- 5 Aralık 2020
- 372
- 1.101
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.261
Biraz erken oldu ama ben aldım yani kayınvalidemler aldı hepsiburada Dan aldık 4 güne de geldi bi odam boşta ha şimdi ha 3 4 ay sonra aldık büyüyen beşik tarzında bakalım yarın kurucaz en azından aldığım kıyafet vs herseyi koyarım üstüne doğuma yakın 1 ay kala yıkarım ütülerim yerleştirirm diye düşündüm daha boya badana da olacak ev hazirandan itibaren iş çok güzel şeyler yaz gelsin bebelerimiz kucağımıza alalım Baby Darling Pearl Büyüyebilen Bebek Odası %100 Mdf Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu aldığım bebek odası linkiKızlar kayınvalidemler bebek odası takımı alalım diyolar evde 1 odam boş kendi evimiz olduğu içinde hep öyle düşünmüştüm bebeğime oda yaparım diye. Yani almayı düşündüğüm oda takımı da sonradan karyola olanlardan uzun vadeli yani. Ama ilk zamanlar emzirmek için bolca kalkılacak o yüzden soru işaretlerim var. Sizce nasıl yapmak mantıklı? Belli aydan sonra odasında uyutmaya başlasam bu sefer zorluk çeker mi? Ya da ilk zamanlar ben odasında uyutsam geceleri benim için zor olur mu? Nasıl yapmayı düşünüyorsunuz.ya da sonradan karyolaya dönüşen yataklar anneyanı da olabiliyor mu?