- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 33
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #5.261
o zaman faydalı bişey .Sordum canım evet sana kanama yapar ama bebek için çok yararlı demişti öyle deyince bişey demedim bende
kullanma yönünde ilerlemem daha iyi olacak gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman faydalı bişey .Sordum canım evet sana kanama yapar ama bebek için çok yararlı demişti öyle deyince bişey demedim bende
Merhaba bunj bir hematologa danisin benceKızlar bende kanın pıhtılaşması çok geç oluyor . Yanlışlıkla falan elimi kestiğimde saatlerce o kan zor duruyor. Kan hücrelerimin boyutu herkesin boyutunun yarısı kadarmış boyutları küçük sizce bu hamilelik boyunca bi sıkıntı yaratır mı ya da doğum da?
Canım doktorun ne önerirse öyle yap bence kafana göre kullanmao zaman faydalı bişey .
kullanma yönünde ilerlemem daha iyi olacak gibi
Bir daha ki kontrolümde danışıcam canım inşallah bi sorun olmaz ya da sorun yaratacaksa bi tedavisi vardır heralde diye umut ediyorumMerhaba bunj bir hematologa danisin bence
Canım benimde tam tersi uzanırken ağrı oluyor ayakta hiç bi ağrı yok uyurken üstüne yattığımda sızlıyor ayakta hiç ağrı hissetmiyorum adet geciktiğinden bu güne durum aynı bende bazıları yürürken çok ağrıyor falan yazıyor bende hiç öyle olmadı bence her hamileliğin belirtileride kendisine özel sen kafana takmaArakdaslar merhaba insallah mesajimi gorunce cevap veririsinizben 6+1haftalik gebeyim daha once 3 dusugum var sebebi bulunamayan...bu 4. Gebeligim ve henuz sadece kese gorduk gecen hafta p.tesi de kalp atisi icin cagirdi doktorumuz ama asil sormak istedigim su...uzanirken memelerde hassasiyet neredeyse yok ama lavaboya kalkil gideyim dedigimde bi anda sonuk olan memeler dolgunlasip agriyip hassaslasiyor...bunu yasayan var mi
Günaydın cnm bizim buralar da hamilelikte saç kesilirse çoçugun da ömrü kısa olur derler. Ben ilk hamileliğimde saçımı krstirmıstım hatta kuaför bana söyledi hamilelikte saç kestirmezler diye.Hamileyken saç kestirmek şöyle böyle diyorlar, Aslı astarı var mıdır?
Doktor 13 haftada tahminde bulunabildi oda ihtimal olarak şimdi 15. HaftadayızKacinci haftaniz acabaa sonucu heyecanla bekleyecegiz Birde doktorunuz kaçıncı haftanizda tahminde bulundu 6. Haftada ki usg ye göre mi ?
Anladım siz hafta olarak öndeymişsiniz. Bence dogru tahmindir artik 13.Haftada. sizin sanirim tutmus ramzi teorisi. Hayirlisi olsunDoktor 13 haftada tahminde bulunabildi oda ihtimal olarak şimdi 15. Haftadayız
Yurtdısında 5.aydan önce söylemıyor cogu doktor yanı benım denk geldıgım doktorlar dıyelım yanı 20. Haftaya kadar beklemelıyımEn sonuncusu benim canım emin ol 5. Ayda öğrenirim bn yani mart ayının sonu
Benım ıkız degıl 10.haftadan ıtıbaren yaptırıbılıyorsunuzKacinci haftada fetal dna yapılıyor ikiz mi sizinki?
Maalesef aynı kaderi yaşıyoruz bnde yurtdisindayimYurtdısında 5.aydan önce söylemıyor cogu doktor yanı benım denk geldıgım doktorlar dıyelım yanı 20. Haftaya kadar beklemelıyım
Aynen demekkı gec ögrenecegız ikimizde neyse hayırlısı saglıklısı olsundaMaalesef aynı kaderi yaşıyoruz bnde yurtdisindayim
Aynen canım önemli olan o zaten üç aylıkken gidecem de zorlucam tahmin söyle diye ultrason cu kadın komsum belki kırmaz söyler bakalım yurtdışı neredesin cnmAynen demekkı gec ögrenecegız ikimizde neyse hayırlısı saglıklısı olsunda
ayy harika 3üz bebek :) hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsinler. peki doğal gebelik mi merak ettimKızlar selam :)
Ben de 6+1 üçüzlere hamileyim. Eylül gösteriyor doğumu ama Ağustos bile olsa çok iyi diyerek topiğe giriş yapıyorum :)
sizde haklı olarak böyle bir inanç oluşmuş durumunuzdan dolayı yadırgamıyorum bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ama şahsi fikrimi de söylemeden geçmek istemiyorum. saçla bebeğin ne gibi bir alakası olabilir ki. en fazla böyle düşünerek kötü enerji ile buna sebep olabiliriz ben başka bir bağ kuramadım doğrusu.Günaydın cnm bizim buralar da hamilelikte saç kesilirse çoçugun da ömrü kısa olur derler. Ben ilk hamileliğimde saçımı krstirmıstım hatta kuaför bana söyledi hamilelikte saç kestirmezler diye.
Bende o zaman ilk defa onda duymustum ve önemsemedim kestirdim.
Haa Bi ilgisi var mı bilemem 38. hafta da ilk bebeğim karnımda ölmiştü kordon dolanması dan
Şimdi saç kesmek mi asla kesmem çevreme de kesmeyi de önermem o ihtimal bile can sıkıcı o yüzden yapabiliyorsan kesme cnm
Almanya canım sen?Aynen canım önemli olan o zaten üç aylıkken gidecem de zorlucam tahmin söyle diye ultrason cu kadın komsum belki kırmaz söyler bakalım yurtdışı neredesin cnm
Gec döllenme olmusdur canım benımde kızım 2 hafta daha kucuk cıkmısdı cok normal yanıKizlar merhaba bir sey sormak istiyorum
Ben en son kontrole gittigimde doktorum 7 hafta demişti vajinal ilr bakıp. . Herhangi bir sorun olmadgni vs .. kalbni vs duymustum şükür.
Henuz kontrolme var diye dun aksam.gidip x bir hastanede baska bir doktor da göresim geldi minnosumuneyse gittik..karindan bakildi doktor 7+5 dedi ben şokkk mumkum degil dedim bir kere her seyden once tarihlere aykiri 30 ekim son adet tarihim, 16 kasim yumurtlama test takip yaptm.
Neyse velhasil normal şartlarda bebisin dun 9+5 falan ckmasi gerekirdi.. kalbni duydum bir sorun yok dedi ama 7 hafta mumkun degil yahu ... acaba karindan bakildigi icin mi braz kucuk kaliyor 2 hafta fark cok gibime geldi.. birazda kilom var. 69..bebegi zor secti doktor bu arada