2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
pap
PAPP-A değeriniz yazmıyor mu?

Öyle öyle bizim pıtırcıklar depolarimizi boşalttiklari icin takviye şartta. Beni de demir çok kasıyo

canım senin raporun aynı gün cıktı mı?
bizimde kısa calışma bitmiş. her yer gebeleri cagırmıyor ama beni cagırırlarsa üni doktorumdan rapor alıcam .
21 -22 günlğk falan almam lazım.20. hafta dolsn en azından diyorum. plasentadan dolayı.
21-22 günlük rapor da heyet raporu şeklinde mi geciyor . heyet olursa aynı gün cıkıyor mu rapor ?

Tek tabip raporu 20 günlük oluyor ama bizde bir yıl içinde 40 gün üstü rapor alınca direkt ücretsize ayırdıkları için heyet alalim dedik. Tek tabip raporu alsam yerime başkasını da alamıyorlardı.
Valla ben rapor almaya gittiğimde muayene oldum doktor masasına oturdu raporunu yazıyorum şimdi 45 gün dedi. Bi telefon etti şunu bi imzalasana dedi. Sonra bana döndü rapor tamam vezneden cıktı alabilirsiniz dedi. 3 dakika bile sürmedi yani raporu almam. 2 hekimin elektronik imzası var sadece.

cok kolay olmuş darısı başıma inşallah. çok sinir oluyorum haksızlıga . aynı iş yerinde calışan insanların kimisi evden clşıyor kimisi daireye gelmek zorunda . ben rapor alırken millet ayda 4 kere işe gidiyor.
mecbur gitmemek için alıcam artık rapor .

Neye göre sen gelme sen gel diyorlar ki ya dönüşümlü olması lazım ya herkesin gelmesi veya evden çalışması lazım. Sizin iş yerinin ilgin c uygulamaları var ben çözemedim

Kızlar saç boyamayı düşünenler ya da doktora soracak olanlar vardı. Ne yaptınız? Ben her gittiğimde sormayı unutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…