2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canim uzme kendini bebiside etkiliyor bu durum sen iyi olki bebisin daha da guclensin ben bu usg lerede inanmiyorum birsuru sey soyluyor herkez kafasina gore birde diger uzman dr a goster bakalim.. Rabbime sigin.. bende duami ettim Allahim yavrunu korusun Safii ismiyle sifalar versin

Mrb kızlar, ben özel doktora gidiyorum, üçlü tarama testi için yapmayalım boşver dedi ama hem yaşım 30 dan fazla hem de içim rahat değil bu testi devlet hastanesinde yaptırabilirmiyim?
Neden gerek görmedi ? İkilin ve ultrasonun iyi ise belki kafa karısıklığına sebep olmak istememiştir

Hepinize çok teşekkür ederim şimdi doktordan geldim detaylı bir şekilde baktı ama malesef ayni şeyleri söyledi sadece dün kine göre küçük dedi kistleri 4mm imiş dün 9mm demişti. Üzülmemek elde değil üzülüyorum ama detaylıya kadar beklemeyi düşünüyorum. Allah hepinizden razı olsun yavrularınızı sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben biraz buraya ara vermeyi düşünüyorum sizide kötü etkilemek istemiyorum kendimi toparlamam lazım. Ne geliyorsa Allahtan dawn sendromluysada doğurucam bakıcam büyütücem yanımdan eksik etmiycem herşey Allahtan ona can verildi ruh üflendi ben nasıl kıyarım o cana biliyorum hep bana ihtiyacı olacak ama ölene kdr yettiğim sürece benim canım tabiki bakıcam. Rabbim kimseye bu stresi yaşatmasın kesin birşeyde yok ama her açıdan değerlendirmek lazım. Detaylıyı bekliyorum sonrasında nipty testini yaptırıcam en azından karşılaşacağım durumu bilip ona göre kendimi hazırlamak istiyorum güzel dualarınız için teşekkür ederim inşallah nisanın 1 inde buraya dönüp güzel haber vereceğim. Sizlerde allaha emanetsiniz hoşçakalın

Hissetmez olur muyum benim kızlar hareketli biraz. Dur bakalım diye diye bu haftalara geldik inşallah bor sorun olmadan doguma da gideriz
InshaAllah canim yaaa pek bi tatli olur seninkiler mashaAllah ugrastigimiza deger Allahin izniyle kucaklarimiz dolar.. seninki bi hayli dolar o ayri olsun saglikla gelsinler ikizi olan arkadasim var cok memnun 3.cu geliyor onunda

Canım dualarimiz seninle olucak. Umarim detayli sonuclarinda hicbir sorun gorulmez. Allah hayirli haberler aldirmayi uzuldugunun misli misli sevindirmeyi nasip etsin Allaha emanet olun sizde. Güzel haberlerini bekliyo olacagız

Güzel haberlerle gelmen dileğiyle canım.. bu süreçte kendini üzme yıpratma lütfen annesi güçlü olacak ki o da güçlü olsun.. kendine dikkat et bekliyoruz

Dualarımız sizinle..
Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

InshaAllah canim yaaa pek bi tatli olur seninkiler mashaAllah ugrastigimiza deger Allahin izniyle kucaklarimiz dolar.. seninki bi hayli dolar o ayri olsun saglikla gelsinler ikizi olan arkadasim var cok memnun 3.cu geliyor onunda
Ana çok güzel ya maşallah

Merhaba sonuçlarınız nasıl çıktı? Benimde Free Beta hcg 57.9 PAPP-A 2348 çıktı. merak içerisindeyim..

Kizlar merhaba, ikili test sonuclarindan anlayaniniz var mi? Ben sadece Papp a degerini anlayamadim benimki 1045.30ng/ml cikmis normal mi bilenler olursa fikrinizi bekliyorum. B-Hcg 94.5IU/mL
merhaba sonucunuz ne çıktı? Bende değerlerimi yeni öğrendim Free Beta hcg 57.9 PAPP-A 2348 çıktı.

Merhaba sonuçlarınız nasıl çıktı? Benimde Free Beta hcg 57.9 PAPP-A 2348 çıktı. merak içerisindeyim..

e nabıza düştü mi sonuçlarınız. benim düşmedi. Yanlış mı bakıyorum acaba?

....

Alışveriş yapmaya başlayan var mı. Hiç birşey almadım henüz. Ne alağımıda bilmiyorum. Bedenlerde neyi tercih etmeliyim. Deli sorular

merhaba sonucunuz ne çıktı? Bende değerlerimi yeni öğrendim Free Beta hcg 57.9 PAPP-A 2348 çıktı.
Serbest beta HCG95099

bendede bu var. ne demek oluyor acaba.

Alfa-Fetoprotein (AFP) (Serum/Plazma)
43.55

Gebeliğin 13 ve 16. haftasında 13.300-254.000 mlU/mL. Gebeliğin 17 ve 24. haftalarında 4.060-165.400 mlU/mL. Gebeliğin 25 ve 40. haftalarında 3.640- 117.000 mlU/mL aralığında tespit edilen Beta HCG değerleri normal olarak kabul edilir.

Aranızda ocean d vitamini kullanan var mı?
ben kullanmıyorum

Ben direkt agiza damlatiyorum. Gece yatmadan önce tok halde
Ay o kadar çok vitamin verdi ki ayrı ayrı hepsinin başka kuralı var beynim yandı. Resmen saatle yaşıyorum bu ilacı içince 2 saat bir sey yememem lazım, bunu yatarken içmem lazım, bunu yemekten 1 saat önce içmem lazim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…