Canım gece ile gündüz farklı maalesef..
Sallanmadan uyumakta başka uyku döngülerini kendisinin atlatması da başka
Maalesef her konu ayrı bir çaba istiyor
Gece uyanmalarında kendi kendine uykuya dalması için desteklemek ve zamanla desteği azaltmak gerek bağırma sebebi uykuya dönme isteği aslında
Gece en zararsız destek kucağa alıp uykuya döndürmek gezinerek pışpışlayarak ama sallama ile değil en az hareket ile yavaş yavaş kucakta sonra da yatakta desteklemeye geçebilirsiniz.
Ama ayağa alıp sallama her dalamadığında tekrar tekrar bekleyeceği bir destek yerini kucağa alma ile doldurmanı tavsiye ederim
Uykuya dalma süresi zamanla oturacaktır şuan bebişte bir çaba sarfediyor sürece alışıyor.
Salonda yerde değilde beraber bir yatak kullanabilirsin zamanla yatmazsın oturursun sonra ayağa kalkarsın her şey aslında aşamalı olmalı azalta azalta
Gece döngüsünde ben 3 dk kuralı kullandım 3 dk ağlasa da bekledim ağlamıyorsa süresiz bekledim. 3 dk sonunda odaya girip kucağıma alıyordum uyuması için vs sonra sonra 3 dk dolmadan kendi geri uyumaya başladı yanına gitmeme gerek kalmadı. Gece sessizliğinde ağlamayı tölere etmek zor ama 3 dk çokta sıkıntılı bir süre değil
bu arada uyku eğitmenleri bunu 10-15 dk der mesela ve katılmıyorum yapmadım da, ben kendi araştırmalarımla 3 dk ağlamanın zararsız olduğu kanısına varıp süreyi kendim belirledim açıkçası sen istersen 1 dk bekle birazda iç güdüsel bu süreçler
Özel msjda atabilirsin bu arada her zaman yardımcı olurum.