- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.391
- 33
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.221
Ben kendime göre gerekli bulmuyorum belkide eşimle aynı yerde aynı saatlerde çalıştığımız için olabilir yani neredeyse her an eşim veya annem yanımda olacak önümüz kış olduğu için bebeği bir yere götürmeyi pek düşünmüyorum bu pandemi döneminde en fazla bebeği doktora götürürüm onun içinde puseti var arabayla gidecek zaten ama herkesin durumu farklı olabilir travel sistemi şimdiden alıp çok fazla kullanamayacağıma göre benim için gereksiz bir harcama onun yerine başka bir ihtiyacımı karşılarım bebek 7 aylık olunca uzun süre binebileceği bir şeyi almayı tercih ederimbebeklerin doğmasına inşallah daha 5-6 ayımız var 1 senede pandemi biter diye düşünüyorum. Geçmese dahi Ya da bebek doğduktan sonra hiç mi bebeğe kıyafet alınmayacak doğumdan önce aldıklarımız yetecek mi Ya da acil bir durum oldu bebekle ilgili eşimiz de evde yok sen dışarı çıkmak zorunda kaldın bebekle ne olacak. Bence her türlü ihtimali düşünmek lazım böyle konularda. He ben kendime güvenemiyorum bebeği dışardayken kucağımda taşıyım falan filan rüyalarımda habire düşürüyorum zaten, benim gibi korkak değilseniz kucakta ya da dışarı çıkabilirim diyorsanız başka. Bu pandemide hamile halimizle her ay hastaneye gidiyoruz, alışverişlere de gideceğiz neden? Mecburiyetten. Pandemi var evet ama hayat da devam ediyor. Pandemiden beri alışveriş merkezine gitmedim ama en riskli dönemde hamile olduğumdan bebek alışverişi için gitmek zorundayım en basiti.