- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 33
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.141
en iyisi 170 i arayıp sormak. kız birde ben wc yw kalkıyorum yani bi. ona ragmen ztn tüm iş yeri işlerimi evden yapıyorumm yatarak . daireye de gitsem aynısını yapıcam . ama bugün sormuş beni müdür geldi mi diye .Insafsizlik gerçekten bu yaptıkları kırmızı ilde vicdanın nasıl rahat ediyor gebe çalışanını iş yerine çağırıyorsun sözün bittiği yer yani.
Özelde sgk ödemesini bilmiyorum bizde raporlu olduğun zaman maaş yatıyor ekders kesiliyor. Emekliliğe esas da maaş olduğu için devam yani.
uyuyırmuydu ki bebek uyurken bana da probla vurmuştumuayenelere gittiğinizde doktorunuz karnınıza vuruyor mu? İki gittiğimde de vurdu. Dünkü gittiğimde pat pat hem sert hem çok vurdu. Sakıncası olsa yapmaz tabi ama ilk hamileliğimde kaç farklı doktora gittim hiçbiri böyle yapmamıştı.İçim rahat etmedi doktor değiştirmeyi düşünüyorum
Ben kullanıyorum canımAranızda ocean d vitamini kullanan var mı?
Bende aslında yaptırma niyetimdeydim giç aklıma gelmedi, burayı okuyup dr a sorunca o da yaptırma dedi o yüzden aksi bişey yapmak istemiyorum şuan. Acaba riskli gördükleri gebeliklerde mi önermiyorlar bilemedimBen sormuştum, bana tetanozun iki dozunu da yaptır dedi mutlaka perinatalog drlar, aile hekimi kontrolünde onlar ihmal etme dediler hatta. Benim cevremde ailemde hamile olan hemen hemen herkes yaptırdı. Açıkçası bende bu konuda hiç tereddütte kalmadım baya yaptıracağım. Niye bu kadar tereddütte kaldınız ben anlamadim, yeni bilgi yeni durum mu olmuş bu konuda zarar verici? Her dr başka birşey demiş anladigim kadarıyla peki neden ?
Evet uyuyordu cinsiyete bakmak için uyandırıp hareket etmesi için çok uğraştı. Ama çok fazla ve sert vurdu. Biraz uğraştıktan sonra başka zaman gelin o zaman bakalım diyebilirdi.uyuyırmuydu ki bebek uyurken bana da probla vurmuştu
ben ıyarmıştım canım acıyor diye .Evet uyuyordu cinsiyete bakmak için uyandırıp hareket etmesi için çok uğraştı. Ama çok fazla ve sert vurdu. Biraz uğraştıktan sonra başka zaman gelin o zaman bakalım diyebilirdi.
Bende riskliyim tatlım sonuç bekliyorum hayirlisiyla ama yaptır dendi bana, geçmiş yazilara göz gezdirdim evet birazBende aslında yaptırma niyetimdeydim giç aklıma gelmedi, burayı okuyup dr a sorunca o da yaptırma dedi o yüzden aksi bişey yapmak istemiyorum şuan. Acaba riskli gördükleri gebeliklerde mi önermiyorlar bilemedim
Bende riskli gebeyim tatlım bana yaptırmam gerektiği söylendi onunla alakası yoktur sanmam aklım almadı zaten bu drların işini birşey demek istemiyorumBende aslında yaptırma niyetimdeydim giç aklıma gelmedi, burayı okuyup dr a sorunca o da yaptırma dedi o yüzden aksi bişey yapmak istemiyorum şuan. Acaba riskli gördükleri gebeliklerde mi önermiyorlar bilemedim
Kadın müdürler daha fena. Devlette de aynılar canım sadece resmiyette bir şey yapamıyorlar. Iki ters bir şey şöyle bütün toplantılara seni yollar, butun törenleri sana yazar. Hepsi aynı.en iyisi 170 i arayıp sormak. kız birde ben wc yw kalkıyorum yani bi. ona ragmen ztn tüm iş yeri işlerimi evden yapıyorumm yatarak . daireye de gitsem aynısını yapıcam . ama bugün sormuş beni müdür geldi mi diye .
salak ya .
50 yasından sonra emekli etcem herkesi özel sektörde calışmıcak böyle vizyonsuz insanlar
Suya damlatıp içsem olur mu acaba ya sen nasıl kullanıyorsun?Ben kullanıyorum canım
Ben nipt test sonucu bekliyorum, bir de plasenta biraz aşağıda yorulma fln demişti acaba riskli gördü de mi yaptırma dedi bilemedim. Ay karısık işler ya her doktorun yolu ayrı. Hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kavuşalım bebeklereBende riskliyim tatlım sonuç bekliyorum hayirlisiyla ama yaptır dendi bana, geçmiş yazilara göz gezdirdim evet biraz
Bende riskli gebeyim tatlım bana yaptırmam gerektiği söylendi onunla alakası yoktur sanmam aklım almadı zaten bu drların işini birşey demek istemiyorumGeçmiş yazıları okudum almanya vs denmiş biz almanyayla aynı standartlara sahip değiliz ki birçok açıdan birde bu açıdan bakmak lazım. Ameliyatlarda hala makas çatal bıçak unutan var yahu memlekette, hala bir konuda hem fikir olmayan drlar var bunlar kongrelerde ne yaparlar anlamamki o kadar arastirma calisma vs ragmen Steril hersey evet ama yinede düşünmek lazim derim.Neyse aşı tercih işidir son karar herkesin Hayirlisiyla hep beraber nst günlerimize gelelim de bu konular artik hicbirimizin kafasini karıştırmasa artık sabırsızlıkla günlerimizi saysak
Canım ben bi lokma ekmeğe damlatıp öyle kullanıyorum daha rahat geliyor.Suya damlatıp içsem olur mu acaba ya sen nasıl kullanıyorsun?
Gördüm tatlım çok çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler alacaksın en iyisini yapmışsın için rahat etsin önemli olan o illaki iyi sonuçlar gelecek zaten o kısmı düşünme bileBen nipt test sonucu bekliyorum, bir de plasenta biraz aşağıda yorulma fln demişti acaba riskli gördü de mi yaptırma dedi bilemedim. Ay karısık işler ya her doktorun yolu ayrı. Hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kavuşalım bebeklere
Canım bak biri yazmış kist var deniyor olabilir ama kendiliğinden geçebilir de Allah evladını sana bağışlasın inşallahHanımlar bebeğim için birer ayetel kürsi istiyorum sizden. Hamilelerin duası kabul olur. Bebeğimin beyninde 2 adet kist varmış. Geçede bilir kaladabilir dedi doktorve bağırsağında hafif parlaklık varmış çok zor bir durum sabahtan beri ağladım başım çatlıyor gözlerim kan çanağı oldu ama gram uyku yok durup durup ağlıyorum amniyosentez yapıcaklardı istemedim riski var diye. Detaylıyı bekliyorum şimdi detaylıda küçülmezse 28. Haftay kadar geçebilir de geçmeye bilirde dedi nipty testi önerdi genoks firmasının detaylıda geçmez ise yaptırmaya karar verdik. İkili ve üçlü testim ikiside 10000/1 çıkmıştı ama demekki çokda güvenilir bir test değilmiş. Allahım kimseye vermesin sizin evlatlarınız iyi olsun inşallah zor bir durum ne yapacağımı şaşırdım o şaşkınlıkla beni hemen amniyosenteze alıcaklardı. Ben olayın şokunu atlatamadım bir dakika dedim düşüneyim. Yarın genel olarak övülen bir doktor var ona gidicez birde uzman görsün ama o kadar durgunum ki ne olduğunu anlamış değilim. Ağlama atakları ile sabah edicem gören arkadaşlar bir duanızı esirgemeyin lütfen burda birbirimize destek olalım
Kahvaltıda mı alıyorsun peki?Canım ben bi lokma ekmeğe damlatıp öyle kullanıyorum daha rahat geliyor.
Teşekkürler canım güzel dileklerin içinGördüm tatlım çok çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler alacaksın en iyisini yapmışsın için rahat etsin önemli olan o illaki iyi sonuçlar gelecek zaten o kısmı düşünme bileben amniyosentez oldum onu bekliyorum ön sonucu hayirlisiyla. Çok kafa karıstirmadan yol almak en dogrusu herseyde aşıda da (Bu arada bir onceki mesaji yazarken manevi oğlum etrafta yaramazlık yapıyordu ona üstüme gelme vs derken iki kere mesaj alıntılayıp yazmaya çalışmışım kusura bakmayın ) Inşallah hepimiz o günleri hep beraber göreceğiz yolu yarıladık sayılır artık az sabır ❤
Evet canım kahvaltıdan sonra D vit alıyorum kan hapını da akşam yatmadan, vitamini de ikisinin arasındaKahvaltıda mı alıyorsun peki?
Benimki de ikidir vuruyor bebek hareket etsin pozisyonu vb değiştirsin diye ama ölçüm yapacaği zaman vurdu, burun kemigi vs için. Bir daha yaparsa sert oluyo canım acıyo dikkat eder misiniz dersin, kaç haftalıksın bilmiyorum ama ufak seyler icin devamlı takipli isen hemen değişme derim ben, yine de sen bilirsinmuayenelere gittiğinizde doktorunuz karnınıza vuruyor mu? İki gittiğimde de vurdu. Dünkü gittiğimde pat pat hem sert hem çok vurdu. Sakıncası olsa yapmaz tabi ama ilk hamileliğimde kaç farklı doktora gittim hiçbiri böyle yapmamıştı.İçim rahat etmedi doktor değiştirmeyi düşünüyorum
D vitamininden bahsediyorsunuz sanirim.ben gunde 5 damla direk agzima damlatip uzerine su iciyomKahvaltıda mı alıyorsun peki?
Benim arada kan sulandiricilar progesteronlar tiroid ilaçları da var beynim yandı sabahtan beri. Dün kalsiyum magnezyum demir verdi kan ver gitmeden dedi. Bugün d vitamini çok düşük çıkmış günde 4 damla ocean d3k12 başla dedi. Bi se birini aç içmek lazım birini içince 2 saat bir sey yememek lazımEvet canım kahvaltıdan sonra D vit alıyorum kan hapını da akşam yatmadan, vitamini de ikisinin arasında
Çok yağlı o da ya direkt kaşıkla yağ içmek gibiD vitamininden bahsediyorsunuz sanirim.ben gunde 5 damla direk agzima damlatip uzerine su iciyom