ay kala yıkarım ütülerim yerleştirirm diye düşündüm daha boya badana da olacak ev hazirandan itibaren iş çok güzel şeyler yaz gelsin bebelerimiz kucağımıza alalım Baby Darling Pearl Büyüyebilen Bebek Odası %100 Mdf Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu aldığım bebek odası linki
Sen görebilmişsin canım en azından benim hastane sadece sonucu elden teslim ediyordu hastaneye gidip sonucu alana kadar kendimi yiyip durmuştum doktoruna mesaj at istersen pazartesiyi bekleyene kadar için rahat eder en azındanBen de tablo diye biliyordum ama yok şuan e nabızda gördüm sonucun çıktığını, araya da haftasonu girdi deliricem evde heralde doktora gidene kadar
13. haftanın başında kıza benziyor demişti, 16. haftanın başında gittim, kesin kız dedi.Kızlar cinsiyetleri öğrendiniz çoğunuz herhalde. Benim bir doktorum kız dedi çok kesin konuşmadı. Bir doktorumda %70 erkek dedi. Hazırlık yapma ama diyende ekledi.Bu iki yorumun arasında 1 gün var. Acil bir durum için gitmiştim ikincisine. Siz böyle bir durum yaşadınız mı. Ne çıktı sonuçlar merak ettim
Son kontrolde doktora üçlü testi sordum, ikili testte ve ultrasonda sorun yoksa yapmıyorum ben dedi. Dörtlüyü yapacak sanırım. Ama bazı doktorlar yapıyor, moralini bozma.Kızlar moralim çok bozuk yaa
2li taramamız temiz çıkmıştı. ama ilçede ki Dr 3lü tarama diye elime Bi form verdi ne yapacagımı şaşırdım. dediğine göre sinirine mi bakacakmıs anlamadım gitti orasını yaptıran oldu mu? Kafamda deli sorular
Numarası yok mu arasan?Ben de tablo diye biliyordum ama yok şuan e nabızda gördüm sonucun çıktığını, araya da haftasonu girdi deliricem evde heralde doktora gidene kadar
Hastaneyi aradım sistemde gözükmüyormuş ikili testler, yarına randevu aldım, sağ olun teşekkürler dua edin bana lütfenNumarası yok mu arasan?
Sonuc e nabız da gözüküyor ama tablo gözükmüyor doktora gidiyor o sonuçBen de tablo diye biliyordum ama yok şuan e nabızda gördüm sonucun çıktığını, araya da haftasonu girdi deliricem evde heralde doktora gidene kadar
Teşekkürler canım sağolasıncanım bende de o haftalar o hisler olmuştu halada oluyor bence psikolojik ve zaten bünyemiz hassas dinlenmemiz gerekiyor doktoruma danış ben danışarak zencefilli bol su içtim hatta ballı su bile içebilirsin danışarak ılık şekilde
Fetal dna testı yaptrıdık ondada kesınlestı down sendrmu oldgu benım bebgımde kalbındede buyuk sorunlar vardı karnımda kalbı durdu sonlandı gebelı
Fetal dna öyle kesin sonuç veriyormu amniosenteze yönlendirir risk çıkarsa yine denmişti bana gebeliği sizmi sonlandırdınız çok geçmiş olsun allah bunu sağlıkla tamamına erdirsinFetal dna testı yaptrıdık ondada kesınlestı down sendrmu oldgu benım bebgımde kalbındede buyuk sorunlar vardı karnımda kalbı durdu sonlandı gebelıgım
merhaba bende aynı durumdayım pazartesiyi bekliyorum sonucu almak için. Benim böyle çıkıyor sonuç kısmını bulamadım siz nerden baktınız?Ben de tablo diye biliyordum ama yok şuan e nabızda gördüm sonucun çıktığını, araya da haftasonu girdi deliricem evde heralde doktora gidene kadar
Benimde ayni canim aynen böyle zor geciyor. Her hamilelikde vucut dahada zorlaniyor dahada zor geciyor hele dusuklerde vucut cok yipraniyor dogumdan daha fazla sey kaybediyormus vucut vitamin vb seyleri .her hamilelik birbirinden farkli..ben kizimda turp gibiydim ne kusma ne bulanti ne bir agri. bende 12. haftada hissettim bebegimi halada ayni yerde hissediyorumMerhaba arkadaşlar bu benim bedensel olarak 4. gebeliğim 2 sini kaybettim 5 aylıkken ama 1 kızım var allaha şükürler olsun sizlere şunu sorucam ben diğer tüm gebeliklerde sorunlu olanlarda bile taş gibiydim ne bulantı ne ağrı sızı ne halsizlik her yere kostururdum ağırlık taşırdım market pazar gezerdim bu gebelik beni şimdiden aciz durumda bıraktı hapsırsam karnım ağrıyor elime 1 kg dan fazla bişey almaya korkuyorum yürürken kasıklarımda hep bi ağrı sürekli yatmak isteği ama yatarken bile daha bu haftalarda rahat hissedemiyorum birde sürekli bir akıntı ıslaklık hali doktora amnion sıvı sızıntısı oluyor galiba dedim ciddiye almadı bebekte 12. Haftadan beri hareket hissediyorum ama öyle çokta aktif değil gün içinde 1-2 kez tek tek siz nasılsınız eski hallerimi bildiğimden bana garip geliyor şimdiden böyle olmak