- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #40.541
BencedeeeeeeCanım biz yakınızda çok güzel olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BencedeeeeeeCanım biz yakınızda çok güzel olur
Ben :)Montessori yatak kullanmaya başlayan var mı kızlar?
biz kullanıyoruz 11. aydan beri. Kızım hiç park beşikte yatmadı küçük geldi çok dönüyor yanına beni istiyor hep birlikte uyuduk mecbur. şimdi yere sıfır şekilde olan montessori yatakta yatıyor kendi yatağımızın yanına koyduk oda biraz daraldı ama çok rahat oldu ve çok güzel uyuyor. gece ağlayınca yanına baya atlıyorum :) Özel yaptırdım yan çitleri 60 cm şeklinde. Kapı açıklığı var giriyor çıkıyor oyun oynuyor uykusu gelince gidiyor beni çağırıyorMontessori yatak kullanmaya başlayan var mı kızlar?
Ben İzmir deyim canım orda götürdümÇok çok güzel maşallah :) nerede götürdünüz oyun grubuna acaba ben de götürmek istiyorum. İstanbul'da ise fikir almak isterim.
Ben su şekilde kullanıyorum ama kapısını çevirdim, çok dönüyo, tutunarak yürümeye çalışıyor ( çit yüksek ), birden düşer diye güvenemedim. Çok amaca uygun değil ama güvenli geniş bi beşik olduMontessori yatak kullanmaya başlayan var mı kızlar?
Benim gördüklerimin çiti daha alçak sizinki güzelmiş ben de yeni yatağını bundan almak istiyorum beşik alsam büyüyor artık mantıklı gelmiyor yan bariyerleri nereden aldınız çok iyi olmuş bayıldım mışıl mışıl uyusun minnoşBen su şekilde kullanıyorum ama kapısını çevirdim, çok dönüyo, tutunarak yürümeye çalışıyor ( çit yüksek ), birden düşer diye güvenemedim. Çok amaca uygun değil ama güvenli geniş bi beşik oldu
Ben 1 yaşından beri kullanıyorum. Kendi iniyor çıkıyor uykusu gelince hadi uyuyalım dediğimde koşarak gidip yatağına çıkıp yatıyor ben korumalık aldım açılıp kapanan gündüz uykusunda hep açık kalıyor ama gece uykusunda kapatıyorum ben yanında olmayınca düşmesin diye . Çokta çabuk alıştık. Tabi ben oda ayırdım ve bunu 1 ay gibi bi sürede uzata uzata yaptım. Yatağının altına yorgan serdim ilk zamnlar düştü ama mesafe çok çok az olduğu için düşerek alıştı zamanla oturdu şükür çok rahat ettik kendisi uyandığında hemen koşarak ben mutfaktaysam yanıma geliyor.Montessori yatak kullanmaya başlayan var mı kızlar?
OsanitKızlar benim minnoşun azı dişleri geliyor sanırım ucları görünmüş ama cok hhuysuz gece hiç uyanmayan kızım gece 3278 kere kalkıyor.
Sürekli yanaklarını tutuyor gece uykuya geçerken.
Ve sürekli ateş yapıyor vücudunda cok fazla bişey yok ama alnı ve şakaklar yanıyor alev gibi..
Ne yapabilirim? ya da yapabilecek bişey var mı ya
Cok teşekkürler ederim biz bunu yaptırdık. Aslında asıl evimizde mağazalarda satılan ayaklı, biraz yüksek olan montessori yataklardan var ama onu daha kullanamam mesela. Bunu 2. evde kullanıyoruz bi marangoza yaptırdık, 90*190 normal tek kişilik yatak ölçüsünde çiti yaklaşık 80 cm. Montessoriler için bikaç yerde 3 yaştan itibaren daha güvenli ve sağlıklı diye okumuştum , hatta ben diğerini doğumdan önce almıştım pişman olmuştum, daha erken dönemde kullanılacak bişey alsaydım diye. Özel yapım düşünüyorsanız Instagram da sayfalar görmüştüm onları araştırabilirsinizBenim gördüklerimin çiti daha alçak sizinki güzelmiş ben de yeni yatağını bundan almak istiyorum beşik alsam büyüyor artık mantıklı gelmiyor yan bariyerleri nereden aldınız çok iyi olmuş bayıldım mışıl mışıl uyusun minnoş
Merhaba, ara ara aklıma geliyosunuz sonuçlarınız korktuğunuz gibi çıkmamıştır inşallahBen 1 yaşından beri kullanıyorum. Kendi iniyor çıkıyor uykusu gelince hadi uyuyalım dediğimde koşarak gidip yatağına çıkıp yatıyor ben korumalık aldım açılıp kapanan gündüz uykusunda hep açık kalıyor ama gece uykusunda kapatıyorum ben yanında olmayınca düşmesin diye . Çokta çabuk alıştık. Tabi ben oda ayırdım ve bunu 1 ay gibi bi sürede uzata uzata yaptım. Yatağının altına yorgan serdim ilk zamnlar düştü ama mesafe çok çok az olduğu için düşerek alıştı zamanla oturdu şükür çok rahat ettik kendisi uyandığında hemen koşarak ben mutfaktaysam yanıma geliyor.
Elimi ağzına götürebilsem cok şeyler yapacaım da götüremiyorum kıyamet kopuyor azılarda inci inci minnik bişeyler görüyorum bend öyle anladım geldiğini alt üst 2 taraftanda uç gelmiş hepsi de bir anda gelmiş nasıl agrıyordur kimbilir.Osanit
Hakiki karanfil yağı ile masaj
Tedagil
Huzursuz olunca calpol, ağrı kesici etkisi için ateş olmasa da doktorum vermemi söyledi uyumadan önce veriyorum bu aralar bakıyorum kulaklarını çekiyor ağzına artık elini komple sokuyor
Bide diş çıkan yerlere parmaklarınla bastır Çek
Bastır Çek çıkmasına destek olan bir masajmış doktorumuz önerdi.
bizim azılar balon gibi suan ama henüz çıkan yok maalesef
Ve su aralar hiçbişi yemiyor hele ağzına kaşık çatal girmesin.. Kavga kıyametOsanit
Hakiki karanfil yağı ile masaj
Tedagil
Huzursuz olunca calpol, ağrı kesici etkisi için ateş olmasa da doktorum vermemi söyledi uyumadan önce veriyorum bu aralar bakıyorum kulaklarını çekiyor ağzına artık elini komple sokuyor
Bide diş çıkan yerlere parmaklarınla bastır Çek
Bastır Çek çıkmasına destek olan bir masajmış doktorumuz önerdi.
bizim azılar balon gibi suan ama henüz çıkan yok maalesef
Bizimki çok zorlandı, biz de öyle. Tetagil, yeşil soğan, soğutulmuş diş kaşıyıcı, temiz ağız mendilleriyle diş etlerini silme ile geçirdik, uzun sürdü, hala da tam çıkmadı hepsi ama büyük oranda çıktılar. Parmağınızı ağzına sokmamak izin veriyordu öıpu zaman, diş ellerine masaj yapmamı ister gibiydi. Elimi yıkayıp yıkayıp masaj yaptım. Bir kaç gece calpol verdik. Böyle: ) Kolay gelsin..Kızlar benim minnoşun azı dişleri geliyor sanırım ucları görünmüş ama cok hhuysuz gece hiç uyanmayan kızım gece 3278 kere kalkıyor.
Sürekli yanaklarını tutuyor gece uykuya geçerken.
Ve sürekli ateş yapıyor vücudunda cok fazla bişey yok ama alnı ve şakaklar yanıyor alev gibi..
Ne yapabilirim? ya da yapabilecek bişey var mı ya
Ben biraz yerden yüksek olsun istiyorum temizliği kolay olsun diye yere sıfır olması zorlamıyor mubiz kullanıyoruz 11. aydan beri. Kızım hiç park beşikte yatmadı küçük geldi çok dönüyor yanına beni istiyor hep birlikte uyuduk mecbur. şimdi yere sıfır şekilde olan montessori yatakta yatıyor kendi yatağımızın yanına koyduk oda biraz daraldı ama çok rahat oldu ve çok güzel uyuyor. gece ağlayınca yanına baya atlıyorum :) Özel yaptırdım yan çitleri 60 cm şeklinde. Kapı açıklığı var giriyor çıkıyor oyun oynuyor uykusu gelince gidiyor beni çağırıyor
Fotoğraf atabilir misiniz rica etsemBen 1 yaşından beri kullanıyorum. Kendi iniyor çıkıyor uykusu gelince hadi uyuyalım dediğimde koşarak gidip yatağına çıkıp yatıyor ben korumalık aldım açılıp kapanan gündüz uykusunda hep açık kalıyor ama gece uykusunda kapatıyorum ben yanında olmayınca düşmesin diye . Çokta çabuk alıştık. Tabi ben oda ayırdım ve bunu 1 ay gibi bi sürede uzata uzata yaptım. Yatağının altına yorgan serdim ilk zamnlar düştü ama mesafe çok çok az olduğu için düşerek alıştı zamanla oturdu şükür çok rahat ettik kendisi uyandığında hemen koşarak ben mutfaktaysam yanıma geliyor.
MinorisMerhaba kızlar, leke cıkarıcı da memnun kaldığınız markalar hangisi ? Green clean kullanıyordum ben ara ara ama hiç çıkarmıyor , makine değişti ondan mı anlamadım yemek, meyve , leke bırakmayan boya bile çıkmıyor tam
Canım sıvı ağırlıklı devam edeceksin mecburKızlar,
Kızım azı dişlerini çıkarıyor.
Berbat bir durum..Günlerdir helak olduk.
Hiçbişey yiyip içmiyor. Resmen zayıfladı. Gözleri çöktü, göz altları morardı.. Berbat durumda gerçekten resmen aç yaşıyor diyebilirim.
Dün bir resim attım 6491093 kişi yazdı çok zayıflamış cok kötü görunuyor hasta mı diye.
Annem , babam peş peşe arıyor bu cocugun hali ne diye.. Resme dönüp bir baktım gerçekten berbat durumda zombi gibi görunuyor yavrum Yemiyorda en sevdiği şeyi yapıyorum yine de yemiyor.. Günde 2-3 kere sadece mama içiyor o kadar baska hiçbişy yok..
napayım bişey söyleyin