2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar doğum sonrası adet düzeniniz nasıl? Normalde ben 27-28 günde olurken 4 aydir 25 e düştü bu ay 24 oldu. Kafayı yiyecem çok erken olmaya başladım. Bir yandan çocuk bir yandan ev simdide adet düzeni kısaldı

Benimde sarktı tipide bi garipleşti sanki eskisinden farklı :/

Bende o cihazı duydum ama gideceğim yerdeki cihaz ne onu bilmiyorum güzellik merkezinde yaptırıyorum bende baya övüldü bakalım görücez
11 aylıkken yürümeye başladı şuan koşuyor. O kadar zor ki kafasını vurmadığı yer kırmadığı eşya kalmadı keşke az geç yürüseydi. Elinden de tutturmuyor illa kendi yürüyecek dışarda zorlanıyorum elimi tutturamıyorum. Kendi bağımsız yürümek istiyor ama çok hiperaktif sürekli koşuyor düşüyor. Tırmanmayı öğrendi birde aklım gidiyor. Kanepelerin tepesine çıkıyor. Hep peşindeyim akşam baba gelince ancak totom kanepe görüyor

Ben bunu yeni gördüm, çok teşekkürler: )

Bastan asagi butun evi bebelere gore duzenlemek insanin bu korkulari yenmesine biraz yardimci oluyor. Bende patolojik derecede kaygili biriyim. Gecen haberde 4 yasindaki bir bebegin sifonyerin altinda kaldigini görünce gidip taki dolabını kaldirdim, iptal ettim. Gercekten tedbir kaygiyi azaltiyor. Cekmeceli dolablara cok dikkat edin noour. Tum cekmeceler acilinca devrilebiliyor bazilari.

Bizim hiç kelimemiz yok. Möö, hav hav, vakvak, gakgak var.
Söylediğimiz kelimeleri anlıyor, ama söylemiyor: ) 13. ay itibariyle biraz geride durum gibi sanki. Cuma kontrole gidicez doktora sorucam da sorun yok diyeceğinden eminim: ) ya bizimki 1-1 buçuk ay geriden geliyor. Uyaran eksikliğinden mi acaba?

Evet biraz dinlensem daha iyi gelecek bugün daha iyiydim arada deli deli geliyorlar bana bence de geççek geççecek

Benim memelerde de sarkma var orta boyutluydu demek ki olacak oluyor ben reformer pilatese gidiyorum mayıstan beri toparlanma olmadı açıkçası cerrahi müdahale yaptırabilirim ama ileride eğer gymde başlayacaksan orda göğüs egzersizi yapabilirsin youtubeda toparlayıcı egzersizler görmüştüm belki mümkündür ben ikinciyi düşünmüyorum çocuk yani bu yüzden birkaç yıla yaptırabilirim bile ama önce emzirme dönemi bitsin botoks şu an önceliğim bu

Bizimki de elini tutturmuyor dışarıda sinir oluyor bide elini çekip koşmaya devam ediyor bebek arabasında da bağırmaya başladı porland gezecektim geçen vazgeçtim kırar döker diye

Neler yaptınız acaba tam olarak öğrenebilir miyim ben banyo kapılarını kapatıyorum çekmecelere kilit takıyorum ancak söküyor bizimki ne yapsam bilmiyorum priz kapakları 8. Aydan beri var çok kurtarıcı çıkaramıyor onları henüz rahatız o açıdan ben pencere vs korkuyorum çünkü oğlum uzanıp çıkmaya başladı başlayacak. Ne bilim sandalyeyi iter üstüne çıkar ordan oraya diye aklım gidiyor

Cekmeceli veya sallanan her dolabi sabitlestirdik. Mutfagin alt cekmecelerini ve dolaplari kimyasallardan arindirdik deterjandi çamaşır suyuydu falan. Tuvaletin banyonun kapisini hep kapali tutuyoruz. Bir de cicekler hep yukarda toprak yemek de tehlikeli olabiliyor cunku. Yurt disindayiz esyamiz az oldugu icin tedbir almasi da kolay oluyo. Ama tabiki Allah'a emanet bebeler.

Bizimkide herşeye mööö diyo ama normal. Aa pardon bana me diyo ( meme) benim adımın meme olduğundan çok emin. Dünyadaki geri kalan her şey mö. Çok tatlılar

Bizimkide herşeye mööö diyo ama normal. Aa pardon bana me diyo ( meme) benim adımın meme olduğundan çok emin. Dünyadaki geri kalan her şey mö. Çok tatlılar
Bir yerde okumuştum bebekler hayvanları öğrenirken 4 ayaklı bi canlıyı ilk ne olarak adlandırdıysa bir süre doğrusunu öğrenene kadar hepsini öyle zannediyormuş. Sizinki ilk mö yü öğrenmiş şu an dört ayakları hayvanları möö görüyor sonra sonra diğerlerini öğrenecek. Bizimki de ilk av av (hav hav) öğrendi geçen bi billboardda at gördü işaret edip av av diyor zamanla farklarını da öğrenecekler

Çok teşekkür ederim

Çok ya: ) bana da normal geliyordu da geçen bi osman gönülal videosu açtım, ilk dakikalarını dinleyebildim sadece ve orada da uyaran eksikliği filan diyordu. Sonra zaman bulup tamamlayamadım videoyu: ) ve kocamın kafasının etini yemeye başladım göz göze konuuuş diye: )

Aaa oyuzden miymiş benim kızımda herşeye hav diyo her hayvana. diyorum kızım hav o değil hav bu diye göstermekten yoruldum normalmiş ozaman bunu duyduguma sevindim

Kızlar oğluma kışlık alışverişi yapicaz ama henüz yürümediği için ayakkabi konusunda kararsizim daha ufakken ayakkabi hatta patik tarzı bile giydiremiyordum atıyordu ayağından düsürüyorduk yollarda tekini hep :) o sebeple şimdiye kadar çok nadirdir ayakkabı ile gezdiği zaten yürüyemedigi icinde bizde giydirmedik yazın hep ćıplakti ayakları
Şimdi neyapsam bilemedim kar yağdığında fln hala yürümüyor olur mu bilmiyorum ama artık büyüdüğü içinde giydirmek istiyordum.İlk adım ayakkabıları oluyor görmüştüm ama onların kalın bot tarzında olanları oluyor mu bilmiyorum normalde bir kaç çift alacaktık ama yürümeyen bebeğe saçma mı olur acaba yürümrye başladıktan sonra mı alsak bilemedim sizler ne yaptınız bebekleri henüz yürümeyenler?

Benimki yürüyor ben memnunum yürümesinden ya :) geçen telefonumu verir misin annecim dedim, alıp getieip verdi. telefon olunca akan sular duruyor tabi onun için.
Benim eşim de dip odadaki telefonunu söyledi git getir diye iki dakika sonra baktık elince telefonla geldi fıtı fıtı tabi biz şok ama çok tatlıydı
Hoşgeldin canımmm benim ilk kızımda da aynı böyle oldu üstelik 7.gün biten reglim 7.-10. gün arası lekelenme olarak uzamıştı şu an 10 günü dolu dolu dolduruyor düzelir derken iyice beter oldu resmen 15 günde bir regl oluyorum
Ben de estetik düşünüyorum yaptıran diğerine haber versin ankara için

Kızlar lazer konuşulmuş ben hem alexsandrite mi ne onu hem de buz lazeri yaptırdım 3-4 seans alexsandrite koltuk altımı yarı yarıya azalttı bitiremedim yurtdışına çıktığım için ama şu an 2-3 dk anca sürer makine ile almam özel bölgeye 6 seans buz yaptırdım yurtdışında bana mısın demedi azalma bile yok tabi sizde nasıl olur bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…