2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
en azından kese var demiş benim 6. haftada gittiğim doktor bişey görünmüyor dedi gönderdi çıkınca ne morelim bozulmuştu :)
 
en azından kese var demiş benim 6. haftada gittiğim doktor bişey görünmüyor dedi gönderdi çıkınca ne morelim bozulmuştu :
Şu an her şey yolundadır inşallah . Yahu insan gibi söyleseler biz de anlarız yani bazıları konuşmaktan aciz gerçekten . Ben ultrason için yattım bekliyorum . Bir bayan girdi içeri kasık ağrım var , daha önce bir düşüğüm oldu korkuyorum dedi . Doktor da bu da düşebilir garantisi yok dedi yolladı kadını . Çok üzüldüm o an .
 
Arkadaşlar bugün benim kasıklarımın ortasına doğru hafif hafif minik minik ağrıcık giriyor arada. Bir anlık giriyor çıkıyor. Rahatsız olacak şekilde değil ama yine de aklıma takıldı. Ayakta veya otururken farketmiyor. Ne olabilir sizce off içim içimi yiyor yine
 
yuh ama söylenir mi öyle şey insanların üzüntüsünden besleniyor bazı doktorlar gerçekten insanlık etik ahlak dersi falan almalı. 2 cümleyle insanların psikolojileri ile oynuyorlar.
 
bana da oluyor kasımlarımda ağrı bazen karnımda ağrı bazen batma bile hissediyorum. Doktor çok normal demişti. Yani aşırı olmadıkça seni yatağa düşürmedikçe kanaman olmadıkça hafif şekilde vücut tepki verebilirmiş.
 
Neeee bu pandemi de 3 hasta nasıl alıyor içeri Bence hemen değiştirmelisiniz doktorunuzu eğer imkanınız varsa.
Mecburiyetten gittim , kendi doktoruma randevu alamadım . Kendi doktorum çok tatlı , anlayışlı .En azından keseyi görürüm dedim . Ama daha da gitmem kimseye de tavsiye etmem . Vallahi alıyor ben içeri girdim içerde bir hasta pantolonu giyiyordu.
 
Canım ben 6+3 haftalığım ben de de oluyor kasık ağrısı . Göğüslerimde balon gibi oldu . Sen kaç haftalıksın
 
Ben yaşadım kimyasal adet gecikmesinden sonra tam üçüncü gün kanamam başladı bencede sen düşük yapmissin kimyasal değil o canım rabbim bir daha yaşatmasın
Allah kimseye yaatmasın. İnsanın mutluluğu kursağında kalıyor. Bence de düşük evet, çok müthiş sancı çekiyorum dün geceden beri. Kimyasalda böyle olduğunu da sanmıyorum. Umarım bir daha yaşamazsın sen de. Sağlıkla alalım kucağmıza bebeklerimizi inşallah
 
Merhaba arkadaslar aranizda kanda wbc degeri yuksek cikan varmi gebelikte?benim 19 cikti az endiseliyim de
 
Merhaba 5+5 de kalbi demi duydunuz vajinal mi bakıldı size
 
Canım ben 6+3 haftalığım ben de de oluyor kasık ağrısı . Göğüslerimde balon gibi oldu . Sen kaç haftalıksın
Canım ben Allah'ın izniyle 10. Haftaya gircem artık. O kasık ağrıları bende de oldu canım artık geçti onlar. Bu öyle değil sanki kasıklarımın orta kısmına doğru küçük bir bölgeye ağrı gieitoe çıkıyor sanki tam anlayamıyorum da neresi olduğunu
 
Kizlar saclarim aşırı dökülüyor bu hamilelikle mi alakalıdır
Var olan bir kansizliginiz var mı?
Eğer normalse kan değerleriniz, gebelikten olabilir.Gerci bazı gebeler gebelikte saçların daha gürleştigini, dökülmesinin durduğunu söyler ama sonuçta her bünye her beden farklı:)
 

Cok çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasin. Benimde 4 5 kimyasalim var canim. Degerim 200 300 lerden düştü. Çok ağrıli sancılı oldu parca parca düstü kıvrandım resmen. Hic kanamam olmadi hcg 5 e düstükten sonra kanama basladi . çogu kadinin başına geliyor tekrarlamamasi önemli. Tekrarlarsa genetik test gerekli. Hic hamile kalamayanlar var. Şükürki gebelik oluşuyor. Dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir gebeligin olur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…