2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
en iyisi 170 i arayıp sormak. kız birde ben wc yw kalkıyorum yani bi. ona ragmen ztn tüm iş yeri işlerimi evden yapıyorumm yatarak . daireye de gitsem aynısını yapıcam . ama bugün sormuş beni müdür geldi mi diye .
salak ya .
50 yasından sonra emekli etcem herkesi özel sektörde calışmıcak böyle vizyonsuz insanlar

uyuyırmuydu ki bebek uyurken bana da probla vurmuştu

Bende aslında yaptırma niyetimdeydim giç aklıma gelmedi, burayı okuyup dr a sorunca o da yaptırma dedi o yüzden aksi bişey yapmak istemiyorum şuan. Acaba riskli gördükleri gebeliklerde mi önermiyorlar bilemedim

Evet uyuyordu cinsiyete bakmak için uyandırıp hareket etmesi için çok uğraştı. Ama çok fazla ve sert vurdu. Biraz uğraştıktan sonra başka zaman gelin o zaman bakalım diyebilirdi.
ben ıyarmıştım canım acıyor diye .
bebege bişi olmaz dimi dedim. cok fazla ve sert vurduysa keşke kavga edip cıksaydınız o kadarına hakkı yok.

Bende aslında yaptırma niyetimdeydim giç aklıma gelmedi, burayı okuyup dr a sorunca o da yaptırma dedi o yüzden aksi bişey yapmak istemiyorum şuan. Acaba riskli gördükleri gebeliklerde mi önermiyorlar bilemedim
Bende riskliyim tatlım sonuç bekliyorum hayirlisiyla ama yaptır dendi bana, geçmiş yazilara göz gezdirdim evet biraz
Bende riskli gebeyim tatlım bana yaptırmam gerektiği söylendi onunla alakası yoktur sanmam aklım almadı zaten bu drların işini birşey demek istemiyorum Geçmiş yazıları okudum almanya vs denmiş biz almanyayla aynı standartlara sahip değiliz ki birçok açıdan birde bu açıdan bakmak lazım. Ameliyatlarda hala makas çatal bıçak unutan var yahu memlekette, hala bir konuda hem fikir olmayan drlar var bunlar kongrelerde ne yaparlar anlamamki o kadar arastirma calisma vs ragmen Steril hersey evet ama yinede düşünmek lazim derim.Neyse aşı tercih işidir son karar herkesin Hayirlisiyla hep beraber nst günlerimize gelelim de bu konular artik hicbirimizin kafasini karıştırmasa artık sabırsızlıkla günlerimizi saysak

Kadın müdürler daha fena. Devlette de aynılar canım sadece resmiyette bir şey yapamıyorlar. Iki ters bir şey şöyle bütün toplantılara seni yollar, butun törenleri sana yazar. Hepsi aynı.

Ben nipt test sonucu bekliyorum, bir de plasenta biraz aşağıda yorulma fln demişti acaba riskli gördü de mi yaptırma dedi bilemedim. Ay karısık işler ya her doktorun yolu ayrı. Hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kavuşalım bebeklere

Gördüm tatlım çok çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler alacaksın en iyisini yapmışsın için rahat etsin önemli olan o illaki iyi sonuçlar gelecek zaten o kısmı düşünme bile ben amniyosentez oldum onu bekliyorum ön sonucu hayirlisiyla. Çok kafa karıstirmadan yol almak en dogrusu herseyde aşıda da(Bu arada bir onceki mesaji yazarken manevi oğlum etrafta yaramazlık yapıyordu ona üstüme gelme vs derken iki kere mesaj alıntılayıp yazmaya çalışmışım kusura bakmayın ) Inşallah hepimiz o günleri hep beraber göreceğiz yolu yarıladık sayılır artık az sabır

Canım bak biri yazmış kist var deniyor olabilir ama kendiliğinden geçebilir de Allah evladını sana bağışlasın inşallah

Teşekkürler canım güzel dileklerin için Sanada çok geçmiş olsun inşallah tertemiz sonucunu alırsın, sende neden gerek duydular amniyosenteze ? Ayrıca hiç önemli değil ne kusuru

Benimki de ikidir vuruyor bebek hareket etsin pozisyonu vb değiştirsin diye ama ölçüm yapacaği zaman vurdu, burun kemigi vs için. Bir daha yaparsa sert oluyo canım acıyo dikkat eder misiniz dersin, kaç haftalıksın bilmiyorum ama ufak seyler icin devamlı takipli isen hemen değişme derim ben, yine de sen bilirsin

Evet canım kahvaltıdan sonra D vit alıyorum kan hapını da akşam yatmadan, vitamini de ikisinin arasında
Benim arada kan sulandiricilar progesteronlar tiroid ilaçları da var beynim yandı sabahtan beri. Dün kalsiyum magnezyum demir verdi kan ver gitmeden dedi. Bugün d vitamini çok düşük çıkmış günde 4 damla ocean d3k12 başla dedi. Bi se birini aç içmek lazım birini içince 2 saat bir sey yememek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…