- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #7.581
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki 5 aylik gibi gorunuyo ama hem tup bebek ilaclari hemde kilo gobegi . ama senin kilon yoktu diye hatirliyom sanki . ben 73 kilo oldum her ay 1 kilo aliyom simdilik fena degilde ilerdeko aylar icin korkuyorum
Kız ayda 1 kilo normalmiş ben haftada 1 kilo alıyorum. 55 kilo hamile kaldım geçen hafta 62 olmuştumbenimki 5 aylik gibi gorunuyo ama hem tup bebek ilaclari hemde kilo gobegi . ama senin kilon yoktu diye hatirliyom sanki . ben 73 kilo oldum her ay 1 kilo aliyom simdilik fena degilde ilerdeko aylar icin korkuyorum
sen iyi kiloyla hamile kalmissin vallahi sanslisin, ben 5 sene once evlenene kadar 52/55 dim sorna evlenince saldim ben zaten 3 aydir evden cikmadim desem yalan olmaz bebisler erken basladi beni yormaya be halen bulanto vs hepsi var gunduz uyuyom gece uyuyamiyom , cikincada tayt dan baska birsey giyemiyom. bu gidisle 9 ayi evde gecirexem ama yavas yavas yuruyuse baslmama gerek yoksa doguramiycamKız ayda 1 kilo normalmiş ben haftada 1 kilo alıyorum. 55 kilo hamile kaldım geçen hafta 62 olmuştum
Doğru söylüyorsun ama ilaçlar da epey şişirdi. Pantolon giymek istemiyorum belleri sıkıyor etek elbise giyince de üşüyorum. Havalar ısınsa da rahat rahat elbise giysinsek yerlere kadar
Aman kız yürüyen doğurdu da yatan doğuramadı mi rüyanda hiç doğurduğunu gördün mü? Ben bu aralar rüyamda hep birini doğuruyorum diğeri içimde kalıyor çıkmıyorsen iyi kiloyla hamile kalmissin vallahi sanslisin, ben 5 sene once evlenene kadar 52/55 dim sorna evlenince saldim ben zaten 3 aydir evden cikmadim desem yalan olmaz bebisler erken basladi beni yormaya be halen bulanto vs hepsi var gunduz uyuyom gece uyuyamiyom , cikincada tayt dan baska birsey giyemiyom. bu gidisle 9 ayi evde gecirexem ama yavas yavas yuruyuse baslmama gerek yoksa doguramiycam
bi kere oyle gordum bende de bu aralar gercekten cok cok sacma ruyalar gormeye basladimAman kız yürüyen doğurdu da yatan doğuramadı mi rüyanda hiç doğurduğunu gördün mü? Ben bu aralar rüyamda hep birini doğuruyorum diğeri içimde kalıyor çıkmıyor
Vakit kaybı hep. 2 ay da uzun Bi süre bekleyenler için rabbim hakkmzda hayırlısını ihsan eylesinBen ağustosta başladım kasımda dondurulmuş transfer oldum. Yumurta toplanmadan sonra en az 2 kez adet olman gerekiyor dondurulmusta.
Bakalm canm adeti bekliyoruz şuan. Bide 2 tane kistim varmış onların düşmesi gerekiyor adetle inşallah düşer.Hayirlisi inshallah hersey yolunda gider tup bebege gerek kalmaZ tahlil felan yaptiricaktir ve ilaclara baslae
Benim genelde yumuşak biraz sertleşse endişeleniyorum ben de kasılma falan ma oluyor diyeAynen cnm ben çogu zamn karnimda sertlik var ama yumusadigi zaman korkuyorum birseymi oldu diye fln sizde de oyle oluyormu karin yumusak mi oluyor genelikle sert mi
Göbek bölgesinde önceki hamileliğimde tüylenme olmuştu. Ama ben hiç almadım ve doğumdan sonra kendiliğinden döküldü hiç kalmadı. Bunda henüz o kadar değil ama ilerledikçe yine olur.Kizlar hamilelikde tuyleriniz cogaldimi ozellikle gobek bolgemde cok fazla tuy olustu hatta bildigin kıl cikmaya basladi ve diger bolgelerdede cok tuysiz olan ben 4/5 bir tuylerimi almak zorunda kaliyorum artik
Ne güzel anlatın beni aydınlatın cnm sağol bi nembze de olsa rahatladim :)Zaten suan icin bebegin disarsan gorunmesi zor...karindaki sertlik te muhtemelen gaz ve kabizliktandir...uyuyunca mide dinleniyor ve gunduzleri yumusuyordur karin...ayni durum bende de var..aksam gebeyim diyom ama sabah uyaninca degilmiyim veya bisey mi oldu diye telaslaniyorum...yalniz degilsiniz
Normamiş cnm bi ust yoruma bak :) bana nasil cevap gelmiş ve gercekten bende bundandir diye dusunmeye basladim :)Benim genelde yumuşak biraz sertleşse endişeleniyorum ben de kasılma falan ma oluyor diye
Saglikla alalim kolaltimiza insallahRabbim bizi vesveselerden korusun...bizi o guzel nimetinden mahrum birakmasin insallahNe güzel anlatım beni aydınlatın cnm sağol bi nembze de olsa rahatladim :)
Amin inşallah canım allah isteyen herkez nasip etsin hayirli minoşlar her isteyen kadın anne olmayi hak ediyorSaglikla alalim kolaltimiza insallahRabbim bizi vesveselerden korusun...bizi o guzel nimetinden mahrum birakmasin insallah
Iyi mi kotumu bilmiyom ama Bende sifir bulantiKızlar nasılsınız, benim bulantım aşırı arttı dr verdiği ilaçta etki etmemeye başladı, sizde durumlar nasıl ?
Çok ama çok geçmiş olsun dilerim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın.Kızlar merhaba bacağım çok ağrıyor diyordum hatırlarsanız kas ağrısı gibi.dun kadın doğuma gittim çok şükür bebek iyi.agriyi sordum özelllikle geceleri sanki bacağımı kesiyor gibi ağrı vardı.beni doppler ultrason yönlendirdi.ultrason sonucunu genel cerraha gösterdim.ve hemen beni kalp ve damar cecerrahinyönlendirdi.ve kızlar bacağında pıhtı varmis bu pıhtı bebeğin kordonunda ve benim akcigerime atabilirmiş.hemen kan sulandırıcı başladılar.ilk 1 ay her gün 2 kere sonra da doğum yapana kadar hergun kullanacakmışım.(gebelik embolisi).aileme yansımıyorum ama çok üzgünüm hayırlısıyla doğum yapsaydım bir.
Bu arada kızlar yazacak başka kimse yoktu ben de sizlerle paylaşmak istedim.hamile topiginde bizi neden tedirgin ediyorsun diye düsünmeyin.korkmayin da benim de ağrım oluyor var mi diye.emin olun öyle böyle bir ağrı değil di.sevgiler.seviyorum sizleri.
NEresi kötü çok güzel tadını çıkart. Oğlumda benimde öyle hiç bulanmamıştı çok rahattım. Şuanda bulantı çok hafif hafif oluyor ama yanma felaket. O yüzden keyfini çıkart.Iyi mi kotumu bilmiyom ama Bende sifir bulanti