- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #41.281
Arkadaşlar, biz tam iyileştik, hatta 1 hafta kreşe gitti, hop tekrar ishal. Bugün testte nörovirüs çıktı. Kreşten kapmış olması muhtemel. Salgın da var diyorlar, bilginize..
Nemlendirin, sanırım zeytinyağ falan sürerdim ben olsam ya da Hindistan cevizi yağıKizlar merhaba nasilsiniz bir sey sormak istiyorum kizimin alt dudagi catliyor arada kaniyir bazen ne yapacagimi bilemiyirim basina gelen var mi?doktora ulasim sikinti biraz burda
Doktora ulastik cumartesiye randevu verdiler googlaya bakinca bi ton sey cikiyo ama insan oglu hep aklinda en kotusu kaliyor keske bu tarz bilgileri googledan silseler veya yasakli yapsalarNemlendirin, sanırım zeytinyağ falan sürerdim ben olsam ya da Hindistan cevizi yağı
Çok yönü var: ) öncelikle kreş çok iyi bir şey, çocuk için de anne için de baba için de. Yapabildiğini bilmediğim pek çok şeyi yapabildiğini gördüm. Evdeki çocukla kreşteki çocuk farklı diyorlardı, gerçekten öyle.Evde çok hareketli bu kreşe alışma süreci vesaire nasıl oluyor hiç bilgim yok biraz paylaşırsanız sevinirim.
Sizin de kutlu olsunAnneler günümüz kutlu olsun canım anneler
Çıkar ama siz de çıkarsınız her seferinde :)Arkadaşlar merdivenler ile arası nasıl bebeklerinizin annemlerde 3 kat merdiven var ne zamandır gitmedik çıkabilir mi acaba her gün gidip kalsak annemde bir süre.
Çıkmayı başarana kadar iner çıkar sonunda başarırArkadaşlar merdivenler ile arası nasıl bebeklerinizin annemlerde 3 kat merdiven var ne zamandır gitmedik çıkabilir mi acaba her gün gidip kalsak annemde bir süre.
cocugun herseyini anladıgımız ve yaptıgımız için konuşmuyorlarArkadaslar bebeklerinizin konusma durumu nasil benim 21aylik ama hala cok konusmuyor herseyi anliyor ama konsumasi toplasaniz 10kelime anlamli degil ve elimde olmadan evhamlaniyorum
Bende ayırıcam 22 aylık oldu ama bir türlü cesaret edemiyorum. benimkide aynı oturduğumu görsün hemen üstüme çıkıyor. Gündüzü bire düşürdüm ama ben eşim gelene kadar resmen oturmuyorum yani sürekli bişeyler le uğraşıyorum oturduğumda üzerime çıkıyor meme vermessem çığlıklar bağırmalar kafasını vurmalar. Gece vermedim diye kafasını yatağın kenarına vurdu bilerek ve ağladı gündüz farkettim dudağını patlatmış. Nasıl olacak bilmiyorum ve açıkcası cesaretim yokbu arada memeyi bıraktıran var mı ? biizm ki 5 aylıkken emzigi bıraktı bir günde . emme olayını benden giderdi sürekli ama artık dayanamıyorum .
salça sürdüm , bant yapıştırdım.
ama sürekli salçalı kalamayacagım için tadına baktı ögürdü . sonra üzerinden 15 dk gecti silmiştim . geldi actı emdi .
bantta da uf olmuş dedim yapıştrdım 3 -4 kere acıp uff uff dedi zaman gecti üzerinden akşam uyumadan yine emdi .
ben artık dayanamıyorum .
sey düşünüyorum gümüş kapaklarım vardı onları yapıştırcam her actıgında görsün .
ya da son ihtimal acı . biliyorum dogru degil ama bizim anne ogul ilişkimizi cok derinden etkiliyor . oglumu sevemiyorum direk sarılınca memelere saldırıyor.
bi yandan kıyamıyorum ama 21 aylık oldu . calışmama ragmen hala emiyor. hafta sonları gündz sıkıştıgında hep memede .
cidden 18 aylıkken bıraktırmadgıma pişmanım büyüdükce memeci oldu .
bu konuda güzelce memeden ayıranlar var mI?
bu arada memeyi bıraktıran var mı ? biizm ki 5 aylıkken emzigi bıraktı bir günde . emme olayını benden giderdi sürekli ama artık dayanamıyorum .
salça sürdüm , bant yapıştırdım.
ama sürekli salçalı kalamayacagım için tadına baktı ögürdü . sonra üzerinden 15 dk gecti silmiştim . geldi actı emdi .
bantta da uf olmuş dedim yapıştrdım 3 -4 kere acıp uff uff dedi zaman gecti üzerinden akşam uyumadan yine emdi .
ben artık dayanamıyorum .
sey düşünüyorum gümüş kapaklarım vardı onları yapıştırcam her actıgında görsün .
ya da son ihtimal acı . biliyorum dogru degil ama bizim anne ogul ilişkimizi cok derinden etkiliyor . oglumu sevemiyorum direk sarılınca memelere saldırıyor.
bi yandan kıyamıyorum ama 21 aylık oldu . calışmama ragmen hala emiyor. hafta sonları gündz sıkıştıgında hep memede .
cidden 18 aylıkken bıraktırmadgıma pişmanım büyüdükce memeci oldu .
bu konuda güzelce memeden ayıranlar var mI?
diyorlar bende yapmak istemiyorum . ama şuan memeden dolayı iletişim kuramıyoruz . sıkıştıgında sürekli meme memeMemeden ya da emzikten ayırırken zarar vermeyin bir şey sürüp yapıştırmayın diyor uzmanlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?