- 9 Mart 2016
- 428
- 272
- 34
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.061
Hanımlar bebeğim için birer ayetel kürsi istiyorum sizden. Hamilelerin duası kabul olur. Bebeğimin beyninde 2 adet kist varmış. Geçede bilir kaladabilir dedi doktor ve bağırsağında hafif parlaklık varmış çok zor bir durum sabahtan beri ağladım başım çatlıyor gözlerim kan çanağı oldu ama gram uyku yok durup durup ağlıyorum amniyosentez yapıcaklardı istemedim riski var diye. Detaylıyı bekliyorum şimdi detaylıda küçülmezse 28. Haftay kadar geçebilir de geçmeye bilirde dedi nipty testi önerdi genoks firmasının detaylıda geçmez ise yaptırmaya karar verdik. İkili ve üçlü testim ikiside 10000/1 çıkmıştı ama demekki çokda güvenilir bir test değilmiş. Allahım kimseye vermesin sizin evlatlarınız iyi olsun inşallah zor bir durum ne yapacağımı şaşırdım o şaşkınlıkla beni hemen amniyosenteze alıcaklardı. Ben olayın şokunu atlatamadım bir dakika dedim düşüneyim. Yarın genel olarak övülen bir doktor var ona gidicez birde uzman görsün ama o kadar durgunum ki ne olduğunu anlamış değilim. Ağlama atakları ile sabah edicem gören arkadaşlar bir duanızı esirgemeyin lütfen burda birbirimize destek olalım
Hic uzulmeyin gecebilir diyorlarsa gececektir insallah. Benim ilk bebegimde de benzer bi durum vardi. Kist degildi ama sivi vardi beyninde. Doktor direkt bu ileri seviyede gecmez daha da artar dedi. . Doktor ban Gecebilir dediklerim de var onlar genelde geciyor diye de ekledi. Benimki gerçekten de gecmedi buyudu ve kaybettim.
Komsumun bebeginde vardi ona gecebilir kalabilir vs dediler onunki gecti cok sukur.
Rabbim bebeginizi korusun. Bagirsagindaki parlaklik da cok bebekte oluyor onu hic kafaniza takmayin.