- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #39.381
Benimki dr cok hareketli ya mana sandalyesinde oturmuyor tırmanıyor sizin de miBen 8 aylıktan beri asla zorlamadım. Önüne koydum yediği kadar dedim ama sanırım zorlamak gerekiyormuş çünkü hiçbirşey yemiyor. Tümm gün sadece 1 zeytin yedi inabiliyor musunuz? Meyve versem löp löp yerdi tabi ama sürekli meyve vermek istemiyorum. En azından protein alsın azda olsa istiyorum.
2 saniye arkamı döndüm ki kendini kaydırmış aşağı. Çok teşekkür ederim. Benim bebeğim aşırı hareketli bir bebek. 2 dk durmuyor yerinde mama sandalyesinde eskiden duruyor yiyor oynuyordu. Şimdi önüne oyuncakları döksem nafile. Ben yerde yedirmeyi denedim mama sandalyesinde masanın tezgahın üstünde sadece meyve olursa oturup yiyor oda tezgahın üstünde eğer yere koyarsam emekliyor vw heryer meyve oluyor. Mama sandalyesinden de kendini kaydırmaya çalışıyor sonra izin vermeyince filan feryat figan.
Resmen beni kandırıyor kullanıyor.
Annişler Kaç saat aralıklarla kaç öğün yedirmek gerekiyor benle paylaşırsanız düzenlerinizi öğün sayılarınızı belki bir düzenlememe faydası olur
Öyle.gün içinde nasıl vakit geçiriyorsunuz