- 25 Nisan 2020
- 961
- 1.564
- 33
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.101
Bebek icin araba koltugu aldim. Icinde tasiniyor bebeke nabıza düştü mi sonuçlarınız. benim düşmedi. Yanlış mı bakıyorum acaba?
....
Alışveriş yapmaya başlayan var mı. Hiç birşey almadım henüz. Ne alağımıda bilmiyorum. Bedenlerde neyi tercih etmeliyim. Deli sorular
evet e nabızdan baktım. sadece bu iki sonuç görünüyor.e nabıza düştü mi sonuçlarınız. benim düşmedi. Yanlış mı bakıyorum acaba?
....
Alışveriş yapmaya başlayan var mı. Hiç birşey almadım henüz. Ne alağımıda bilmiyorum. Bedenlerde neyi tercih etmeliyim. Deli sorular
pap
Serbest beta HCG 95099
bendede bu var. ne demek oluyor acaba.
Alfa-Fetoprotein (AFP) (Serum/Plazma)43.55
Gebeliğin 13 ve 16. haftasında 13.300-254.000 mlU/mL. Gebeliğin 17 ve 24. haftalarında 4.060-165.400 mlU/mL. Gebeliğin 25 ve 40. haftalarında 3.640- 117.000 mlU/mL aralığında tespit edilen Beta HCG değerleri normal olarak kabul edilir.
ben kullanmıyorum
PAPP-A değeriniz yazmıyor mu?
Serbest beta HCG 95099
bendede bu var. ne demek oluyor acaba.
Alfa-Fetoprotein (AFP) (Serum/Plazma)43.55
Gebeliğin 13 ve 16. haftasında 13.300-254.000 mlU/mL. Gebeliğin 17 ve 24. haftalarında 4.060-165.400 mlU/mL. Gebeliğin 25 ve 40. haftalarında 3.640- 117.000 mlU/mL aralığında tespit edilen Beta HCG değerleri normal olarak kabul edilir.
ben kullanmıyorum
pap
PAPP-A değeriniz yazmıyor mu?
Bebek icin araba koltugu aldim. Icinde tasiniyor bebek
Öyle öyle bizim pıtırcıklar depolarimizi boşalttiklari icin takviye şartta. Beni de demir çok kasıyoAy o kadar çok vitamin verdi ki ayrı ayrı hepsinin başka kuralı var beynim yandı. Resmen saatle yaşıyorum bu ilacı içince 2 saat bir sey yememem lazım, bunu yatarken içmem lazım, bunu yemekten 1 saat önce içmem lazim...
Demir sıvı mi alıyorsun tüp şeklinde kan ilaçları var yaÖyle öyle bizim pıtırcıklar depolarimizi boşalttiklari icin takviye şartta. Beni de demir çok kasıyo
aa bende elktrik mühendisiyim ondan sordum canımMakine muhendisiyim cnm
canım senin raporun aynı gün cıktı mı?Ay o kadar çok vitamin verdi ki ayrı ayrı hepsinin başka kuralı var beynim yandı. Resmen saatle yaşıyorum bu ilacı içince 2 saat bir sey yememem lazım, bunu yatarken içmem lazım, bunu yemekten 1 saat önce içmem lazim...
Tek tabip raporu 20 günlük oluyor ama bizde bir yıl içinde 40 gün üstü rapor alınca direkt ücretsize ayırdıkları için heyet alalim dedik. Tek tabip raporu alsam yerime başkasını da alamıyorlardı.canım senin raporun aynı gün cıktı mı?
bizimde kısa calışma bitmiş. her yer gebeleri cagırmıyor ama beni cagırırlarsa üni doktorumdan rapor alıcam .
21 -22 günlğk falan almam lazım.20. hafta dolsn en azından diyorum. plasentadan dolayı.
21-22 günlük rapor da heyet raporu şeklinde mi geciyor . heyet olursa aynı gün cıkıyor mu rapor ?
Gyno ferro sanol aliyorum hap olarakDemir sıvı mi alıyorsun tüp şeklinde kan ilaçları var ya
Ona ben de başladım. Neden zorluyor ki?Gyno ferro sanol aliyorum hap olarak
Antipatik geliyo elektrik alamiyorumOna ben de başladım. Neden zorluyor ki?
cok kolay olmuş darısı başıma inşallah. çok sinir oluyorum haksızlıga . aynı iş yerinde calışan insanların kimisi evden clşıyor kimisi daireye gelmek zorunda . ben rapor alırken millet ayda 4 kere işe gidiyor.Tek tabip raporu 20 günlük oluyor ama bizde bir yıl içinde 40 gün üstü rapor alınca direkt ücretsize ayırdıkları için heyet alalim dedik. Tek tabip raporu alsam yerime başkasını da alamıyorlardı.
Valla ben rapor almaya gittiğimde muayene oldum doktor masasına oturdu raporunu yazıyorum şimdi 45 gün dedi. Bi telefon etti şunu bi imzalasana dedi. Sonra bana döndü rapor tamam vezneden cıktı alabilirsiniz dedi. 3 dakika bile sürmedi yani raporu almam. 2 hekimin elektronik imzası var sadece.
Sivri yerlerinden biraz sıkıp yuttum ben birazcık küçüldüAntipatik geliyo elektrik alamiyorumZor yutuyorum ya
Neye göre sen gelme sen gel diyorlar ki ya dönüşümlü olması lazım ya herkesin gelmesi veya evden çalışması lazım. Sizin iş yerinin ilgin c uygulamaları var ben çözemedimcok kolay olmuş darısı başıma inşallah. çok sinir oluyorum haksızlıga . aynı iş yerinde calışan insanların kimisi evden clşıyor kimisi daireye gelmek zorunda . ben rapor alırken millet ayda 4 kere işe gidiyor.
mecbur gitmemek için alıcam artık rapor .
Tmm cnm birde ole yapalim.ama tek kullanınca oglen kuruluk oluyor bendeBelki üst üste başka ürünle uyguladığın için olmuştur , lieracı bikaç gün tek kullan emin olmak için istersen
Lierac bana da yetersiz geldi sabah sürüyorum öğlen kuruluktan kaşıntı başlıyo. Bio oil alıcam ben bide onu deneyeceğim.Tmm cnm birde ole yapalim.ama tek kullanınca oglen kuruluk oluyor bende