- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.121
nasipse bizimde bir yakışıklımız olacak ama isim konusunda ben çok kararsızımmmKizlar isim dusunen oldu mu hic..
Oglumda dogmadan 1 hafta once dusunup koymustum..
Simdi kizim olacak ama dusunmedm hic..
Isim konusu beni cok geriyor..
Sizler karar verdiniz mi?
benim arkadaşım geçirdi sağlık çalışanı zatenArkadaşlar bu gebelik sürecinde covid yaşayan var mı belirti ne oldu
Anlam çok şükür atlatmislar. Biz daha 14 haftayız. Teste gitmedim ama boğazlarım özellikle sol tarafta batma hissi var. Konuş ukca canım acıyor. Halsizim zaten. Korktum biran. Allah'ım ne kadar zor zamanlar geçiriyoruzbenim arkadaşım geçirdi sağlık çalışanı zaten
6 aylıkken covid oldu bütün belirtileri vardı dedi tat almama men belirgindi dedi
ama bebeğe de kendine de bir zararı olmadı çok şükür 1 hafta izin verdiler dinlendi geçti grip gibi atlattık dedi kendisi zaten komşum ayaktaydı hatta hiç yatmadı öyle yatakta
benimde 1 ay sonra aşı zamanım bende sormam lazımKızlar tetanoz aşısı için doktoruma mesaj atmıştım, kontrolde sormayı unuttum. Yaptırma dedi . Ben askıya alcam aşı olayını gittiğimde detayla sorarım nedenini
canım 45 gün olunca heyet raporu oldugu için sgk ödemesini yapıyor dimi?Neye göre sen gelme sen gel diyorlar ki ya dönüşümlü olması lazım ya herkesin gelmesi veya evden çalışması lazım. Sizin iş yerinin ilgin c uygulamaları var ben çözemedim
canım bende de o haftalar o hisler olmuştu halada oluyor bence psikolojik ve zaten bünyemiz hassas dinlenmemiz gerekiyor doktoruma danış ben danışarak zencefilli bol su içtim hatta ballı su bile içebilirsin danışarak ılık şekildeAnlam çok şükür atlatmislar. Biz daha 14 haftayız. Teste gitmedim ama boğazlarım özellikle sol tarafta batma hissi var. Konuş ukca canım acıyor. Halsizim zaten. Korktum biran. Allah'ım ne kadar zor zamanlar geçiriyoruz
Eltim yaşadı. Ilk belirtisi ateştiArkadaşlar bu gebelik sürecinde covid yaşayan var mı belirti ne oldu
PAPP-A 492.9 hcg 82074.0 benim değerlerde mi bu tuhaflık var yoksa hastanenin referans değerleri mi farklıMerhaba sonuçlarınız nasıl çıktı? Benimde Free Beta hcg 57.9 PAPP-A 2348 çıktı. merak içerisindeyim..
Insafsizlik gerçekten bu yaptıkları kırmızı ilde vicdanın nasıl rahat ediyor gebe çalışanını iş yerine çağırıyorsun sözün bittiği yer yani.canım 45 gün olunca heyet raporu oldugu için sgk ödemesini yapıyor dimi?
canım bizim iş yerimiz dagıtım sektörü . genel müdürlükte bulunan insanlar rahat . onlar sürekli evdem calışıyorlar . ki orasıdaha az bir riskli bölge olmasına ragmen.
biz kırmızı illerdeniz ama müdürümüz herkese gelecek diyor. genel müdürlükte illerdeki müdürlere bırakıyor insiyatifi. şuan tüm iş yeri bizim hergün geliyor .beni de kısa calışmq var diye idare ettiler evden çalıştım . eşim sürekli projlerimi taşıdı imzaladım hala da öyle. ama yarın idari işlerden arkadas soracak gelsin çalışsın derse gidip rapor alıcam mecbur.
yani biz burda müdüre yalvararak evdeni kalıyoruz ama genel mdürlğk sefasını sürüyor . ve cogu dagıtım şirketi gebelerini cagırmıyor. saglık bakanımız sagolsın sadece kamudakiler düşündügü için milletin iki dudagı arasına kaldık.
ki yani herseyim raporlu acil girişlerim kanamalarım . ama yoruldum artk . ik ya yazmak istiyorum ama müdürle aram bozulcak bu sefer
Bunu aldim ben surekli araba kullanmak zorunda kalacagim bi yerde yasadigim icin... ilk urunumuz bu olduHayırlısı olsun. Bizede fikir olsun diye paylaşır mısınız. Benimde mutlaka almam gerekiyor.
Arkadaşlar bunlar değil de grafikli bir rapor olması lazım, risk aralıklarını veriyor önemli olan onlar kafanızı karıştırmayın bunlarlaPAPP-A 492.9 hcg 82074.0 benim değerlerde mi bu tuhaflık var yoksa hastanenin referans değerleri mi farklı
Zararlı olsaydı hamile çorabını o özellikte yapmazlardı diye düşünüyorum. Ama tabi bu benim düşüncem yanlış da yönlendirmek istemem.Kızlar bir şey sormak istiyorum biraz tuhaf gelebilir ama bu sanırım tamamen benim evhamlı halimden galiba. Geçen gün pentinin hamile çorabını aldım.dikkat etmemişim aleovera özlü nemlendiricili özellikteymiş. Aleovera hamilelikte yasaklı bitkiler listesinde. Öyle olunca tereddüt ettim. Gerçi yiyecek bi şey değil Sonuçta ama bilemedim ya. Bir da büyük beden bulamıyorum diye hazır bulmuşken 3-4 tane aldım.
Bu konuda bende kararsizim bilgilendirme yaparsa benide etiketlermisin canim? Artik neye guvenecegimizi sasirdikKızlar tetanoz aşısı için doktoruma mesaj atmıştım, kontrolde sormayı unuttum. Yaptırma dedi . Ben askıya alcam aşı olayını gittiğimde detayla sorarım nedenini
Tabi ki canım. 16+5 im zaten 20. hafta fln yaptıran arkadaslar var biraz daha netleşir kafamız.Bu konuda bende kararsizim bilgilendirme yaparsa benide etiketlermisin canim? Artik neye guvenecegimizi sasirdik
Arkadaşlar bunlar değil de grafikli bir rapor olması lazım, risk aralıklarını veriyor önemli olan onlar kafanızı karıştırmayın bunlarla