- 15 Ekim 2020
- 432
- 395
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #40.101
Benimde sarktı tipide bi garipleşti sanki eskisinden farklı :/Kızlar ya, ekim - kasım gibi spora başlayacağım. Göğüsleri sarkan var mı benim gibi?
Benim göğüslerim çok küçüktü, hiç sarkacağını düşünmemiştim, küçük ve sarkma olunca iyice kötü oldu hiç beğenemiyorum kendimi. Sporla biraz da olsa toparlanan bir şey mi bu?
Bende o cihazı duydum ama gideceğim yerdeki cihaz ne onu bilmiyorumİnternetten arastırdığım kadarıyla benmkide buz lazer tarzı sogutup yapılıyor. Atış sayısı ne demek hiç bilmiyorum yarın gideceğim sorayım bu cihazı bende duymadım boşa gitmese bari.kime sorsam alexdra bilmemne cihazı olan yere git diyo kafam karıştı
11 aylıkken yürümeye başladı şuan koşuyor. O kadar zor ki kafasını vurmadığı yer kırmadığı eşya kalmadıKızlar selam.. benim kızım daha yürümüyor yAaa Tutunup kalkıyor sıralıyor emekliyor yürüme hariç herşeyi yapıyor ama yürüme yok henüz.. sizin bebişler yürümeye başladı mı? 13 ağustos doğumlu 13 aylık tam
Ben bunu yeni gördüm, çok teşekkürler: )Kızlar dolaptan alışveriş yaptım hesaplar aşağıdakiler. Ben uyku tulumu ve pijama alışverişi yaptım hepsinden de memnun kaldım ve Orjinal ürünler çoğunlukla İngiltere markaları. Hatta birkaçına İngiltere’deki kuzenime baktırmıştım mağazaya birebir aynısı orjinalEn son eklediğin hesap bayan giyimine dönmüş oraya da kendimiz için bakabiliriz orijinal ürünlermiş
@milenart R rinanoy
uykuyu ben senin için dedim: )) onun uykuları düzelirse sen de daha iyi dinlenirsin azcık daha iyi hissedersin demek istedim. yavrularımız harika bakılıyor, her ihtiyaçlarını gideriyoruz, güvendeler. ama biz kendimiz: ) şurda bir oje duruyor, sürücem iyi hissedicem diye aldım, günlerdir zaman bulamadım. işe başlasam belki işyerinde sürebilirim.. pat diye düştüğünde, hele kafasını vurduğunda çok kötü oluyorum ve çığlık atarak tepki veriyorum. sesli atmasam bile içimde atıyorum. kocam ne kadar cool kalıyor..
bu arada, ben de sokakta oynayan 6-7-8 yaşlarında çocuklara bakıp "anneleri bunları nasıl gözetimsiz denetimsiz bırakabililiyor böyle" diye düşündüm geçen. 24 saat aralıksız gözetlemem gereken bir canlı daha sonra görme alanım dışında oyun mu oynayacak, bisiklet mi sürecek haha: ) insan hayret ediyor. bu da benim kafayı yememdir.
galiba tam bu zamanlar en gözümüzden ayırmamamız gereken zamanlar ve bu acayip yorucu bir şey. Tarkan'dan geçcek geçcek ile iyi geceler: )
Benim memelerde de sarkma var orta boyutluydu demek ki olacak oluyor ben reformer pilatese gidiyorum mayıstan beri toparlanma olmadı açıkçası cerrahi müdahale yaptırabilirim ama ilerideKızlar ya, ekim - kasım gibi spora başlayacağım. Göğüsleri sarkan var mı benim gibi?
Benim göğüslerim çok küçüktü, hiç sarkacağını düşünmemiştim, küçük ve sarkma olunca iyice kötü oldu hiç beğenemiyorum kendimi. Sporla biraz da olsa toparlanan bir şey mi bu?
Bizimki de elini tutturmuyor dışarıda sinir oluyor bide elini çekip koşmaya devam ediyor bebek arabasında da bağırmaya başladı porland gezecektim geçen vazgeçtim kırar döker diyeBende o cihazı duydum ama gideceğim yerdeki cihaz ne onu bilmiyorumgüzellik merkezinde yaptırıyorum bende baya övüldü bakalım görücez
11 aylıkken yürümeye başladı şuan koşuyor. O kadar zor ki kafasını vurmadığı yer kırmadığı eşya kalmadıkeşke az geç yürüseydi. Elinden de tutturmuyor illa kendi yürüyecek dışarda zorlanıyorum elimi tutturamıyorum. Kendi bağımsız yürümek istiyor ama çok hiperaktif sürekli koşuyor düşüyor. Tırmanmayı öğrendi birde aklım gidiyor. Kanepelerin tepesine çıkıyor. Hep peşindeyim akşam baba gelince ancak totom kanepe görüyor
Neler yaptınız acaba tam olarak öğrenebilir miyim ben banyo kapılarını kapatıyorum çekmecelere kilit takıyorum ancak söküyor bizimki ne yapsam bilmiyorum priz kapakları 8. Aydan beri var çok kurtarıcı çıkaramıyor onları henüz rahatız o açıdan ben pencere vs korkuyorum çünkü oğlum uzanıp çıkmaya başladı başlayacak. Ne bilim sandalyeyi iter üstüne çıkar ordan oraya diye aklım gidiyorBastan asagi butun evi bebelere gore duzenlemek insanin bu korkulari yenmesine biraz yardimci oluyor. Bende patolojik derecede kaygili biriyim. Gecen haberde 4 yasindaki bir bebegin sifonyerin altinda kaldigini görünce gidip taki dolabını kaldirdim, iptal ettim. Gercekten tedbir kaygiyi azaltiyor. Cekmeceli dolablara cok dikkat edin noour. Tum cekmeceler acilinca devrilebiliyor bazilari.
Cekmeceli veya sallanan her dolabi sabitlestirdik. Mutfagin alt cekmecelerini ve dolaplari kimyasallardan arindirdik deterjandi çamaşır suyuydu falan. Tuvaletin banyonun kapisini hep kapali tutuyoruz. Bir de cicekler hep yukarda toprak yemek de tehlikeli olabiliyor cunku. Yurt disindayiz esyamiz az oldugu icin tedbir almasi da kolay oluyo. Ama tabiki Allah'a emanet bebeler.Neler yaptınız acaba tam olarak öğrenebilir miyim ben banyo kapılarını kapatıyorum çekmecelere kilit takıyorum ancak söküyor bizimki ne yapsam bilmiyorum priz kapakları 8. Aydan beri var çok kurtarıcı çıkaramıyor onları henüz rahatız o açıdan ben pencere vs korkuyorum çünkü oğlum uzanıp çıkmaya başladı başlayacak. Ne bilim sandalyeyi iter üstüne çıkar ordan oraya diye aklım gidiyor
Bizimkide herşeye mööö diyoBizim hiç kelimemiz yok. Möö, hav hav, vakvak, gakgak var.
Söylediğimiz kelimeleri anlıyor, ama söylemiyor: ) 13. ay itibariyle biraz geride durum gibi sanki. Cuma kontrole gidicez doktora sorucam da sorun yok diyeceğinden eminim: ) ya bizimki 1-1 buçuk ay geriden geliyor. Uyaran eksikliğinden mi acaba?
Bir yerde okumuştum bebekler hayvanları öğrenirken 4 ayaklı bi canlıyı ilk ne olarak adlandırdıysa bir süre doğrusunu öğrenene kadar hepsini öyle zannediyormuş. Sizinki ilk mö yü öğrenmiş şu an dört ayakları hayvanları möö görüyor sonra sonra diğerlerini öğrenecek. Bizimki de ilk av av (hav hav) öğrendi geçen bi billboardda at gördü işaret edip av av diyorBizimkide herşeye mööö diyoama normal. Aa pardon bana me diyo ( meme) benim adımın meme olduğundan çok emin. Dünyadaki geri kalan her şey mö. Çok tatlılar
Çok teşekkür ederimCekmeceli veya sallanan her dolabi sabitlestirdik. Mutfagin alt cekmecelerini ve dolaplari kimyasallardan arindirdik deterjandi çamaşır suyuydu falan. Tuvaletin banyonun kapisini hep kapali tutuyoruz. Bir de cicekler hep yukarda toprak yemek de tehlikeli olabiliyor cunku. Yurt disindayiz esyamiz az oldugu icin tedbir almasi da kolay oluyo. Ama tabiki Allah'a emanet bebeler.
Çok ya: ) bana da normal geliyordu da geçen bi osman gönülal videosu açtım, ilk dakikalarını dinleyebildim sadece ve orada da uyaran eksikliği filan diyordu. Sonra zaman bulup tamamlayamadım videoyu: ) ve kocamın kafasının etini yemeye başladım göz göze konuuuş diye: )Bizimkide herşeye mööö diyoama normal. Aa pardon bana me diyo ( meme) benim adımın meme olduğundan çok emin. Dünyadaki geri kalan her şey mö. Çok tatlılar
Aaa oyuzden miymişBir yerde okumuştum bebekler hayvanları öğrenirken 4 ayaklı bi canlıyı ilk ne olarak adlandırdıysa bir süre doğrusunu öğrenene kadar hepsini öyle zannediyormuş. Sizinki ilk mö yü öğrenmiş şu an dört ayakları hayvanları möö görüyor sonra sonra diğerlerini öğrenecek. Bizimki de ilk av av (hav hav) öğrendi geçen bi billboardda at gördü işaret edip av av diyorzamanla farklarını da öğrenecekler
Benim eşim de dip odadaki telefonunu söyledi git getir diye iki dakika sonra baktık elince telefonla geldi fıtı fıtı tabi biz şok ama çok tatlıydıBenimki yürüyor ben memnunum yürümesinden ya :) geçen telefonumu verir misin annecim dedim, alıp getieip verdi.telefon olunca akan sular duruyor tabi onun için.
Hoşgeldin canımmm benim ilk kızımda da aynı böyle oldu üstelik 7.gün biten reglim 7.-10. gün arası lekelenme olarak uzamıştı şu an 10 günü dolu dolu dolduruyor düzelir derken iyice beter oldu resmen 15 günde bir regl oluyorumKızlar doğum sonrası adet düzeniniz nasıl? Normalde ben 27-28 günde olurken 4 aydir 25 e düştü bu ay 24 oldu. Kafayı yiyecem çok erken olmaya başladım. Bir yandan çocuk bir yandan ev simdide adet düzeni kısaldı
Ben de estetik düşünüyorum yaptıran diğerine haber versin ankara içinBenim memelerde de sarkma var orta boyutluydu demek ki olacak oluyor ben reformer pilatese gidiyorum mayıstan beri toparlanma olmadı açıkçası cerrahi müdahale yaptırabilirim ama ilerideeğer gymde başlayacaksan orda göğüs egzersizi yapabilirsin youtubeda toparlayıcı egzersizler görmüştüm belki mümkündür ben ikinciyi düşünmüyorum çocuk yani bu yüzden birkaç yıla yaptırabilirim bile ama önce emzirme dönemi bitsin botoks şu an önceliğim bu