- 24 Kasım 2020
- 1.348
- 2.315
- 33
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.081
Aynen doyamiyoruz valla sen nasilsin gobusunde cikmistir ikiz anasiInsan çok özlüyor ya sorma zaman hiç geçmiyor sanki.
Canim uzme kendini bebiside etkiliyor bu durum sen iyi olki bebisin daha da guclensin ben bu usg lerede inanmiyorum birsuru sey soyluyor herkez kafasina gore birde diger uzman dr a goster bakalim.. Rabbime sigin.. bende duami ettimHanımlar bebeğim için birer ayetel kürsi istiyorum sizden. Hamilelerin duası kabul olur. Bebeğimin beyninde 2 adet kist varmış. Geçede bilir kaladabilir dedi doktorve bağırsağında hafif parlaklık varmış çok zor bir durum sabahtan beri ağladım başım çatlıyor gözlerim kan çanağı oldu ama gram uyku yok durup durup ağlıyorum amniyosentez yapıcaklardı istemedim riski var diye. Detaylıyı bekliyorum şimdi detaylıda küçülmezse 28. Haftay kadar geçebilir de geçmeye bilirde dedi nipty testi önerdi genoks firmasının detaylıda geçmez ise yaptırmaya karar verdik. İkili ve üçlü testim ikiside 10000/1 çıkmıştı ama demekki çokda güvenilir bir test değilmiş. Allahım kimseye vermesin sizin evlatlarınız iyi olsun inşallah zor bir durum ne yapacağımı şaşırdım o şaşkınlıkla beni hemen amniyosenteze alıcaklardı. Ben olayın şokunu atlatamadım bir dakika dedim düşüneyim. Yarın genel olarak övülen bir doktor var ona gidicez birde uzman görsün ama o kadar durgunum ki ne olduğunu anlamış değilim. Ağlama atakları ile sabah edicem gören arkadaşlar bir duanızı esirgemeyin lütfen burda birbirimize destek olalım
Neden gerek görmedi ? İkilin ve ultrasonun iyi ise belki kafa karısıklığına sebep olmak istememiştirMrb kızlar, ben özel doktora gidiyorum, üçlü tarama testi için yapmayalım boşver dedi ama hem yaşım 30 dan fazla hem de içim rahat değil bu testi devlet hastanesinde yaptırabilirmiyim?
Hissetmez olur muyum benim kızlar hareketli biraz. Dur bakalım diye diye bu haftalara geldik inşallah bor sorun olmadan doguma da giderizAynen doyamiyoruz valla sen nasilsin gobusunde cikmistir ikiz anasikipirtilari hissediyormusun? benimki biraz erken basladi gibi
InshaAllah canim yaaa pek bi tatli olur seninkiler mashaAllahHissetmez olur muyum benim kızlar hareketli biraz. Dur bakalım diye diye bu haftalara geldik inşallah bor sorun olmadan doguma da gideriz
Canım dualarimiz seninle olucak. Umarim detayli sonuclarinda hicbir sorun gorulmez. Allah hayirli haberler aldirmayi uzuldugunun misli misli sevindirmeyi nasip etsinHepinize çok teşekkür ederim şimdi doktordan geldim detaylı bir şekilde baktı ama malesef ayni şeyleri söyledi sadece dün kine göre küçük dedi kistleri 4mm imiş dün 9mm demişti. Üzülmemek elde değil üzülüyorum ama detaylıya kadar beklemeyi düşünüyorum. Allah hepinizden razı olsun yavrularınızı sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben biraz buraya ara vermeyi düşünüyorum sizide kötü etkilemek istemiyorum kendimi toparlamam lazım. Ne geliyorsa Allahtan dawn sendromluysada doğurucam bakıcam büyütücem yanımdan eksik etmiycem herşey Allahtan ona can verildi ruh üflendi ben nasıl kıyarım o cana biliyorum hep bana ihtiyacı olacak ama ölene kdr yettiğim sürece benim canım tabiki bakıcam. Rabbim kimseye bu stresi yaşatmasın kesin birşeyde yok ama her açıdan değerlendirmek lazım. Detaylıyı bekliyorum sonrasında nipty testini yaptırıcam en azından karşılaşacağım durumu bilip ona göre kendimi hazırlamak istiyorum güzel dualarınız için teşekkür ederim inşallah nisanın 1 inde buraya dönüp güzel haber vereceğim. Sizlerde allaha emanetsiniz hoşçakalın
Güzel haberlerle gelmen dileğiyle canım.. bu süreçte kendini üzme yıpratma lütfen annesi güçlü olacak ki o da güçlü olsun.. kendine dikkat et bekliyoruzHepinize çok teşekkür ederim şimdi doktordan geldim detaylı bir şekilde baktı ama malesef ayni şeyleri söyledi sadece dün kine göre küçük dedi kistleri 4mm imiş dün 9mm demişti. Üzülmemek elde değil üzülüyorum ama detaylıya kadar beklemeyi düşünüyorum. Allah hepinizden razı olsun yavrularınızı sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben biraz buraya ara vermeyi düşünüyorum sizide kötü etkilemek istemiyorum kendimi toparlamam lazım. Ne geliyorsa Allahtan dawn sendromluysada doğurucam bakıcam büyütücem yanımdan eksik etmiycem herşey Allahtan ona can verildi ruh üflendi ben nasıl kıyarım o cana biliyorum hep bana ihtiyacı olacak ama ölene kdr yettiğim sürece benim canım tabiki bakıcam. Rabbim kimseye bu stresi yaşatmasın kesin birşeyde yok ama her açıdan değerlendirmek lazım. Detaylıyı bekliyorum sonrasında nipty testini yaptırıcam en azından karşılaşacağım durumu bilip ona göre kendimi hazırlamak istiyorum güzel dualarınız için teşekkür ederim inşallah nisanın 1 inde buraya dönüp güzel haber vereceğim. Sizlerde allaha emanetsiniz hoşçakalın
Hepinize çok teşekkür ederim şimdi doktordan geldim detaylı bir şekilde baktı ama malesef ayni şeyleri söyledi sadece dün kine göre küçük dedi kistleri 4mm imiş dün 9mm demişti. Üzülmemek elde değil üzülüyorum ama detaylıya kadar beklemeyi düşünüyorum. Allah hepinizden razı olsun yavrularınızı sağ salim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben biraz buraya ara vermeyi düşünüyorum sizide kötü etkilemek istemiyorum kendimi toparlamam lazım. Ne geliyorsa Allahtan dawn sendromluysada doğurucam bakıcam büyütücem yanımdan eksik etmiycem herşey Allahtan ona can verildi ruh üflendi ben nasıl kıyarım o cana biliyorum hep bana ihtiyacı olacak ama ölene kdr yettiğim sürece benim canım tabiki bakıcam. Rabbim kimseye bu stresi yaşatmasın kesin birşeyde yok ama her açıdan değerlendirmek lazım. Detaylıyı bekliyorum sonrasında nipty testini yaptırıcam en azından karşılaşacağım durumu bilip ona göre kendimi hazırlamak istiyorum güzel dualarınız için teşekkür ederim inşallah nisanın 1 inde buraya dönüp güzel haber vereceğim. Sizlerde allaha emanetsiniz hoşçakalın
Ana çok güzel ya maşallahInshaAllah canim yaaa pek bi tatli olur seninkiler mashaAllahugrastigimiza deger Allahin izniyle kucaklarimiz dolar.. seninki bi hayli dolar o ayri olsun saglikla gelsinler ikizi olan arkadasim var cok memnun 3.cu geliyor onunda
Merhaba sonuçlarınız nasıl çıktı? Benimde Free Beta hcg 57.9 PAPP-A 2348 çıktı. merak içerisindeyim..Kızlar ikili test sonucum çıktı ama raporu henüz alamadığım için risk oranlarını bilmiyorum sadece online laboratuar sonuçlarını görebildim anlayan var ise aranızda sizce nasıl
Free Beta hcg 96.7
PAPP-A 5.08
merhaba sonucunuz ne çıktı? Bende değerlerimi yeni öğrendim Free Beta hcg 57.9 PAPP-A 2348 çıktı.Kizlar merhaba, ikili test sonuclarindan anlayaniniz var mi? Ben sadece Papp a degerini anlayamadim benimki 1045.30ng/ml cikmis normal mi bilenler olursa fikrinizi bekliyorum. B-Hcg 94.5IU/mL
Merhaba sonuçlarınız nasıl çıktı? Benimde Free Beta hcg 57.9 PAPP-A 2348 çıktı. merak içerisindeyim..
merhaba sonucunuz ne çıktı? Bende değerlerimi yeni öğrendim Free Beta hcg 57.9 PAPP-A 2348 çıktı.
Serbest beta HCG | 95099 |
Alfa-Fetoprotein (AFP) (Serum/Plazma) | 43.55 |
ben kullanmıyorumAranızda ocean d vitamini kullanan var mı?
Ben kullaniyorum Ocean D3K2Aranızda ocean d vitamini kullanan var mı?
Ben yeni başlayacağım doktora suya mı damlatayım dedim ağzına damlar dedi dalga mi geçiyor anlamadımBen kullaniyorum Ocean D3K2
Ben direkt agiza damlatiyorum. Gece yatmadan önce tok haldeBen yeni başlayacağım doktora suya mı damlatayım dedim ağzına damlar dedi dalga mi geçiyor anlamadım
Nasıl kullanılıyor? Açlık tokluk fark ediyor mu?
Ay o kadar çok vitamin verdi ki ayrı ayrı hepsinin başka kuralı var beynim yandı. Resmen saatle yaşıyorum bu ilacı içince 2 saat bir sey yememem lazım, bunu yatarken içmem lazım, bunu yemekten 1 saat önce içmem lazim...Ben direkt agiza damlatiyorum. Gece yatmadan önce tok halde