- 8 Nisan 2011
- 1.989
- 2.027
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #5.241
Eğer karından bakildiysa kiz, vajinal bakildiysa erkek benimkine cok benziyor şekli ve yeriBenim icinde tahminde bulunur musun rica etsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer karından bakildiysa kiz, vajinal bakildiysa erkek benimkine cok benziyor şekli ve yeriBenim icinde tahminde bulunur musun rica etsem
Karından bakıldı teşekkür ederim hayırlısı sağlıklı olsun daEğer karından bakildiysa kiz, vajinal bakildiysa erkek benimkine cok benziyor şekli ve yeri
İnşallah :)Maşallah canım sağlıcakla kucağına al
Amiiin inşallahYa maşallah çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah darısı benim başıma
Bana 20. Haftayı doldur öyle gel demişlerdiKızlar sıze saglık ocagından tarıh verdıler mı gel aşımı dedı ıgne mı ne var demıstı
ben de bugün 7.haftaya girdim 2.kez doktora gittik.kalp atışını duyduk çok şükür 0.99 cm olmuş maşallahKacinci haftaniz acabaa sonucu heyecanla bekleyecegiz Birde doktorunuz kaçıncı haftanizda tahminde bulundu 6. Haftada ki usg ye göre mi ?
Cok sukur kanama bitmisaynen benimde arada oluyo bulantim asiri degilCanım çok şükür kanamam yok mide bulantım oluyor ama daha hiç kusmadım öyle çok rahatsızım desem de yalan olur yani sabahları oluyor
Olmasın canım mis gibi geçiririz inşallah gebeliğimizi bakalım cinsiyetleri ne olacakCok sukur kanama bitmisaynen benimde arada oluyo bulantim asiri degil
Karındansa kız vajinalse erkek tabi teoriye göre :)Kızlar ramzi teorisinden anlayan var mı lütfen lütfen lütfen cinsiyet tahmini yapar mısınız anlayan varsa rica ediyorum
Aynenbende merak ediyorum saglikli olsunlarda insallah sen ne zman gidicen doktoraOlmasın canım mis gibi geçiririz inşallah gebeliğimizi bakalım cinsiyetleri ne olacak
Canım kadındansa kızBanada yorum yaparmisiniz ilk fotoğraf 6+1 ikinci 6+5 ikiside karından
Karından mı canım sağda görünüyor teoriye göre kızKızlar merhaba geçen haftaki görüntü bu.herkes baktırmis ben de merak ettim.cinsiyet tahmini yapar mısınız.7+2.anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Karındansa kız vajinal ise erkekBenim icinde tahminde bulunur musun rica etsem
12. Hafta da gideceğim canım 2 hafta var yaniAynenbende merak ediyorum saglikli olsunlarda insallah sen ne zman gidicen doktora
ahsen senin doktorun kanama oldugu halde corasprine devam ettirmişti.İnşAllah olmaz canım bol su iç bana öyle dediler hep. Dinlen ben hiçbir ev işini yapmıyorum
Sordum canım evet sana kanama yapar ama bebek için çok yararlı demişti öyle deyince bişey demedim bendeahsen senin doktorun kanama oldugu halde corasprine devam ettirmişti.
benim kanamam kesilince tüp bebek doktorlarımın hemşireleri corasprin kullanabilirsin dedi.
şuan kontrole gittigim doktor corasprin dondurulmuş degilse devam etmeyebilirsin dedi.
ben de kanamam bitince 3 gün atmadım .
şimdi bir gün arıp bir gün atmıyorum.
sende neden bu kadar ısrar etmişti corasprini sorabildin mi
En sonuncusu benim canım emin ol 5. Ayda öğrenirim bn yani mart ayının sonuAcaba ılk kım ögrenıcek cınsıyetı cok merak edıyorum:) en gec benım ögrenecegım kesınde